Ludia vedeli by ste mi poradit co mam v mojej situacii urobit ? som totalne v p. zo vsetkeho, neviem si rady ani pomoci, nevladzem, najradcej by som toto vsetko ukoncila lebo nemam uz absolutne ziaden zmysel, ciel v zivote.
Dlhodobo beriem ad-cka... vdaka tomu som sa stala citova troska. Neviem co mam robit. Mozog mam v hmle, neviem cez den nic robit.... Skolu som prerusila... pracu si nehladam zatial... Neustale som v depresiach a nechuti do nicoho.. Doma mam peklo, enormne sa hadame s matkou, mam dojem ze jej uz tiez riadne preskakuje v hlave... Ja nemam sil sa hadat ale ona mi zneprijemnuje tak zivot ze asi nikdy sa nedam dokopy a nenazbieram sily sa do nicoho pustit..
Vlastne je to vsetko take zamotane...
Neviem co chcem v zivote robit, co by ma bavilo (aka praca, skola), nemam ziaden ciel v zivote. Pred par rokmi som mala..vsetko sa zrutilo znicoho nic, prisli depresie uzkosti a kolotoc s antidepresivami.
Teraz uz som v stadiu kedy mi je vsetko jedno...
Rozmyslam ze ochvilu pride den kedy to vsetko ukoncim. Hodim sa pod vlak a ulavi sa mi... Mi je uz to vsetko jedno
Neviem ci vlastne viete mi nieco poradit na zaklade tohto zamotaného prispevku, mam mysel celu roztekanu, samu seba nechapem... Kazdopadne dakujem za kazdu radu. Ne