Rozchod kvoli jeho mame

Príspevok v téme: Rozchod kvoli jeho mame
andrada

Mile damy (ale budem rada ak sa vyjadria aj pani) budem rada ak sa nestranne vyjadrite k nasledovnej situacie v ktorej sa nachadzam. Keby mam vsetko pisat od A po Z tato sprava by nemala konca. Zjednodusene rozlisli sme sa s priatelom po necelých dvoch rokoch spolu. Priznavam, ze som ku koncu nasho vztahu som zacala byt divna a to preto lebo som sa citila zle vo vztahu s jeho rodinou ( u ktorej byva a ja tam vacsina casu s nim) vela veci mi nehralo a necitila som sa v ich spolocnostu uz prijeme ale skor ako na ihlach. Rozisiel sa so mnou cez facebook a ja som na par dni " rezignovala " a odignorovala vsetkych lebo som citila velku bolest. Nevedela som mu povedat co sa so mnou deje a ked som nakoniec povedala nepriamo, ze je to kvoli jeho mame tak som sa predsa dockala odovzdy aku som cakala ba dokonca mi povedal, ze keby mal aj v buducnosti zenu tak jeho rodina, jeho matka by bola pre neho vzdy na prvom mieste. S touto vetou sa neviem zmierit a chcem sa opytat nestrannych ludi ako to vnimaju...boli ma, ze clovek, ktoreho lubim dokaze povedat nieco taketo....Milovat svojich rodicov a rodinu (bratov) je krasne a ja by som mu to nikdy nebrala ale clovek je tu na to aby si azda vytvoril svoju vlastnu rodinu a bol tu hlavne pre jeho zenu ktora s nim podla idilickeho zmyslanie zostarne, ci nie? Ako by ste reagovali vy keby vam povie, ze vas lubi ale jeho rodina ci matka bude pre neho vzdy nr. 1 nech sa deje cokolvek? Nezda sa vam to trosku pomylene? Chcem len nestranne zistit ci som naozaj blazon a ci som nacisto nestratila rozum ked stale dokazem vo svojom vnutri lubit cloveka ktory mi toto povedal....boli ma to. Momentalne nie sme spolu v kontakte bolo mi ale povedane, ze stale je to na tej istej urovni myslienkovych pochodov. Prosim poradte mi... Vopred dakujem

Matyo

Asi to bude mamičkár, nechápem takých chlapov, ale on za to nemôže. Jeho matka si ho tak vychovala a teraz ho citovo vydiera keď vidí, že jej ho chceš "ukradnúť".

utajena

pisem ti nestranne.bud rada že ste sa rožisli,ja viem že ta to boli ale je to to najlepsie co sa ti mohlo stat.Nie je nic horsie ako mat za chlapa mamickinho miláčika,kde je to obojstranne.Lebo on na nej visi.Vies,chlap ked sa oženi,berie si svoju manželku,a ta ma byt prenho prvorada,lebo si berie ju,nie svoju matku.Ak by ste mali deti,najprv by bola jeho matka,jej rady by boli najlepsie,tak by boli deti,a niekde v pozadi ty.Ja mam tiež manžela,ale ak svokra nieco chce tak najprv sa muž poradi so mnou .A to je nie som sekera.Manžel sa ma nie raz pred svojou matkou zastal,a vyjadril sa že žije so mnou a ja som prvorada.Teraz je prvorada nasa dcera,tak ja a nakoniec jeho matka.tak to ma byt.

Grnko

ježiš no tak nechápem fakt. Jasné že mama je najviac veď ma porodila a vychovala. A otec sa o mna staral. Žil som s nimi roky ale z mojou priatelkou som dva roky a hlavne neni to moj pokrvni pribuzni. Mam ju rad jasne ale to je o inom. Ked budeme spolu 50 rokov bude to zas ine. Kebyže mi ale povie že mama je až po nej u mna tak by mi prišla dobre divna. Lenže ona by to nepovedala aj pre nu je jej rodina na prvom mieste. Je to podla mna normalka u každeho kdo mal dobrych rodičov. Nechapem jak možeš chcet byť ty u neho viac než jeho mama to je chore.

kafe

neušlo mi to, vidím tam i ten budúci čas.
Aj napriek tomu čo chlapec povedal, stále si stojím za tým, čo som napísala. Že ten prechod dôležitosti a prvotnej pozornosti z matky (rodiny v ktorej vyrastal) na manželku a rodinu, ktorú si vytvorí si vyžaduje čas (určite nie dvojročný vzťah), vyžaduje si kvalitnú partnerku a aj zrelosť dotyčného chlapa. Je to normálny zdravý proces. Je normálne mať svoju rodinu na prvom mieste. Nie cudzieho človeka. To je choré. Práve preto že s cudzím človekom sa môže kedykoľvek rozísť a nikdy viac ho už v živote nestretne. S rodičmi, súrodencami bude v kontakte až do smrti. Budú si oporou, budú zdieľať svoje radosti, pomáhať si... to si pri frajerke nikto netrúfne povedať - že o 10 rokov určite budú spolu. Lebo sa pozri na tento konkrétny prípad - im stačili dva roky a asi už spolu nebudú. Môžu si plánovať čo chcú, milovať sa jak šialení a proste nevíde im to. To sa predsa stáva.

Kočka nepíše nič o tom ako sa chlapec ku nej správal (ja tipujem, že pekne, bol pozorný, slušný a ona bola jeho princezná. ale môžem sa mýliť), len nevie rozdýchať jednu vetu. A pretože ten prechod chlapec ešte nezažil, nevie aké je to mať deti, manželku, nevie ani o tom že raz tá mama už nebude na prvom mieste, nemohol ani klamať a hovoriť že raz tam bude jeho partnerka. Lebo to tak necíti. Ale my starší to vieme. Že takto to BUDE. A každý normálny chlap to tak raz bude cítiť.

0vecka

qweqweqwe nj kafe prave o Tom hovorila... ale podla mna neni Problem ze to tak je ale skor ze take nieco sa nehovori....

Messje

qweq
Ale on si to este neuvedomuje co povedal.On nevie ze pro vlastnej rodine sa to zmeni.Mne to len pride ze dostaval stale vyhubovane lebo zakladatelka ziarlila na rodinu,tak pobedal ze mama vzdy.Tym jej dal najavo ze ona prve miesto u neho mat nikdy nebude...tak to v ten moment nervov cítil

qweqweqwe

kafe, toto ti uslo:

povedal, ze keby mal aj v buducnosti zenu tak jeho rodina, jeho matka by bola pre neho vzdy na prvom mieste

O tomto je rec.