Amalganove plomby, bojim sa o seba

Príspevok v téme: Amalganove plomby, bojim sa o seba
Plomba

Mam velmi vela amalganovych plomb, zuby sa mi nicia aj ked si ich pravidelne umyvam. Teda aspon tie dolne zuby su este v poriadku. Zubar sa nepyta ake chcem plomby vzdy da tie ktore obsahuju ortut. Nedavala som tomu ziadnu pozornost lebo to bolo lacnejsie a ani som nevedela ze to pocase skodi. Co mam robit? Mam si ich dat vymenit za "normalne" plomby? To sa ani nedoplatim..

0vecka

ja hlavne nechapem tu logiku... preco by niekto tajil ze amalgamy su skodlive? ak by to tak bolo tak by si vsetci nechali vymenit a bol by z toho kseft. neverim ze by si vyrobcovia bielych toto nechali ujst a boli by prvi co by sirili taketo informacie...

inak co viem tak amalgamy su trvacnejsie viem ze mi zubar chcel dat na stolicky amalgamy lebo tam su vecsie sily...

ANGEL-DEMON

aj ja mam všetky amalgamove a tu som.... a?
a to TY! musíš lekárovi povedať že TY chceš biele,.. on ti ich automaticky nedá, kedze je to "nadštandard" tak ako všade... ked prides ku kaderníčke, či kozmetičke, tej tiež musíš povedať svoju predstavu, nevycicia si ju z prasta....
*
a pokial sa ti stále kazia zuby, otázka znie: berieš nejake lieky???
mne o zuby prisli antihistaminika... odkedy ich neberiem zuby sa mi zázračne prestali kaziť...

viktoriabb

ja som si po case nechala vymenit vsetky amalgamove plomby za biele a je to parada predtym mi plomby stale vypadavali stale som bola u zubarky ako doma a teraz po vymene mi nastastie ani jedna nevyletela...biele maju uzasnu zivotnost... a vydrzia...

0vecka

rencika takych tu bolo... podobne ako ti niekto odprisaha e homeopatia funguje. takisto ti niekto povie nieco o amalgamoch... fakt je ze ta ortut sa dostava do tela v neskodnych mnozstvach a nema zmysel sa tym zaoberat .... preco radsej neinvestujete svoju energiu tam kde vam to naozaj pomoze ale sa radsej vrtate v nezmyselnych konspiraciach... som zvedavy kolko z tychto expertov pravidelne cvici a vylucil so stravy tie najnezdravsie jedla

Plomba

Ja som si so zubami uz zazila tolku bolest ze najradsej mam chut si ich vsetky vytrhat. Umyvam si ich a vsetko mozne ale plomb ma ako na hovado :) jedni budu tvrdit ze amalgan skodi a druhi ze nie. Dohovie ako to je.

klik

rencika, moze to byt pravda, co hovoris, jeden cas to bolo velmi popularne si to dat menit, lebo strasiak amalgam, ale tiez nevies, komu o co ide, kto co preco propaguje a pod. ja by som funkcne plomby nemenila, lebo ti uz uplne dokafru chrup, a zaplatis majland. a co si vsimam, aj renomovani zubari ho stale pouzivaju. ale od urciteho roku bude zakazany aj u nas, vid to video a zubar graus.

Jaja15

No Ovečka, možno ty na požiadanie ukazuješ stoličky všetkým naokolo, pretože normálnemu človeku ich nevidno ani pri rozhovore ani pri usmievaní...Ja som bola jedna z tých sprostých čo si dávali vymieňať amalgánové plomby za biele....Amalgánové som mala vyše 20rokov, bola som a aj stále som zdravá....Jediný rozdiel je v tom, že mi zbytočne vvŕtali zablombované zuby čím sa každá stena takéhoto zubu stala tenšou a zuby sa mi začali lámať....Ale uznávam, že na predných zuboch by bola amalgánová plomba ako päsť na oko.

rencika

prezri so na youtube prednasky od dr. Klingharta a never nevedomym, ktori si myslia, ze amalgan je v poriadku a smeju sa z ludi, ktori maju iny nazor. Je to vsetko vedecky podlozene, myslim ze po tomto sa rozhodnes to dat prec, ja uz to praktikujem, radi tam aj ako sa detoxikovat. Pripadne si najdi stranky Svetlana Wenzl o "neskodnosti" amalganu a o kolko radostnych rokov zivota koli nemu prisla a ako jej lekari nevedeli najst pricinu zdrav. problemov a automaticky ju odlifrovali psychiatrovi....kopa zzaujimavych veci sa dozvies. Kto vela cita, vela vie a sprosti nech sa smeju, ked nic ine nevedia...

Plomba

Dakujem vam :)
Ovecka mne to zas vobec nevadi. Nikto si to ani nikdy nevsimol ake mam plomby a navyse ja sa usmievam tak ze neukazem zuby, tak som zvyknutá.

0vecka

Jaja15 ziju aj ludia ktori zazili priemyselne vyuzitie olova v potravinarstve... tusim pred par desatrociami to bol v USA hit... preto to ze ziju mi pride ako slaby Argument...

mne pride dost nepekne ked niekto otvori Usta a ma stolicky ako zo zeleza preto ja som toho nazoru ze biele plomby by sa mali davat vsade