Chodili by ste s cigánom ?

Príspevok v téme: Chodili by ste s cigánom ?
neznamyclovek474

Ahojte, zaujímal by ma hlavne názor dievčat.

Mám cigánsky pôvod. Nie som ale tmavý, ale nie som ani úplne biely. A ani sa necítim ako róm. Vôbec k tejto kultúre nemám vzťah, nemám rád cigánsku hudbu, a neznášam cigáňov (tých v osadách)... som normálny človek (aspoň podľa mňa)
Mne sa nikdy nepáčili cigánky ani tmavšie ženy, ani také tie latino a podobne.

Vždy sa mi páčili biele. Ale ako to vnímate vy ženy ? Išli by ste do vzťahu s niekým, kto nemá biely pôvod ? Lebo čo som si všimol, tak bielym ženám sa väčšinou páčia vysokí severskí bledí muži a to mňa stavia do značne nevýhodnej pozície.

Chcel by som, aby moja žena bola biela, ale neviem, že či vôbec existuje taká ktorej by nevadilo, že nemám čistú Severskú krv :/

Ženy, dokázali by ste predstaviť mať deti s niekym, kto nie je úplne rovnakej rasy ako vy ?

qweqweqwe

Ja som z tej kategorie, ktora na juzanske typy nie je. Mna to skor taha k tomu severskemu typu. Ale to by ma nezastavilo, ak by som stretla muza mojich snov (osobnostou) a bol by tmavy. Hoci aj ina rasa.

ANGEL-DEMON

mne sa pačia tmaví.... hnedooki bruneti....
a čo sa mi vyslovene nepáči a hnusí aj ked za to nemozu su ryšavý...

Alessandra999

Poviem ti svoj názor:

Ja osobne NIE, nedala by som sa dokopy ani s rómom a ani s polorómom. Z videnia poznám jedného poloróma (matka biela a otec róm), je to najkrajší chlapec, akého som videla naživo. Brutálne krásny a zaujímavý je, ale už to, že polovica jeho rodiny sú romóvia by ma odrádzalo. I keď nemám s rómami žiadne zlé, nepríjemné skúsenosti.

Že ženy chcú najmä severské typy, je pre mna novinka, povedala by som že práve naopak, že ženám sa páčia tmavé typy, najmä čierne vlasy, hnedé oči :)

ANGEL-DEMON

Messje mam dobrý vkus žee? :-P toto je konkretne olašsky... no proste mňam... ♥ mala som tu česť ho kde-tu stretnúť a ked sa na mna usmial som bola hotová.. :-D nuž skoda ze ma zenu... ale oni to uz v ich kulture maju tak dane ze uz maju zenu vybratu od narodenia... čo už...

Messje

youtu.be
On je ze dobryyyyy

Ale aby som nespamovala
Su aj bieli co su lenivi jak vsi a nic nemaju,co maju,prepiju,su sprosti a vulgarni,nemaju problem doma zenu preplesnut...
Keby som poznala jeho rodinu a vsetci...teda vacsina by pracovali,boli normalni,slusni,ako pises ty,ze by s tymi ostatnymi nemali nic spolocne...preco nie?

minikonka

Ahoj neznamy clovek :-)
Ja osobne zijem 12 rokov s partnerom, ktoreho stary otec bol cigan, babka biela. Mamka je biela, jeho otec tiez. Partner ma krasne hnede oci, tmavu bradu a nema uz vlasy, tak si hlavu holi, na sexapile mu to vobec neubera :-) Ked sme sa spoznali mal dlhsie kucerave vlasy a vyzeral takmer ako Antonio Banderas :-) A to je myslim typ, ktoremu maloktora zena odola :-)
Mna osobne vzdy pritahovali viac snede ( juzanske) ako severske. Prezradim Ti vsak, ze okrem pritazlivosti je vo vztahu dolezite to duchovne "suznenie" - spolocny pohlad na svet, pocit, ze toho druheho poznas a patrite k sebe :-) Ak je v takom vztahu pritomna vzajomna ucta a laska, mas vyhrane a je jedno, ci budes biely, cierny, alebo modry :-)
Drzim palce, aby si tu svoju nasiel!
PS: Pozri na Daru a Rytmusa a u ani nemusis pytat, ci je to mozne :-)

George-cigan

kámo odpoviem ti za moju byvalu: ÁNO JE TO MOZNE ABY BIELA DIEVCA CHCELA RÓMA. Po rocnom vzahu som zistil ze moja ex ktora je biela je zalubena do svojho romskeho kamarata, o ktorom ma ubezpecovala ze je to len jej najlepsi kamarat a ja ako hlupak som jej naletel.
PS: ak bude narazat niekto na moj nick, tak som biely ako krystalovy cukor:D niesom rom.bye

yxcvbnm

To by asi záležalo od toho, ako si názorovo sadneme a či máme spoločné plány do budúcnosti, či by chlap, ktorý ma zaujíma, nemal nejakých neznesiteľných rodičov alebo súrodencov, v rodine výtržníkov, ktorých sa bojím, a tak.
Poznám slušné cigánske rodiny, také tie, že nie sú celkom tmaví, ale ani celkom bledí. Bývajú v normálnych činžiakoch s bielymi a riadne pracujú vo fabrikách a sú robotní. Nevedia síce moc dobre slovensky, lebo chodili do maďarských zš a aj sa hlásia k maďarskej menšine a nie k rómskej, ale problémy nerobia a keby som vedela maďarsky, tak absolútne by som nemala problém s takým chlapom. Mnohí z nich aj do Írska majú odvahu ísť, aby si finančne prilepšili. Majú môj obdiv každopádne, lebo sa vedia v živote obracať a popritom znášať aj predsudky. A vodovodné potrubie by určite nerozobrali. To robia iní.