Chodili by ste s cigánom ?

Príspevok v téme: Chodili by ste s cigánom ?
neznamyclovek474

Ahojte, zaujímal by ma hlavne názor dievčat.

Mám cigánsky pôvod. Nie som ale tmavý, ale nie som ani úplne biely. A ani sa necítim ako róm. Vôbec k tejto kultúre nemám vzťah, nemám rád cigánsku hudbu, a neznášam cigáňov (tých v osadách)... som normálny človek (aspoň podľa mňa)
Mne sa nikdy nepáčili cigánky ani tmavšie ženy, ani také tie latino a podobne.

Vždy sa mi páčili biele. Ale ako to vnímate vy ženy ? Išli by ste do vzťahu s niekým, kto nemá biely pôvod ? Lebo čo som si všimol, tak bielym ženám sa väčšinou páčia vysokí severskí bledí muži a to mňa stavia do značne nevýhodnej pozície.

Chcel by som, aby moja žena bola biela, ale neviem, že či vôbec existuje taká ktorej by nevadilo, že nemám čistú Severskú krv :/

Ženy, dokázali by ste predstaviť mať deti s niekym, kto nie je úplne rovnakej rasy ako vy ?

MMM2

Osobne by som s cigánom nechodila....Kamarátka s jedným chodila cca pol roka a potom ju nechal pretiahnuť bande kamarátov s nožom na krku) kým on bol vedla v miestnosti, nakoniec ju ešte aj on zbil že im "dala"....

yxcvbnm

Mňa dokáže vzhľadom zaujať aj severský typ, aj tmavší, aj Róm a aj ryšavý. Aj iná rasa. Na to aby sa mi niekto zdal čisto len vzhľadom pekný, musím ho najskôr vidieť celého a potom povedať či sa mi páči, myslím keď hovoríme čisto o chémii :)

karonarano

Hmmm. zaujimava otazka.
Myslim, ze by som povedala nie hlavne kvoli jeho rodine. On samotny by mi neprekazal, ale ak by mal hoci len uja nejakeho, co by narazal trosku na ciganske spravanie, uz by som cuvla.
Vzhlad tu nezohrava rolu. Poznam jedneho chalana, cigana, strasne mudry, vtipny, fajn chlapec, aj VS vystudoval, aj chodil vzdy s bielymi pekknymu blondinkami, ale mne osobne by vadili jeho rodicia, ktori su taky typickejsi cigani... hoci ked ich stretnes na ulici, vyzeraju byt velmi slusni, na nerozoznanie. No raz som u nich bola na zahrade, ked opekali, a vtedy som si tak povedala, ze to sa v nich nezaprie a asi ma tu uz nikto nedotiahne.
Plus sa mojim usiam protivi to take mnaucanie a trasenie v hlase, ked spievaju.
Idealne by bolo, keby si nasiel velmi slusnu romku, ktora by bola ako on, a ich deti by uz mali v nich ako rodicoch idealny vzor. Ti by s tym problem uz asi nemali, najst si partnera aj medzi bielymi. Tazko povedat.

vaporwave

liiii no ked vyzera ako brad pitt na tejto fotke mozes :D

s-media-cache-ak0.pinimg.com

alebo

s-media-cache-ak0.pinimg.com

inak taketo poznamky k velmi bledym ludom su podobne ako ked ma niekto nieco proti tmavsim :)

medikamentus

Som biely muz, tak sa to pokusim ponat, ako ze mam vo vyhlade romske dievca.... Po pravde, nechcel by som vztah s Romkou.
Ale, nikdy nehovor NIKDY. Keby bola nejak vynimocna, citliva, vzdelana, alebo prirodzene inteligentna, nezna, mila, krasna a obetava, tak asi aj ano.

vaporwave

mne dost vadia ti bieli co sa cielene vystavuju slnku a potom tym chcu niekoho oslnovat.. no to je take trocha divne hlavne v suvislosti s inymi tmavsimi rasami.....

mne sa vzdy tiez skor pacili blond, aj ja som vzdy chcela a chcem byt blond , ale nie vsetci blondiaci co okolo mna prejdu ma pritahuju... a s ciganmi mam skôr viac neprijemnych skusenosti, takze mam uz vypracovany daky obranny reflex ked som v pritomnosti temnejsich odtienov ..

Iiiii

Pri sociálnom systéme, kde čo zarobíš, to ti odrátame, nie sú oni fakt veľmi motivovaný. Každého by mali posudzovať individuálne a nie hromadne, koľko má príjem jedna rodina. Toľko k tej akože neochote pracovať.

minikonka

Alessandra 99

A keby si o tom brutalne krasnom a zaujimavom chlapcovi nevedela, ze je rom, ale spaniel, ci talian, aj vtedy by si s nim nic nezacala???