Mam velmi vela amalganovych plomb, zuby sa mi nicia aj ked si ich pravidelne umyvam. Teda aspon tie dolne zuby su este v poriadku. Zubar sa nepyta ake chcem plomby vzdy da tie ktore obsahuju ortut. Nedavala som tomu ziadnu pozornost lebo to bolo lacnejsie a ani som nevedela ze to pocase skodi. Co mam robit? Mam si ich dat vymenit za "normalne" plomby? To sa ani nedoplatim..
Amalganove plomby, bojim sa o seba
Môj zubár zastáva názor, že amalgámové blomby sa používajú dlhé roky a nikto nikdy na ne neumrel....Jeho názor je, že biele blomby majú opodstatnenie len pri predných zuboch a aj to kvôli estetickému hľadisku....kaz sa ti môže vytvoriť rovnako pod amalgámovou ako aj pod bielou plombou, to neovplyvníš....zober si len svojich rodičov, určite mali tiež amalgámové plomby a žijú? žijú...
po prve amalgamove plomby neskodia... pravdepodobne sisi precital/a nejake konspiracne hovadiny a po druhe ak si ich das vyvrtat tak sa ti dostane do tela ovela viac ortute ako kebyze si ich nechas..
co sa bielych plomb tyka ja ich mam zu 20 rokov a este mi ani jedna nevypadla
nedavaj si vymenit, no cosi, nanovo vrtat este vacsie diery a biele plomby hned vypadnu
tuto v spravach sa zubar graus vyjadruje k amalgamu, ked chces
velkenoviny.joj.sk