Mám 27 rokov a so svojou priateľkou chodím už takmer 2 roky, ale ešte medzi nami nič nebolo.
Spočiatku sme chodili iba von s priateľmi, neskôr sme boli u nich a pred 2 týždňami som ju pozval na predĺžený víkend do Tatier. Všetko bolo o.k., bavili sme sa, ale keď som ju zo srandy zvalil na posteľ a rukou zablúdil pod tričko, tak sa odtiahla. Ona sa takto odtiahne, akonáhle zablúdim tam, kde "nemám". Štve ma to, lebo mi tvrdí, že ma má rada a nič je nie je, ale neviem si to vysvetliť. Nikdy som jej neublížil a za 2 roky som jej vedel pohladiť akurát chrbát, nič viac. Bazén nie je problém, ale dotyky áno. Priznám sa, už by som rád skončil aj v posteli, ale to asi nepôjde. Čo môže byť problém? Je to normálne? Čo robiť?
Prečo sa moja priateľka tak hanbí?
fuha v dnesnej dobe si myslim ze to vobec normalne nie je
to by som asi ani ja nedala :D
Za dva roky bez sexu by som si uz buchal hlavu aj s perom o stenu.
I laska ma svoje hranice. Buducnost nie je mozna. Pokial ma nejaky problem, komplex, za dva roky ho uz mohla mat vyrieseny.
Niektori jedinci akoby zamrzli vo vyvoji. Poznam chlapika, 40 rocny, co sa chce s frajerkou za rucicky a cmucky cmucky. Ako 5 rocny. Ona zufala potrebuje francuzak a pravidelne prekotit. On ju este obvinuje, ze je stetka, lebo vsak nepochopitelne tuzi vo vztahu po sexe. No on zije s mamou, ktorej sibe, lebo v 40 rokoch sa k nemu stale sprava ako malemu sopliakovi. To bude asi podobny pripad aj ta tvoja. Mamicka ju zmagorila. Vo vztahu sa normalne sulozi a nehraju sa piskvorky. Teda dospeli to tak maju.
Za jej hanblivosťou môže byť všeličo. Zlá skúsenosť, s ktorou sa dievčatá len veľmi ťažko zdôverujú. Strach z neznámeho - možno ešte v skutočnosti nikoho nemala a hanbí sa ti to povedať. Môže mať problém s dotykmi od druhých ľudí všeobecne. A ešte jedna vec: nechcem ťa nejako raniť, ale si si istý, že ju priťahuješ fyzicky? Pritúli sa dakedy k tebe sama od seba? Pohladká ťa? Dá ti pusu prvá, hrá sa s tvojimi vlasmi, napráva ti oblečenie? Kto inicioval, že ste spolu začali chodiť? Ak ty, a ona pristala, nie je to tak, že s tebou chodí preto, aby nebola sama, ale v skutočnosti k tebe necíti to, čo by si si predstavoval. Ste spolu dva roky, zamysli sa nad tým, čo ste spolu prežili a ako ste to prežili, lebo je celkom možné, že s tebou chodí len preto, že ťa považuje za milého chlapca a nechce byť sama a čaká, kedy pocíti k tebe niečo viac - to však nemusí prísť vôbec.
Otvorený rozhovor. Ak sa neuvedomí rozhodne z takéhoto vyslovene kamarátskeho vzťahu vycúvať. Sex patrí do vzťahu rovnako ako city a láska. Len Ťa zneužíva.
Tak, ona má 23 rokov. Nie sú extrémne pobožný, do kostola vôbec nechodia a ona nie je ani veriaca. Pochádza zo slušnej rodiny, oboch rodičov má pôsobiacich vo vyšších pozíciách.
Pýtal som sa jej, ale ona mi povedala, že nie je nato ešte čas, ale tým to uzavrie.
Raz som sa jej nenápadne opýtal, či je podľa nej bezpodmienečne nutné, aby pár čakal na sex po svadbe, ale povedala, že nie, tak už vôbec neviem.
A ona ma kolko rokov? Je este panna? Ako bola vychovavana, nie je z extremne poboznej rodiny? No cakas uz dost dlho, skus sa s nou o tom porozpravat, nech ti povie kedy je podla nej vhodny cas, mozno chce az po svadbe. Aspon budes vediet na com si.
Prečo sa jej neopýtaš?