staršia partnerka

wk

da sa povedat ze ok. neries vek a chod do toho.ale je podstatny rozdiel is do vztahu s 20r. mladsim a 25+ mladsim aj o 10rokov.
zaujimalo by ma ako to vidi ona.sice zalubeny clovek nemysli v tej chvily na nasledky..ak sa casom rozhodnes to ukoncit pretoze nemas nic za sebou a budes si chciet nieco uzit doplati na to ona, nie ty. ako zena by som do toho nesla,mysli aj na to!!

a_dr1a

Myslim si to iste, co MakoMarian. Povedal vsetko podstatne a trefne, ako to aj je

Moja sestra ma manzela mladsieho o 7,5r , su spolu 10r, maju krasny zivot dieta rodinu. Vyzorovo vyzera este on starsi od nej. Maju harmonicky krasny vztah i zivot. Kazdy ich berie normalne, v pohode. Nik by si nedovolil ani nieco povedat, a ak by aj nahodou ano, ani by nemali sancu dohovorit, ON by rychlo kazdeho hned umlcal uzemnil. Obaja si z reci inych nikdy nic nerobili, ako kazdy 1z nas)

Ja som inak mala este vacsi vekovy rozdiel vo vztahu (12r) a bolo to krasne. A nie, nenechal on mna)

sissiny

Mam kamaratku ktora si zacala s mladsim ale nie je to dobre, lebo ona uz bola zvyknuta na iny standart a teraz je z toho vztahu smutna

jullya

hlavne že ked si 50tnik nájde 20tku tak nikto sa nad tým už nepozastavuje ale 7 ročny rozdiel sa vám zdá vela... nemam slov

adus24

mako marian konecne normalny prispevok a ja este dodam ze naozaj vobec nepozeraj nato co ludia hovoria.. aj tak je tu kazdy druhy neuprimny aj tak nikomu nikdy nevyhovies..ludia sa na teba budu usmievat a za chrbtom budu aj tak ohovarat... ci budes na oko dokonaly clovek alebo nie....

MakoMarian

podľa mňa je problém slovákov ten že príliš veľa nad vecami rozmýšľajú. Až príliš... a veľmi dávajú dôležitosť nato čo o nich povedia druhí, čo si budú o nich ostatní myslieť a hovoriť.
preto je toľko ľudí neštastných lebo nežijú život aký vo svojom vnútri cítia ale žijú život podľa rád druhých.
mali by sme sa viac uvolniť a nestresovať. Viac počúvať svoje vnútro ako to čo o nás bude kecať suseda, kolega, kamarát, sesternica, spolužiak a pod.
nežiť v ulite a báť sa výjsť so svojimi túžbami von. Nenechať sa obmedzovať názormi druhých čo povedia a ako to zhodnotia. Veď keď sme chorí trpia za náše bolesti a neduchy iní??? Nie!!!! Sme v tom sami. Oni neprecítia tú bolesť, zdrav. obmedzenie ktorým prechádzame keď máme zdrav. problémy.
tak prečo by sa mali starať ak prežívame šťastné chvíle a pocity? Veď je to naše šťastie a radosť nie ich! Keď netrpia s nami po telesnej stránke prečo by nám mali brániť v duševnom šťastí???
Majo, chlapče, nechaj sa viesť svojím vedomím, svojím vnútrom, svojím srdcom a cítením. Niesi už mali 10 ročný chlapec aby si mal čakať čo povie mamka s ockom na tvoje správanie. Niesi 10 ročný chlapec ktorý si musí pýtať povolenie od rodičov a učiteľov či môže toto a hento. Už si dospelý muž aj keď len 20 ročný aby si sám rozhodoval o svojom srdci. Nechaj situáciu nech sa vyvinie ako má. Nechaj to na život ako to zariadi. Zatiaľ sa k nej správaj tak ako ju máš rád a uvidíš čo z toho bude, kam sa to medzi vami dvoma posunie. Ak vám to vyjde budete šťastní, ak nie nevadí, budeš o niečo múdrejší a skúsenejsí.