Ludia... Neviem sama sebe pomoct tak pisem ja toto forum, kde mozno by ste mi vedeli poradit, pomoct.
Som na pokraji zrutenia, niekolko rokov beriem ad, raz bolo fajn raz nie ale stale som mala nejake emocie, chut zit aj pri depresiach atd... Nevzdavala som to, bojovala z celych sil. Teraz posledne obdobie odkedy nemam ani pozitivne ani negativne emocie myslim denne na to ze skoncujem s mojim zivotom, je mi uz v podstate vsetko jedno, prezivam zo dna na den. Nedokazem sa uz ani pred ludmi pretvarovat preto som sa zacala izolovat doma. Nemam nikoho kto by ma drzal v tazkych chvilach, kamaratkam som dobra len ked sok nadopovana benzodiazepinmi a je somnou vtedy sranda.....
Nevidim vychodisko z tejto situacie, nechcem uz fakt zit. Naco zit zivot plny depresii, kritiky voci mne od rodiny aka som neschopna a leniva.
Som zijuca mrtvola, ziadna vec ma nebavi a nenaplna, cele dni prelezim a niesom schopna nicoho. Len fajcim fajcim a nic....cele fora, stranky som presla - rady typu zdr.strava, cvicenie mi nepomohlo...
Reci typu ako su iny ja tom zle si nechajte pre seba, velmi dobre to viem a uvedomujem si ze iny by dali vsetko za plnohodnotny zivot l, byt zdravy.
Ale co ja mam z takeho zivota ??? Ked tej skur....j depresie sa nedokazem zbavit.
Je mi zo mna na grc....bola som vesela zena plna planov cielov do buducna. Teraz jedine co chcem je vykupenie z tohto pekla.