Chodili by ste s cigánom ?

Príspevok v téme: Chodili by ste s cigánom ?
neznamyclovek474

Ahojte, zaujímal by ma hlavne názor dievčat.

Mám cigánsky pôvod. Nie som ale tmavý, ale nie som ani úplne biely. A ani sa necítim ako róm. Vôbec k tejto kultúre nemám vzťah, nemám rád cigánsku hudbu, a neznášam cigáňov (tých v osadách)... som normálny človek (aspoň podľa mňa)
Mne sa nikdy nepáčili cigánky ani tmavšie ženy, ani také tie latino a podobne.

Vždy sa mi páčili biele. Ale ako to vnímate vy ženy ? Išli by ste do vzťahu s niekým, kto nemá biely pôvod ? Lebo čo som si všimol, tak bielym ženám sa väčšinou páčia vysokí severskí bledí muži a to mňa stavia do značne nevýhodnej pozície.

Chcel by som, aby moja žena bola biela, ale neviem, že či vôbec existuje taká ktorej by nevadilo, že nemám čistú Severskú krv :/

Ženy, dokázali by ste predstaviť mať deti s niekym, kto nie je úplne rovnakej rasy ako vy ?

Fantasyi

Ked napisem nie, budem rasistka?
Jednoducho su tam kulturne a hodnotove rozdiely, ktore su dedicne, nech sa snazis akokolvek.

ANGEL-DEMON

uprimne , poznam 2 cigáňov v meste s ktorými by som si dala povedať.. no bohužial obaja už ženatý... jednemu z nich som bola dokonca na svadbe a zobral si bielu blondinku...
takže na farbe pleti absolutne nezáleží..!

veza

Som trochu zaujata, ale po pravde, pripad od pripadu. Paci sa mi taky Rado Banga, potom si myslim, ze vela ludi su uz taki bieli cigani, ja o nich viem, ze su cigani, ale na detoch to nie je absolutne vidno. Ked to niekomu hovorim, tak mi to ani neveri. Kazdy si mysli, ze to musi byt do ocibijuce, najlepsie, keby to mal este aj napisane na cele.