Kazdy den von

mitochondrius

Osol podla toho co sa pytas si nezamestnana/ny
Takze potom je riesenim uz spominany pes preco sa donutit vystrcit nos z bytu

Flaarik

Tak nemat dievca, ako ja to je horsie, ani som nikdy nemal. Takze sa mam nahovno den co den, a na tie prachy sa mozem vysrat nezaujimaju ma.

Flaarik

Ja von chodim len s bodu A do bodu B. Neni nic venku zaujimave, nebavi ma to tam holku nemam takze preco by ma ´to aj malo bavit? kamaratov minimum a to mam 24 rokov a to je najzaujimavejsie.

medikamentus

Nechodim na prechadzky, ale VON som nuteny chodit, pretoze praca, nakupy, vybavovanie, stretnutia..
Ak mas problem vyjst VON, mas asi soc. fobiu. Da sa liecit.

Bandolera

Neist jeden den von? Mam dve civavy takze som ,,donutena"... ale tak som si zvykla, ze uz by som doma ani nevydrzala, neist na vzduch aspon raz za den... A co sa tyka spolocenskeho zivota, ako som nastupila do novej prace, hned som si sadla s kolegovcami a som s nimi minimalne 5 krat do tyzdna niekde v podiku, po robote si ideme sadnut... sice to ide dost do penazi, ale som rada, ze som v spolocnosti priatelov... Jednoducho jeden den nevyjst z domu by ma zabil :DDD

Sejla

jedentaky, toz pravdu mas, byvalo tu veselo:)
Ano, ja som stale v UK, chodila som sem viac-menej vzdy, len obcas si dam dlhsiu prestavku od fora. Teraz mam zrovna kopu casu v praci, tak sa tu zasivam...

jedentaky

ahoj!
som rád že si tu opäť :)
pamätám si ťa že si bola jednou z tých stálic ktorá toto fórum navštevovala pravidelne a potom ťa nebolo alebo si bola pod iným nickom?
ja som tu chodil ale pod rôznymi nickmi ale teba si pamätám :) Jeden čas to tu bolo super cirka také dva tri roky dozadu tu chodili skvelí ľudia s ktorými tu bola zábava a ty si bola jednou z nich ktoré sa zapájali pravidelne. Potom to nejako stíchlo.

jedentaky

áno ak nemáš dôvod chodiť von a chýba ti to tak si zožeň psa. Mám sesternicu ktorá je teraz nezamestnaná síce už viac ako pol roka a zabezpečila si psa aby nesedela stále len doma. Kedže nemá prácu dlho tak chodí aspoň so psom von päťkrát denne okolo baráku kde býva. Pes ti dá dôvod..