Mám 27 rokov a so svojou priateľkou chodím už takmer 2 roky, ale ešte medzi nami nič nebolo.
Spočiatku sme chodili iba von s priateľmi, neskôr sme boli u nich a pred 2 týždňami som ju pozval na predĺžený víkend do Tatier. Všetko bolo o.k., bavili sme sa, ale keď som ju zo srandy zvalil na posteľ a rukou zablúdil pod tričko, tak sa odtiahla. Ona sa takto odtiahne, akonáhle zablúdim tam, kde "nemám". Štve ma to, lebo mi tvrdí, že ma má rada a nič je nie je, ale neviem si to vysvetliť. Nikdy som jej neublížil a za 2 roky som jej vedel pohladiť akurát chrbát, nič viac. Bazén nie je problém, ale dotyky áno. Priznám sa, už by som rád skončil aj v posteli, ale to asi nepôjde. Čo môže byť problém? Je to normálne? Čo robiť?
Prečo sa moja priateľka tak hanbí?
haha velmi podobny scenar ako umna, len tam to dopadlo tak ze sa zomnou nakoniec rozisla preto lebo vraj nevie fungovat vo vztahu(bola pobozna) sex bol ale povedal by som ze len ukrychlil koniec vztahu nakoniec to dopadlo tak ze ani nie mesiac po rozchode mi oznamila ze sa dala dokopy so svojim najlepsiem takisto chorobne poboznym kamaratom. ci to nebude aj teba takto kámo :D
Jezis Kristus chod sa dat ukrizovat a neobtazuj nas tu svojimi domnienkami. Neviem preco mas zakorenene, ze kazdy muz musimat bokovku
Nie, nemala ešte vzťah.
Adria tak to pekne pochybujem ze on je 2 roky bez sexu :D chlapi si najdu bokovky pocas toho kym sa im podari zbalit babu, nič nové :D ja to predsa zhora vsetko vidim :D
Pozri. Ja byt tebou, tak sa s nou otvorene o tomto vsetkom, o vas dvoch, o vasom vztahu a o vasich tuzbach prianiach potrebach - porozpravam. Povedz jej, ze ju milujes. Ze urcite vie, ze si s nou nie kvoli sexu lebo 2r ste vo vztahu a bez neho. Povedz jej, ze ju milujes a tuzis po nej aj ako po zene. Tuzis po jej bozkoch dotykoch neznostiach intimnostiach a ano, aj po milovani s nou. Spytaj sa jej, ci jej intimita s tebou nechyba, ked ju odmieta ju s tebou mat prezivat a zdielat.
Co vies inak o jej minulosti? Mala pred tebou vztah/y? Ak ano, ako to bolo tam?
keď veci nefungujú ako majú, vždy je dôležitý proaktívny prístup
skúšať sa dívať na veci inak a vyskúšať iný prístup
mnoho ľudí používa nepraktické prístupy: keď niečo nedarí: buď prestanú, alebo hlavou proti múru (všetko sú to krátkodobé prístupy: čiže najskôr fungujú (hurá systém) a potom to človek ľutuje (častokrát nie je cesty späť)
buď aktívny: hľadaj, študuj, pýtaj sa, komunikuj.
mnohé veci v našom živote sú dôsledkom pocitov: je dôležité vnímať svoje pocity: sú 3 druhy pocitov (ako som opísal vyššie) :
aby si sa udržal v strede, potrebuješ opraviť svoje zvyky tak, aby si sa točil okolo stredu ... čiže keď sa cítiš slabý, je dôležité poznať mechanizmy na zosilnenie a naopak, keď sa cítiš silný je dôležité
poznať mechanizmy na zoslabenie.
zlatá stredná cesta ( z každého trochu ).
musíš začať vnímať, aby si bol vždy v strede (problémy sú vždy na krajoch - o tom možno inokedy)
Čo je vo veci, netuším ani ja.
Pritúliť sa pritúli a aj pusu mi dá, v tom nie je problém, ale jednoducho dotyky neznesie. Dnes som sa pokúšal začať rozhovor na túto tému, ale keď išlo do tuhého, tak sa rozplakala. Neviem vôbec ako ďalej, lebo inak je maximálne normálna baba.
Asi ta s niekym podvadza, kto ju pravidelne obsluzi.
no po 2 rokoch chodenia sa neda osahavat...divne dost...neublizil jej nejaky muz?
alebo je netykavka a bozky ako ste natom s bozkavanim?
Ty tiez isto niesi ziadny svaty. Stavim sa ze sa tie 2 roky si aspon 5 bab pekne vojel. Lebo chlapi su svine a aj ked "miluju" nejaku tak aj tak maju svoje bokovky :D a preto som navzdy sama. Staci mi co vidim na pokeci :D samych zadanych nadrzancov.