Mzdy beznych zamestnancov

Príspevok v téme: Mzdy beznych zamestnancov
tatarka

Teraz citam clanok o beznych mzdach zamestnancov v BA. Priemerna hruba mesacna mzda je udajne 1403 Eur. Mam VS, nerobim na zaciatocnickej pozicii, pracujem dokonca v centre BA, v praci komunikujem v anglickom jazyku, okrem makania pocas pracovnej doby castokrat este robim aj vecer z domu a v hrubom mam 1200eur, ako sa teda robia tieto statistiky??? To su v BA naozaj tak vysoke mzdy? Kolko zarabate Vy/profesia/kolko rocna prax a mesto?

0vecka

ok az teraz vidim ze mas vs... zalezi aj na Tom aku ale by ma zaujimalo aku mas prax... ak mas aspon 5-10 rokov tak je to fakt trosku malo

pre STKS

Poniektorí koncipienti robia doslova zadarmo, takže to je ešte celkom dobré a navyše nájsť miesto koncipienta v menších mestách ako BA, ZA, KE, BB je dosť problém.

Lusiiii

Kamoska robi v ba na recepcii pre automobilku ma 800 na ruku na zmluve menej, kolegyna asistentka. Ma 750 na ruku a neviem ale co pocuvam uz nechcu davat ani peniaze na zmluvu, vynimka statna sprava a velke firmy kamoskin priatel 650€ v cistom robi skladnika, vo volkswagene na linke cca 820€ v cistom a robite na smeny plus odmeny rocne a polrocne, znama ako manaz kozm salonu v centre mesta cca 1600€ brutto, je tu kopa platov aj za 500€ V cistom ja sama som takym zacala ako ucitelka v skolke, v sukromnej s jzykom!!! Uz som v inej sfere, ak si niekto mysli ze prekroci hranice hlavneho mesta a ma 1000eur na ucte, velky omyl, , tu vo firme kde som mam okolo tisicky aj nieco ale zacala som. Uplne od zaciatku, triedenie sanonov nakup zakladacoc kupa domeny vyhladavanie dodavatelov zmluvy a tak... zacala som na 500€ potom + gastracena telefon nikto, nasla som si kolegynu nakolko bolo toho vela a sef suhlasil a nikto mi nemoze povedat co sa neda a nejde to, ked sa chce ide to, moja rada znie, treba niekde zacat a vybudovat poziciu postupne

datum

STKS: Nie som advokatsky koncipient, tesne pred ziskanim titulu na VS som odisla zo skoly ale tvoj plat je akysi nizky. Pred mesiacom som robila v hoteli, obycajna chyzna ako docasna praca, a v CISTOM 710€, 8hod denne, 20 dni do mesiaca, clovek nezodraty. Podla mna su niektore pozicie nefer ohodnotene, lebo niektori ludia trcia na VS 5 rokov a plat rovnaky alebo mierne nad plat cloveka ktory robi piatotriednu robotu. A nehovoriac o zodpovednosti mna a teba v praci, ako priklad. Ach jaj, pytaj viac penazi

STKS

Robím druhý rok advokátskeho koncipienta v okresnom meste na východe Slovenska a mám v hrubom 740 eur a to mám relatívne dobrý plat.

lele656

No ako tu už bolo spomenuté, niekto robí aj za 400..konkrétne na východnom Slovensku bohužiaľ veľa ľudí...Niekto by si pomyslel, že by za toľko v živote nerobil, ale ľudia potrebujú živiť svoje rodiny, platiť účty atď...či máš také vzdelanie, alebo také...a kto to odmietne, zamestávateľom nevadí, ďalších xy tú príležitosť vezme...preto tak veľa ľudí chodí práve do BA....myslím, že situácia sa môže zlepšiť, len ak by sa ľudia spojili a šli protestovať ale ľudia sa asi nikdy všetci nespoja... :-/

stastnablcha

myslim ze uz mame tak trochu skresleny pohlad na mzdy tym co je nam podsuvane... fakt je ze v BA su vyysie mzdy, ale da sa najst clovek co robi aj za 600 s VS a uplne v pohode. V kazdom pripade, na VS + nie zaciatocnicka pozcia + AJ - to mi 1200 pride malo...