ahojte, máte niekto skúsenosti so staršou partnerkou, prípadne ženy s mladším partnerom? čo si myslíte o vekovom rozdiele 7 rokov, keď ona ma 27? ako vás vnímalo okolie, rodina? ďakujem za názory :)
staršia partnerka
pokial ste spolu stastni vobec neries co hovoria ostatni ludia...oni za teba tvoj zivot nebudu zit a to ze ma niekto zlu skusenost s touto kombinaciou nemusi byt vas pripad. Slovaci radi tragedizuju vsetko zbytocne... a hlavne sa stresuju dopredu z coho stres mat vobec nemusia preco by si sa jej vzdaval koli tomu co povedia ostatny?
Majo takze ty mas 20 podla toho... hmm... vekov.rozdiel by nevadil keby si ty bol starsi napr. ty mal 25 aspon a ona 32 predsa 25rocny muz ma uz viac rozumu ako 20rocny.
To ze si mladsi dnes uz nieje nic nezvycajne lebo je viac takych parov. Preco by mal byt vo vztahu vzdy muz starsiiii? Je to snad v ustave SR napisane alebo v Biblii?
Niekedy su taketo pary viac stastnejsie ako tie kde je starsi muz
Ja som mala vztah s mladsim o 7r. Nikdy viac. Dieta, ktore bolo treba vodit za rucicku a na druhej strane rad poucal a myslel si ze vie vsetko najlepsie, potom bol z toho agesivny. Staral sa do vsetkeho, prania, varenia. Poucal, ze vyvar mam varit pol hodinu, pradlo prat vsetko na 20 min programoch, aj biele, umyvatvsetko v studenej vode, mastny riad,pradlo susit rovno z pracky zavesit v stavanej skrini. No katastrofa a muselo byt po jeho, to hroza. a k detom mal taky vztah, ze treba ich bit, ze tak bol vychovavany aj on.
Adreas a ty mas koľko rokov ak sa ta možem opýtať? Poznáme sa pol roka z práce, páčila sa mi hned ani som nevedel ze je o toľko staršia. Postupne sme zisti ze si dost rozumieme a na každej firemnej akcii sme skončili spolu- nemyslím fyzicky ale tak ze sme sa fakt cely čas mali o com rozprávať, bavili sme sa a ostatní nas nezaujímali. Neskôr sme sa začali stretávať aj súkromné, cítim sa s ňou super vždy ma podrží poradí mi, co zeny v mojom veku nedokážu... viem ze náklonnosť je aj z jej strany
ak ste spolu stastni chod do toho a nedaj si do nicoho kecat. Svoj zivot budes zit len ty sam nie ludia co vzdy ochotne kazdeho skritizuju.... a ze tych na Sk je... ked vam to klape nevahaj...baby v tvojom veku su este strasne nezrele chapem preco si si vybral starsiu.. moja terajsia partnerka ma 32 a nevymenil by som ju za nic na svete..
tak v tvojom prípade je to ešte dosť zlé, keby to bolo opačne tak je to lepšie
Ahoj Majo
Velmi zalezi v akom veku je ten rozdiel.
Ja mam 43 a moj muz 36.
Predtym som mala manzela ktory bol starsi a bol neschopny sa o seba postarat.Dodnes si snad po rozvode neotvoril coslo uctu.Neschopny.Tento je sice mladsi ale ja to vobec necitim.Postara sa o vsetko.
Samozrejme ze v rodine boli trosku zaskoceny ale ked videli ako funguje a ja som im vzdy porozpravala ako mam vsetko lahsie a nie som na nic sama,neriesili nic.
Su stastni ze som ja šťastná.