Možno mi na to ani nikto neodpise ..potrebujem sa vyrozprávať ...mám 22 priateľa rok. Prvý problém ktprya trápi že neustále lajkuje fotky ale iba jednej a tej istej babe (peknej) keby aj iným..facebok mám uprdele ale iba jej...a keď som sa spytala prečo nezavolal na rande juj že sa jej hanbil....aha...druhá vec strašne nezvladam financie....žijem len s mamou mám dve roboty a ešte študujem na výške ledva to stíham ale aj tak zarobím len 100 mesacne a z toho si platím cestu do školy (nejde mi vlak tam,) plus jedlo a výdavky..mama menakupuje že nemá za čo ...teraz priateľ vymyslel s partiou že na ukrajinu ísť na silvestra na týždeň. Lenže ja na to nemam a tak som mu to aj povedala ...že si mám zaplatiť cestu a ostatné zaplatí cesta ,(150 tam aj nazad) stále som trvalá že nejdem ale že on nepôjde bezo mňa a bla bla. Tak som si našla tretiu prácu..lenže ja tam pôjdem a nebudem mať ani fuka naviac. ..čiže stravu a úbytku a ak niekde pôjdeme bude hradiť on. . sa budem cítiť ako chudera prvej triedy...neviem čo robiť...už sa viac snažiť neviem ..ani usporiadať svoj život...som na dnes nemám peniaze ani čas ani nezvladam školu lebo som v bakalárskom ročníku ..štipendium mi koli sestre ktorá zarába a býva u nás akože (má len pobyt) nedajú
Neviem ako ďalej všetko sa rúca
V prvom rade sa čudujem, že vôbec študuješ. Zjavne na to nemáš a nebude to isto ani nejaký exluzívny obor čo Ťa v budúcnosti dobre uživí. Čiže v budúcnosti ďalšia puťka síce s titulom, ale k ničomu.
Spadáš do skupiny ľudí čo si na začiatku neuvedomia kam patria. Patríš na začiatok k pásu na tri smeny je to tvrdo povedané ale bez ružovučkých okuliarov a sladkých drístov.
Nik Ti samozrejme nebráni študovať, ale zobrala si to zo zlého konca a to je chyba. Som za spoplatnenie VŠ štúdia v primeranej miere podľa odborov. Nadaní s talentom zo sociálne slabšieho prostredia nech majú školu bezplatne formou štipendií ale musia dosahovať excelentné výsledky. Ostatní nech platia. Takže po Bc. smelo do práce finančne sa postaviť na vlastné nohy a školu dorobiť neskôr, takto je to len vyplakávanie o ničom.
dievca dievca pekne si si skomplikovala zivot... presne ako ti tu pisali naco si sa dala na denne studium ked nemate doma penazi? Sice studujes ale co z toho mas? Akurat to ze si nic nemozes dovolit ale budes mat titul ktory dnes aj tak nic neznamena...Ja na tvojom mieste by som sa zamestnala je to uplne iny pocit ked mas vlastne peniaze mozes cestovat mozes si kupit nieco... Frajera posli k vode cim skor nech si likeuje zenske donemoty nech si nevazi druhu....
viem ze to asi nebola pointa prispevku ale mozem sa opytat ake to preboha mas prace, ze zarobis len 100 mesacne? ja ked som brigadovala, vedela som si 300-400 bez najmensieho problemu (a to som teda brigadovala aj na dost "podradnych" prac. miestach)
a prečo si teda išla študovať vš ked vieš akú máte doma situáciu? Vysoká ti lepší život vôbec nezaručuje. Ja na tvojom mieste by som sa hned po strednej zamestnala aby ste mohli žiť. 100 eur ktoré si zarobíš sú nič v dnešnej dobe.Určite by ti bolo lepšie keby máš normálnu prácu a normálny plat...Nemať peniaze je to najhoršie čo môže byť... sama som mala také detstvo že sme nemali ani na topánky pomaly... Čo sa týka toho tvojho frajera k tomu ani komentár radšej nemám ...
Rozplakalo ma to.....dakujem
Je mi to luto. Zivot je tazky, nemame vsetci na ruziach ustlane. Sprav si bakalara a na skolu sa vykasli, ak sa da najdi si normalnu robotu a zbav sa tohto priatela. Nijak ti nepomaha, len z teba vysava zivot. A co je to za priatela, ked ta uz nevie ani pozvat na vylet. Jemu na tebe zial nezalezi. Lebo vo vztahu sa respektuje aj druha strana, nie ze on sa rozhodne ideme na vylet, mas si to zaplatit, hoci vie v akej si financnej situacii. Ked uz silou mocou chce, aby si sla a vie, ze na to nemas, mal ti to zaplatit.
Jedna rada. Neobetuj sa, nerob to, co chcu od teba ini. V zivote ti zial nikto nepomoze, ani rodina, ani partner.
Drz sa.