ahojte, máte niekto skúsenosti so staršou partnerkou, prípadne ženy s mladším partnerom? čo si myslíte o vekovom rozdiele 7 rokov, keď ona ma 27? ako vás vnímalo okolie, rodina? ďakujem za názory :)
staršia partnerka
da sa povedat ze ok. neries vek a chod do toho.ale je podstatny rozdiel is do vztahu s 20r. mladsim a 25+ mladsim aj o 10rokov.
zaujimalo by ma ako to vidi ona.sice zalubeny clovek nemysli v tej chvily na nasledky..ak sa casom rozhodnes to ukoncit pretoze nemas nic za sebou a budes si chciet nieco uzit doplati na to ona, nie ty. ako zena by som do toho nesla,mysli aj na to!!
neriesil by som to
Myslim si to iste, co MakoMarian. Povedal vsetko podstatne a trefne, ako to aj je
Moja sestra ma manzela mladsieho o 7,5r , su spolu 10r, maju krasny zivot dieta rodinu. Vyzorovo vyzera este on starsi od nej. Maju harmonicky krasny vztah i zivot. Kazdy ich berie normalne, v pohode. Nik by si nedovolil ani nieco povedat, a ak by aj nahodou ano, ani by nemali sancu dohovorit, ON by rychlo kazdeho hned umlcal uzemnil. Obaja si z reci inych nikdy nic nerobili, ako kazdy 1z nas)
Ja som inak mala este vacsi vekovy rozdiel vo vztahu (12r) a bolo to krasne. A nie, nenechal on mna)
Mam kamaratku ktora si zacala s mladsim ale nie je to dobre, lebo ona uz bola zvyknuta na iny standart a teraz je z toho vztahu smutna
hlavne že ked si 50tnik nájde 20tku tak nikto sa nad tým už nepozastavuje ale 7 ročny rozdiel sa vám zdá vela... nemam slov
Toto je moc sa mi zdá
niekedy je fajn sa opytat na nazory inych
mako marian konecne normalny prispevok a ja este dodam ze naozaj vobec nepozeraj nato co ludia hovoria.. aj tak je tu kazdy druhy neuprimny aj tak nikomu nikdy nevyhovies..ludia sa na teba budu usmievat a za chrbtom budu aj tak ohovarat... ci budes na oko dokonaly clovek alebo nie....
MakoMarian ti poradil najlepšie. Je to tak.
podľa mňa je problém slovákov ten že príliš veľa nad vecami rozmýšľajú. Až príliš... a veľmi dávajú dôležitosť nato čo o nich povedia druhí, čo si budú o nich ostatní myslieť a hovoriť.
preto je toľko ľudí neštastných lebo nežijú život aký vo svojom vnútri cítia ale žijú život podľa rád druhých.
mali by sme sa viac uvolniť a nestresovať. Viac počúvať svoje vnútro ako to čo o nás bude kecať suseda, kolega, kamarát, sesternica, spolužiak a pod.
nežiť v ulite a báť sa výjsť so svojimi túžbami von. Nenechať sa obmedzovať názormi druhých čo povedia a ako to zhodnotia. Veď keď sme chorí trpia za náše bolesti a neduchy iní??? Nie!!!! Sme v tom sami. Oni neprecítia tú bolesť, zdrav. obmedzenie ktorým prechádzame keď máme zdrav. problémy.
tak prečo by sa mali starať ak prežívame šťastné chvíle a pocity? Veď je to naše šťastie a radosť nie ich! Keď netrpia s nami po telesnej stránke prečo by nám mali brániť v duševnom šťastí???
Majo, chlapče, nechaj sa viesť svojím vedomím, svojím vnútrom, svojím srdcom a cítením. Niesi už mali 10 ročný chlapec aby si mal čakať čo povie mamka s ockom na tvoje správanie. Niesi 10 ročný chlapec ktorý si musí pýtať povolenie od rodičov a učiteľov či môže toto a hento. Už si dospelý muž aj keď len 20 ročný aby si sám rozhodoval o svojom srdci. Nechaj situáciu nech sa vyvinie ako má. Nechaj to na život ako to zariadi. Zatiaľ sa k nej správaj tak ako ju máš rád a uvidíš čo z toho bude, kam sa to medzi vami dvoma posunie. Ak vám to vyjde budete šťastní, ak nie nevadí, budeš o niečo múdrejší a skúsenejsí.