Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

venovať tomu pozornosť

Príspevok v téme: venovať tomu pozornosť
kvetinka10

Dobrý deň, potrebovala by som poradit alebo aspon pocut nazor nezavislej strany. Mam priatela, 7 mesiacov, z toho 6 mesiacov spolu zijeme, spolocne byvanie navrhol on. Vsetko bolo uzasne a krasne do doby nez mi priatelka jeho kamarata povedala ze si mam davat pozor na jeho ex lebo pol roka pred tym ako sme sa dali dokopy povedal ze ju este miluje. Povedal to ked bol opity ale to ho samozrejme neospravedlnuje. Mam strach ze ju miloval a so mnou si zacal aby na nu nemyslel. Ked som sa ho na to pytala povedal ze ju nemiluje a ze ju nemiloval ani ked si so mnou zacinal, a ze to co povedala ta priatelka toho kamarata to urcite nepovedal ze vie ze sa o nej bavili,ale urcite nepovedal ze ju miluje. Dost ma to zarazilo lebo boli od seba 5 rokov a medzi tym mal este dva vztahy, kratkodobe. Lenze cakali spolu dieta, o ktore potom prisla a nakoniec sa vydala za ineho. Co myslite ako to bolo ? Mam tomu pripisovat vyznam? Neviem co mam robit no trapim sa nad tym :(

Messje

Clovek moze milobat niekoho kym bud nedostane rozum a neprenesie sa cez to alebo kym nestretne cloveka s ktorym mu je dobre a znovu sa zamiluje.
Ty riešis minulost a nie pritomnost.Pritomnost ti da vela kym minulost nic co sa tohto tyka.Si sa ho na to opytala,on ti to vysvetlil tak to uz nechaj tak a proste mu ver.Snad vidíš aky k tebe je.

kvetinka10

a pat rokov je co? To je sakra doba si myslim. Ked to povedal po tak dlhom case tak asi to bolo silne a asi ho to len tak po pol roku neprejde nemyslis? :(

Messje

Vies co je to pol roka?Sakra doba!
On to povedal pol roka pred tebou.Potom spoznal teba.Zije s tebou tak co riesis?
Ta priatelka dosiahla co chcela..lebo povedat ti to po tolkej dobe co ste spolu...
Ries to ci mate dobry vztah nie co povedal sakra dávno
Keby to povedal teraz alebo kratko pred tym ci potom co ste sa dali dokopy nepoviem.
Baby niektore fakt riesite veci ktore netreba a kazite si tym vztah uplne zbytocne

kvetinka10

vypraval o tom ako si ma chce vziat a mat so mnou deti, este pred tym nez som sa hento dozvedela tak ja neviem mam to vsetko nechat pokazit kvoli tomu? Som z toho zufala.

Iiiii

Trochu významu by som tomu pripisoval, lebo len tak pre nič za nič by to nepovedal. Na čo potom išiel do vzťahu s tebou, keď je zaľúbený do inej? Trpieť bude viac on než ty. Uvidíš.