Je to na zblaznenie...

Príspevok v téme: Je to na zblaznenie...
Hmmm44

Ludia vedeli by ste mi poradit co mam v mojej situacii urobit ? som totalne v p. zo vsetkeho, neviem si rady ani pomoci, nevladzem, najradcej by som toto vsetko ukoncila lebo nemam uz absolutne ziaden zmysel, ciel v zivote.

Dlhodobo beriem ad-cka... vdaka tomu som sa stala citova troska. Neviem co mam robit. Mozog mam v hmle, neviem cez den nic robit.... Skolu som prerusila... pracu si nehladam zatial... Neustale som v depresiach a nechuti do nicoho.. Doma mam peklo, enormne sa hadame s matkou, mam dojem ze jej uz tiez riadne preskakuje v hlave... Ja nemam sil sa hadat ale ona mi zneprijemnuje tak zivot ze asi nikdy sa nedam dokopy a nenazbieram sily sa do nicoho pustit..
Vlastne je to vsetko take zamotane...
Neviem co chcem v zivote robit, co by ma bavilo (aka praca, skola), nemam ziaden ciel v zivote. Pred par rokmi som mala..vsetko sa zrutilo znicoho nic, prisli depresie uzkosti a kolotoc s antidepresivami.
Teraz uz som v stadiu kedy mi je vsetko jedno...
Rozmyslam ze ochvilu pride den kedy to vsetko ukoncim. Hodim sa pod vlak a ulavi sa mi... Mi je uz to vsetko jedno

Neviem ci vlastne viete mi nieco poradit na zaklade tohto zamotaného prispevku, mam mysel celu roztekanu, samu seba nechapem... Kazdopadne dakujem za kazdu radu. Ne

Iiiii

Moja babka sa bola opýtať na poisťovni, že by chcela vstúpiť do druhého piliera, lebo je ešte aktívna a pracuje ako účtovníčka. Keď sme sa stretli, tak sa jej pýtam, tak ako, babi, už ste v tom druhom pilieri, či nie? Babka mi na to hovorí: povedali mi, že ja už do piliera vstúpiť nemôžem, už sa môžem vedľa piliera jedine tak postaviť:-)

Iiiii

Keď sa ľudia nezobudia, tak tie lieky budeme brať všetci, ešte aj tí, ktorí nám ich predpisujú:-) Keď som bol na poslednom sedení u svojej psychiatričky, tak môžem povedať, že sa jej stav dosť výrazne zlepšil - ha, ha. Buď začala piť alebo sa rozviedla:-)

kokos222

Snazite sa povzudit pomoct , ale ja mam inu skusenost. Moj kamos 25 rokov cerstvo zenaty 1 krasne dievcatko dcerka , zrazu ochorel depresie panika , zdravy clovek vysportovany stastny a zrazu ako ked ho podtnes , lezi na psychiatrii skoro pol roka uznany invalidny 70% , nepil nefajcil , ani lekari ani veda nedokazu pomoct, nech robite cokolvek nic sa nezmeni, Asi tento zivot kazdodenny stres nahananie strach o zivot o zajtrajsok zhon za mamonom a strasenie ak nezaplatis co mas vypalnikom (stat*). mozno cas om , moj nazor ze sa to neda nicim ovplivnit , skor by som povedal kebyze zacat niekde uplne inde nie v tomto sialenom svete hyen a psychopatov , niekde na ostrove bez civilizacie kde ziju normalny ludia bez predsudkov a nie v tejto pazravej smrtelne jedovatej spolocnosti.

Hmmm44

Dakujem za prispevky, viem ze ziadne carovne veci by ste mi nevedeli poradit, ze mavnutim prutika by bolo vsetko 100%. Aspon toto mozem urobit pre zlepsienie

neviem111111

este dodam - z nejakeho dovodu si sem napisala. zrejme preto, lebo nechces, aby to takto bolo. lebo si chcela pocut rady. pomoct zmenit to. tak aspon skus tieto rady si vziat k srdcu.

neviem111111

tak skus zmenit lekara a pokus sa najst lieky, ktore pomozu. viem, ze su ludia, ktori bez liekov skratka fungovat nevedia. naozaj vyskusaj tak ako som ti poradila. skus sa k tym cinnostiam nutit. naprogramovat si ich, urobit si akoby rozvrh a ist podla toho. mohlo by ti to pomoct. verim, ze je tazke neopustat sa, ale tym, ze sa hodis niekde pod vlak tiez nic nevyriesis. skus si kazdy den napisat jednu vec, za ktoru si v ten den bola vdacna, aj keby malickosti - autobusar ta pocka na zastavke, niekto ti podrzi dvere, predavacka sa na teba usmeje a zazela ti pekny den. skus sa nutit rozmyslat nad takymito vecami. sport je dolezity, pretoze sa po nom produkuju endorfiny. tvoja mama ti tvoj stav zrejme len zhorsuje, preto by bolo namieste donutit sa najst si nejaku pracu, aby si sa bola schopna casom osamostatnit, co by ta mohlo odbremenit od zbytocneho psychickeho natlaku,
angel, depresia neprichadza nutne iba po nejakom "zlome", a su ludia, ktori su aj uspesni, pracuju, maju rodinu a pod, a aj tak depresia pride. neodsudzuj to. depresia nie je o tom, ci si ju mozes alebo nemozes dovolit. suhlasim s tym, ze AD su velke zlo, ale su pripady, kedy ludia bez nich naozaj byt nevedia. depresia je castokrat sposobena aj fyziologickym problemom v mozgu - ze sa netvoria hormony, ktore by sa mali, takze sa musi liekmi mozog k tej cinnosti vyprovokovat. ja chapem, ako to myslis, a viem, ze to myslis dobre, ale mas voci tejto psychickej chorobe predsudky.

Hmmm44

Chodila som k psychologickam, psychoterapeutkam - riesili sme minulost, problemy v mojom zivote, kadeco a vzdy bol vies aky výsledok ??? ze mam proste uzkosti, depresie a musim mat lieky lebo sa nezbavym toho... jeden cas som sa nato ja vybodla, vysadila a este horsie bolo. Takze fakt ja neviem co mam robit

ANGEL-DEMON

no ja neviem... ale to ty musiš vedieť.. kde sa stal ten zlom... niečo to sposobiť muselo... ide o to že tie AD všetko len zhoršuju...este nevyliečili nikoho.... čo tu pišu ludia, ktorí ich beru tak ani jeden si ich nechvalil, že mu pomohli... kazdemu len uškodili...

Hmmm44

ANGEL-DEMON:
uz dlhsie sledujem fora a nerozumiem, NACO sa pustas a nakladas ludom co zeru ADcka ze su znudeny a lenivy ??? ! to akoze fakt si myslis ??? ze TOTO CHCU ludia ?? kt. znicoho nic sa im zmeni cely zivot, pridu uzkosti, tazke depresie kedy clovek by aj chcel ale nieje schopny nijakej aktivity?? Kto nezazije pocity beznadeje, zufalstva a depresii nepochopi o com to cele je... Nejdem tu zo seba robit chudatko, ale snazila som sa, sportovala, zdravo sa stravovala, brigadovala a co z toho ??? Vysvetli mi potom preco ked som zdravo zila, tak zrazu mam tazke depresie ??? 100x racej by som mala starosti z beznych veci co ludia riesia.