Kazdy den von

jedentaky

Sejla? Sejla si to ty tá Sejla ktorá tu chodila na fórum kedysi? :)
Jéééj som rada že si tu opäť :)
Ako sa máš? Stále si v Británií či už na SVK?

Sejla

Ako to myslis, ci chodime von? Byvam vo velkom meste, cesta do prace zahrna 10-15 minut chodze, 15 minut autobusom a 20 minut metrom. Po praci zalezi od toho, aky mam program, ale chodenie z bodu A dobodu B a potom C a niekedy aj D, mi zabezpeci tak priblizne hodinu aj pol chodenia po vonku priemerne.

vonkovy

osol chces povedat ze ty sedis stale doma a nechodis nikam?
ani do skoly ani do prace?
tak si zozen psa ten ta donuti byt von kazdy den alebo namiesto auta chodievaj vsade peso je to aj zdrave

ANGEL-DEMON

pracujem na opačnom konci mesta, aj ked mi v pohode chodí bus na kazdu smenu aj domov priamo z pred domu chodím pešo..
do práce to mam 40minut , domov 40 minut :-) takže mam dostatočnú prechádzku...

Ernesto

kedysi ked som vyrastal na sidlisku, tak som chodil s partiou na "nase miesto". tych partii bolo takto po uliciach mnoho. v 18ke som odisiel na VS a byval na intraku, takze sme sa stretavali po izbach, co som bol zo zaciatku nadseny, lebo som sa citil ako keby sme mali s kamosmi klubovnu. kedze som studoval v najohavnejsom meste SR, tak mi to chodenie po vonku vlastne ani nechybalo. teraz byvam v Prahe a strasne mi tu ten poulicny lifestyle chyba. take to "podme von" . vsetci ludia spohodlneli, kazdy by siel iba do baru na pivo, co ja neviem pochopit. na druhu stranu jedna kamoska rada vyjde na prechadzku von, som uplne nadseny, ale byva na druhej strane mesta, takze nic z toho :-/

na chodenie po vonku ti odporucam si najst podobne zmyslajuceho partnera a mas po probleme :-)