Možno mi na to ani nikto neodpise ..potrebujem sa vyrozprávať ...mám 22 priateľa rok. Prvý problém ktprya trápi že neustále lajkuje fotky ale iba jednej a tej istej babe (peknej) keby aj iným..facebok mám uprdele ale iba jej...a keď som sa spytala prečo nezavolal na rande juj že sa jej hanbil....aha...druhá vec strašne nezvladam financie....žijem len s mamou mám dve roboty a ešte študujem na výške ledva to stíham ale aj tak zarobím len 100 mesacne a z toho si platím cestu do školy (nejde mi vlak tam,) plus jedlo a výdavky..mama menakupuje že nemá za čo ...teraz priateľ vymyslel s partiou že na ukrajinu ísť na silvestra na týždeň. Lenže ja na to nemam a tak som mu to aj povedala ...že si mám zaplatiť cestu a ostatné zaplatí cesta ,(150 tam aj nazad) stále som trvalá že nejdem ale že on nepôjde bezo mňa a bla bla. Tak som si našla tretiu prácu..lenže ja tam pôjdem a nebudem mať ani fuka naviac. ..čiže stravu a úbytku a ak niekde pôjdeme bude hradiť on. . sa budem cítiť ako chudera prvej triedy...neviem čo robiť...už sa viac snažiť neviem ..ani usporiadať svoj život...som na dnes nemám peniaze ani čas ani nezvladam školu lebo som v bakalárskom ročníku ..štipendium mi koli sestre ktorá zarába a býva u nás akože (má len pobyt) nedajú
Neviem ako ďalej všetko sa rúca
@ Digestor, prepáč, že som Ťa nesprávne citovala. Ty si "exluzívny OBOR" : D
@ A Ty, dievča, tu už rady máš. Štúdia sa v žiadnom prípade nevzdávaj a skús si zariadiť život tak, ako Ti to navrhuje Ard1čka. A v žiadnom prípade už neber tretiu prácu! Nech sa Ti zadarí!
Už tu zasa oxiduje tá začmudená skriňa mysliac si o sebe, že má MYŠLIENKY? A tie vraj "vyjadruje priamo, otvorene a konkrétne"! : D
Tak ja Ti, Digestor, ukážem, čo je to "otvorene" a "priamo a konkrétne" Ti oznamujem, že sa najskôr nauč po slovensky! "Exkluzívny OBOR" si tu len TY a po tomto Tvojom príspevku chápem, že nemáš na viac ako je bezduché táranie a vulgarizmy. Máš len jedno šťastie, že nie si tu jediný expert na baterky... ; )
to ma tiez zaujima čo to za práce... kedze len v tescu keby si v pokladni brigadovala tak mas 100€ a sediš na riti..
alebo v takom lidli sa da zamestnať na pol uväzok 25 mozno by sa dalo aj 20 hod tyzdenne.. len za 25 na pol uväzku maju minimalnu mzdu takmer...cize z retazcou najlepsie platia v lidli... a na tvojom mieste ked na to nemáš tak s tym tvojim šlahnutym frajerom na tu ukrajinu nejdi...či musiš na ňom vysieť furt..??
ved nech si ide s kamaratmi...
a na tvojom mieste by som si radšej usporiadala svoj život...
máš 22 a nemáš nič!
na frajera sa vykašli zjavne to nie je nič zaujimave, nemá to buducnosť... chlapov nerieš,....
najprv si dokonči školu, zamestnaj sa, zariad si vlasnte byvanie.. a potom rieš ostatné... ako je "frajer"
ruca sa aby nieco ine mohlo vzrast
Ahoj autorka prispevku.
Pozri. Si uz v bakalarskom rocniku. Skolu isto dokonci. Dalej. Otca uz nemas alebo nezije s vami? Ako je na tom? Lebo pokial studujes mal by stale na teba platit vyzivne. Matka. Pises, ze ani stravu nekupuje do domacnosti. Je nezamestnana, invalidna? Neskusala si ist na intrak? Predpokladam ze si z vychodu. Ja poznam dost vysokoskolakov, kt.v Blave platia za intrak 40-50e. A to je BA. Neskusala si intrak?? Ved stravu kupujes tak ci tak ty. Este by si usetrila. A za dve prace 100e?? Mozno keby si byvala na intraku v meste kde studujes, by si si aj viac zarobila. Takze skus sa odtrhnut a ostat v meste (intrak skola brigady prace).
Malo si napisala o tom svojom priatelovi. Kolko ma rokov, ci pracuje alebo tiez studuje ai. To lajkovanie inej a ze ti povedal, ze ju sa hanbil pozvat na rande, no skoda slov. Mas len 22r. Pride do tvojho zivota este iny muz muzi. Vo vztahu je vzdy lepsie, ak muz miluje vacsmi nez zena. A predpokladam, ze na VS chodis, ze chces od zivota viac. Ze sa chces mat lepsie. Dari sa ti to, len nechci hned vsetko a naraz. Na ten vylet zabudni. Vzdy skac iba do vysky, na aku a naco mas. Takze bez vyletu prezijes. Ked dostudujes a najdes si pracu ci odides zit robit do zahranicia, vsetko sa napravi. Len neupadaj na duchu a nedepkuj. Priatelovi povedz, ze na ten vylet nemas a ostanes doma. Ako sa zariadi on tak sa zariadi. Aj to vela o nom napovie. To lajkovanie mu povedz, ze nech si to odpusti. Ak ju tak velmi chce, tak nech si taha lajkovat ju nazivo ale nech sa uvedomi a nie je za blbca.
A porozmyslaj nad tym mestom. Doma ta vsetko taha ku dnu. Mam taky pocit.
Tak ked nemaju peniaze naco sa niekam trepu? Pekny silvester sa da prezit aj na sk.....
inak neviem co sa navazate do toho chlapca. predpokladam ze je to jej rovesnik a tiez student, kde ma zobrat na to aby platil dovolenku este aj jej? a aj tak sa ponukol, ale zrejme nema na vsetko. a este aj povedal, ze bez nej nepojde. mozno ma aj on obmedzene moznosti, taky mlady a student neviem preco by po len rocnej znamosti mal platit dovolenky frajerke.
digestor je trol, toho staci ignorovat
ten chlap, ktoreho v prispevku spominas, nema pri tebe co robit lebo ty prenho nic neznamenas, zaplatit ti cestu, ked uz ta niekde chce a on na to ma, to mi po roku vztahu pride ako samozrejmost, ibaze on to s tebou prilis vazne nemysli a ani nechce do teba investovat. ale uz len to lajkovanie jedinej babe a co o nej povedal, uz to by ti malo otvorit oci, co prenho znamenas. nevazi si ta vobec a ani to s tebou nijak vazne nemysli. ale ty by si mala byt ta prva, ktora to s vasim vztahom nema mysluet vazne. to skutocne toto "nic" si chces uviazat na krk? cim skor sa takeho zavazia zbavis, tym lepsie, taky niekto je ti uplne zbytocny.
no a co tie peniaze. vsetci, co ti tu vycitaju, ze si sa nemala dat na skolu, prisli neskoro a tieto vycitky ti teraz vobec v nicon nepomozu, akurat sa budes este horsie po nich citit. tak hod za hlavu, ci si sa mala alebo nemala dat na skolu. uz ju mas skoro hotovu, a preto byt tebou, urobim vsetko pre to, aby som si nasla lepsie platenu brigadu. neviem, ake su tam u vas moznosti, ale pytaj sa, oslov vsetkych moznych znamych, daj si inzeraty, sama hladaj inzeraty a chod priamo do firiem osobne. ty totiz zufalo potrebujes lepsie platenu brigadu ako to, co mas. az sa mi verit nechce, ze ti tak malo platia, ale preco by si si vymyslala :) a dokonci si skolu urcite. po skonceni bakalara sa orientuj na pracu. neskor si mozes dorobit vyssi stupen.
autorka a mama je na invalidnom ci pracuje? inak suhlasim ze vo vasej situacii ste mali volit radsej pracu
Digestor ty si riadny debil teda. Ma si uvedomit kam patri? Svet je len pre vyvolenych ci co? Tak asi studuje, lebo chce lepsi zivot a nechce skoncit za pasom.
Buducnost Slovenska je robit ako otroci v zahranicnych firmach a automobilkach, vyrabat veci, ktore si nikdy nemozu dovolit pre cudzich. Dehonestovat svoje zdravie, talent, osobnost za pasom, ako povedali nas genialny pan premier. Ano, za chvilu urobime zo Slovenska krajinu tretieho sveta, na ktorej sa budu ine krajiny prizivovat. Vsetok odliv ekonomiky do zahranicia.
Tlieskam debilom v tomto state ako si ty.