Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Je to na zblaznenie...

Príspevok v téme: Je to na zblaznenie...
Hmmm44

Ludia vedeli by ste mi poradit co mam v mojej situacii urobit ? som totalne v p. zo vsetkeho, neviem si rady ani pomoci, nevladzem, najradcej by som toto vsetko ukoncila lebo nemam uz absolutne ziaden zmysel, ciel v zivote.

Dlhodobo beriem ad-cka... vdaka tomu som sa stala citova troska. Neviem co mam robit. Mozog mam v hmle, neviem cez den nic robit.... Skolu som prerusila... pracu si nehladam zatial... Neustale som v depresiach a nechuti do nicoho.. Doma mam peklo, enormne sa hadame s matkou, mam dojem ze jej uz tiez riadne preskakuje v hlave... Ja nemam sil sa hadat ale ona mi zneprijemnuje tak zivot ze asi nikdy sa nedam dokopy a nenazbieram sily sa do nicoho pustit..
Vlastne je to vsetko take zamotane...
Neviem co chcem v zivote robit, co by ma bavilo (aka praca, skola), nemam ziaden ciel v zivote. Pred par rokmi som mala..vsetko sa zrutilo znicoho nic, prisli depresie uzkosti a kolotoc s antidepresivami.
Teraz uz som v stadiu kedy mi je vsetko jedno...
Rozmyslam ze ochvilu pride den kedy to vsetko ukoncim. Hodim sa pod vlak a ulavi sa mi... Mi je uz to vsetko jedno

Neviem ci vlastne viete mi nieco poradit na zaklade tohto zamotaného prispevku, mam mysel celu roztekanu, samu seba nechapem... Kazdopadne dakujem za kazdu radu. Ne

ANGEL-DEMON

neviem... ja to myslim tak, že ludia ktorých poznám čo pracuju, maju hypoteky, povinnosti, nemaju kedy riešiť "depresiu" maju ine problemy... a preto nemaju čas zamyslať sa nad tym, či maju nejaku depresiu....
lebo touto "chorobou" trpia čo poznám tak len ludia,
čo si to "možu dovoliť"...
**
k teme
a v zdravom tele zdravý duch.. takže ten šport, donúť sa,.. chod sa kazdy den prejsť povinne na hodinovu prechádzku,... a je preukazany prospešny vplyv banánov... jedz banány... je to prírodné antidepresívum... naordinuj si povinne každy den jeden banán... zvykneš si.. :-) ja ich jem uz 2 roky povinne denne.. :-) sice koli vlasom som zacala, ale chodím vysmiata ako lečo takže si myslím že na tom niečo bude ...

neviem111111

angel demon, depresia je dusevna choroba, nie nuda. chapem co chces povedat, a v podstate s tebou suhlasim (pri znudenych ludoch), ale tuto to nema co robit. dovzdelaj sa.

neviem111111

chod na to pragmaticky. emocie odloz uplne bokom. bavi ta takyto zivot? nie. chces aby to bolo inak? ano. tak si zober pero a papier a spis si do podrobna kroky uvedene nizsie a chod jeden za druhym a skrtaj co sa ti uz podarilo. vela ludi ma len ss ukoncenu a maju normalnu full time pracu a dobry zarobok. a ked v tom vsetkom nebudes ten zmysel vidiet, tak sa pozries na ten papier so spisanymi krokmi, na konci ktorych budes mat napisane - STASTNY ZIVOT a to je tvojim zmyslom. pocity bokom a rob ako stroj krok za krokom tie lieky, pracu, odstahovanie sa a postupne tie prijemne pocity a radost pride. netreba cakat na to, ze sa zmeni cely svet okolo teba a ty zrazu zacnes byt stastna a bez depresii. musis sa len premoct a zabojovat. zadel si do zoznamu aj pravidelny sport (endorfiny), prirodne AD (lubovnik bodkovany), zacni malovat alebo robit nieco taketo ako hobby, na konci coho uvidis vysledky produkt (aj ked ta teraz mozno nic take nebavi, naplanuj si to tam a rob to bez ohladu na pocity)

ANGEL-DEMON

to čo máš je NUDA ! nič iné...
človek si vie naprogramovať svoje mysleinky, na čo myslí...
chceš byť na krku svojim rodičom alebo ako::.?
uvedom si že tu nebudu večne... potom komu sa zakvačíš na krk...
to je ZMYSEL !
treba zajsť ku psychologičke, čítať o pozitivnom myslení...
ja moja zlatá kebyže chcem, tiež sa možem utápať v depresii...
a každý jeden z nás čo sme tu... proste vyserieme sa na všetko, nech nas živi mamka, tatko.... a vyhlasovať že mám depresiu...
no nie!!!
ja mam byt, hypoteku,. a nemožem si dovoliť mať depresiu, nemám nikoho, spoliehať sa mozem iba sama na seba... a s depresiou by som skoncila jedine pod mostom,.. lebo teta Depresia mi naklady na byt nevyplatí... robim pracu ktora ma byvi, staram sa o seba, zdravo sa stravujem... aj ked sa mi nechce ísť von lebo je zima, donutim sa isť aspon na polhodinovu prechádzku.. a hned mi je lepšie... pustit si oblubenu hudbu,... atd....

Hmmm44

Nieje to take jednoduche ako to popisujete...
k AD - vystriedala som uz asi vsetky druhy, od starsich az po novsie... vsetko pokus omyl, bola som aj bez liekov no bolo to este horsie
- Ako si mam najst pracu ked som v depresiach a v nicom nevidim zmysel ?
- Odstahovat sa nemam kde, mam ukoncene len SS vzdelanie, aj keby ze mam brigady nepokryje mi to podnájom

ANGEL-DEMON

ako je napisane nižšie...
tieto temy podobné.. maju toho isteho vinníka a ten sa volá
tadááá ANTIDEPRESÍVA !!!
sa spamätajte! mal by niekto , nejakí aktivisti alebo neviem, už konečne urobiť proti tomu nejaku ANTI-kampaň , že je to svinstvo, nepomáha to a ludia to z nejakych neidentifikovatelnych dovodov su ochotný brať... su to DROGY! ktoré su akceptované a predpisovane lekármi, resp. pseudo-lekármi... pretože lekár je ten ktorí pomáha a nie ten, ktorý škodí... a človeku predpíše 20 AD 3x denne.. že mu to odpáli mozog, pečeň, štítnu žlazu.... potom musí isť na endokrinologiu, na gastro,... atd... KTO? má z toho niečo??? komu to pomáha???
KOMU??? pacientovi???? NIE !!!!
lekárovi?! ánoo!!! pretože poistvna mu dá peniaze za kazdy predpisany recept a bonusy- to jest poistovna mu zaplatí dovolenku v exotike... rozne pobyty...atd...
**
ja som alergička.. chcela som isť do kupeľov, nemožem,.. viete prečo??? Nemám nárok lebo nežeriem lieky, liečim sa alternatívne,.. a ako sama alergologička povedala pri mojom type alergie mi nezaberú... žrala som to svinstvo od narodenia.. na strednej som to vysadila.. a nevidím žiaden rozdiel.. iba v tom že sa mi záhadne prestali zuby kaziť.. uplne všetky mam poplombovane...
moj otec dostal alergiu v 50 rokoch.. a ta krava alergologička do neho začala pchať tolko liekov že nechápem... a do 2 rokov prišiel o zuby, uz ma protezu.... a stav ma taky isty ako mal bez liekov...
**
tak na KYHO BOHA !!! to ludia žeru dobrovolne???!!

abcdefghijklmno

krok cislo jedna - ist k psychiatrovi
krok cislo dva - zmenit ad ktore evidentne nepomahaju, idealne uplne vysadit, ak je to mozne
krok cislo tri - najst si pracu
krok cislo styri - odstahovat sa od mamy.