Mile damy (ale budem rada ak sa vyjadria aj pani) budem rada ak sa nestranne vyjadrite k nasledovnej situacie v ktorej sa nachadzam. Keby mam vsetko pisat od A po Z tato sprava by nemala konca. Zjednodusene rozlisli sme sa s priatelom po necelých dvoch rokoch spolu. Priznavam, ze som ku koncu nasho vztahu som zacala byt divna a to preto lebo som sa citila zle vo vztahu s jeho rodinou ( u ktorej byva a ja tam vacsina casu s nim) vela veci mi nehralo a necitila som sa v ich spolocnostu uz prijeme ale skor ako na ihlach. Rozisiel sa so mnou cez facebook a ja som na par dni " rezignovala " a odignorovala vsetkych lebo som citila velku bolest. Nevedela som mu povedat co sa so mnou deje a ked som nakoniec povedala nepriamo, ze je to kvoli jeho mame tak som sa predsa dockala odovzdy aku som cakala ba dokonca mi povedal, ze keby mal aj v buducnosti zenu tak jeho rodina, jeho matka by bola pre neho vzdy na prvom mieste. S touto vetou sa neviem zmierit a chcem sa opytat nestrannych ludi ako to vnimaju...boli ma, ze clovek, ktoreho lubim dokaze povedat nieco taketo....Milovat svojich rodicov a rodinu (bratov) je krasne a ja by som mu to nikdy nebrala ale clovek je tu na to aby si azda vytvoril svoju vlastnu rodinu a bol tu hlavne pre jeho zenu ktora s nim podla idilickeho zmyslanie zostarne, ci nie? Ako by ste reagovali vy keby vam povie, ze vas lubi ale jeho rodina ci matka bude pre neho vzdy nr. 1 nech sa deje cokolvek? Nezda sa vam to trosku pomylene? Chcem len nestranne zistit ci som naozaj blazon a ci som nacisto nestratila rozum ked stale dokazem vo svojom vnutri lubit cloveka ktory mi toto povedal....boli ma to. Momentalne nie sme spolu v kontakte bolo mi ale povedane, ze stale je to na tej istej urovni myslienkovych pochodov. Prosim poradte mi... Vopred dakujem
Rozchod kvoli jeho mame
vieš, keby ste boli manželia, alebo mali dve deti, vtedy by jeho veta - matka bude pre mňa vždy na prvom mieste - vtedy by bola divná. Boli ste aspoň zasnúbený? Ak nie, tak si len a IBA frajerka, ktorých môže mať milión. A samozrejme, že nečakaj, že normálny chlap bude každú frajerku stavať na piadestál a na matku sa vysere. Pretože je dosť chlapov, čo majú s rodičmi pekný vzťah a vážia si ich. Na tom neni nič divné. Keby si v rodine nadávali na píž a kokosov a šli si po krku, to by si bola radšej?
Moja zlatá, tak ako sa chlap správa ku svojej matke, ako si ju váži, stará sa o ňu a má ju rád (alebo aj nie), tak pekne sa jedného dňa bude chovať aj k MATKE svojich detí. Jednoducho ČASOM sa tá pozornosť z rodiny v ktorej vyrastal (a z matky tiež) presunie na jeho vlastnú, ktorú si založí a až potom je jeho manželka (opakujem manželka prípadne matka jeho detí, nie frajerka ani snúbenica) na prvom mieste. Ale až POTOM. To sa nedeje dopredu. Rozumieš? Takže prečo chceš byť u neho na prvom mieste, keď nemáte ani rodinu, ani ste nezostarli spolu, váš vzťah sa iba vyvíjal nejakým smerom. Dva roky to je akurát, kedy sa partneri poriadne poznajú ale určite to neni nejaká extra dlhá doba spolu. A piadestál prvého miesta si treba aj zaslúžiť, to predsa neni automatické - len preto, lebo si jeho frajerka tak máš byť na prvom mieste. Ak by si sa tak úžasne a fantasticky správala.. možno by si k tomu smerovala. Boh vie.
A ano, je tu možnosť, že chlapec je mamin cecok. Len mne to nejako nesedí. TY si začala byť divná ku koncu vzťahu a on sa s tebou nerozišiel kvôli jeho mame ale kvôli tomu, že si asi bola divná, nie? A teraz to chceš hádzať na rozchod kvôli jeho mame?? Wtf? To, že si sa správala ako trúba je nič? Neviem neviem dievča.. ale nejaké riadne maslo na hlave máš i ty.
Dievča,
viem, že Ťa to bolí. Ale táto bolesť časom pominie. Lepšie pre Teba je, že Ti to povedal, aj keď po 2 rokoch. Dávam Ti za pravdu vo všetkom.
Ten Tvoj je nezrelý, má k svojej rodine, matke patologický vzťah. Buď rada, že vzťah ukončil. Aj spôsob, akým ho ukončil, to potvrdzuje.
Nechaj ho ísť jeho vlastnou cestou. Možno sa mu podarí nájsť hlupaňu, kt. bude toto akceptovať a možno nie. Možno natrafí na poriadnu rafiku, kt. mu ukáže, kde je sever. Inak takéto typy ľudí majú tendenciu zostať sami.
A Ty si dopraj dostatok času na smútok, pochopenie a spamätanie sa. Potom vstaň a vykroč správnou nohou na svoju cestu a už z nej nikdy nezíď. Drž sa! : )
NEBRALA BY SOM TIE SLOVA NEjako moc vazne, teraz je slobodny, tak to citi tak, mal potrebu ti to mozno tak drzejsie povedat, ale keby uz mal svoju rodinu, tak zas by zmenil nazor. takze neupinaj sa k jednej jeho vete.
Mama je dobrá, pokiaľ sa moc nestará, pomôže, ale býva min hodinu od nás. Moja svokra je fajin, ale tiež ma vie poriadne vytočiť rečami napr. kašlete na mňa, nikoho nezaujímam a podobne aj napriek tomu, že okolo nej skáčeme iba ja s manželom.... A tu nastávajú hádky , tichá domácnosť.... niekedy to ozaj vypadá na rozvod..
Vcera vecer som si pozrela z archivu sudnej siene cast "mama" a bolo mi nie smutno ale smiesno ako niektori chlapi sa dokazu az prehnane maminkovat
Vo vsetkom s tebou suhlasim.
Je pekne mat super vztah s rodinou ale mat aj limity a vediet rozoznat.
Pises ze to on sa rozišiel s tebou.Aky ti dal dovod?
Co ti vlastne vadilo na jeho mame?Ako sa spravala?
Vies...mozno si travila prilis vela casu u nich.To ste nikam nechodili?Ziadni spolocni priatelia?Vylety?
Rodina je velmi dolezita ale aj ti v tej rodine by mali respektovat ze niekto z nich ma partnera a dat im priestor.
On to pochopi az ked bude mat tu svoju rodinu.Manzelku,deti.Ty si pre neho bola zatial len priatelka.Takze trosku chapem ako to myslel.On svoju rodinu ma zatial brata a rodicov.
Zalezi co sa tam dialo, ako si reagovala ty.Mozno si viac ziarlila ako bolo potrebne?