Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mzdy beznych zamestnancov

Príspevok v téme: Mzdy beznych zamestnancov
tatarka

Teraz citam clanok o beznych mzdach zamestnancov v BA. Priemerna hruba mesacna mzda je udajne 1403 Eur. Mam VS, nerobim na zaciatocnickej pozicii, pracujem dokonca v centre BA, v praci komunikujem v anglickom jazyku, okrem makania pocas pracovnej doby castokrat este robim aj vecer z domu a v hrubom mam 1200eur, ako sa teda robia tieto statistiky??? To su v BA naozaj tak vysoke mzdy? Kolko zarabate Vy/profesia/kolko rocna prax a mesto?

Buki

No je to priemer vsetkych platov. Manazeri maju niekolko tisic, riaditelia aj desiatky tisic, majitel firmy moze byt aj zamestnanec a da si plat aky mu vyhovuje.... Ked chces vediet aky plat je najcastejsi tak pozeraj na meridian. A 1200 mas viac nez dost na zaciatocnicky plat.

tatarka

Ano, viem, ze do priemeru by sa mali ratat aj manazerske platy, ale toto malo nazov, ze platy beznych zamestnancov, nie manazerov, preto si myslm, ze tam manazerov hadam neratali.. :)

SamuelX2

V ramci Slovenska pokial viem existuju dve webove stranky, kde sa da anonymne ohodnotit zamestnavatel, a kde je mozne niekedy najst aj informaciu o plate na konkretnej pozicii. Su to Preferuj.sk preferuj.sk (napr. zamestnanec VW v BA na pozicii Montaznik pise, ze berie 700) a Mojzamestnavatel.sk www.mojzamestnavatel.sk (zalozka Najnovsie prispevky) Celosvetovo na tomto principe funguje portal Glassdoor (Reviews, Salaries) www.glassdoor.com a v nemecky hovoriacich krajinach, ciastocne USA Kununu www.kununu.com

Fantasyi

Zlatko ono sa to vola priemerna mzda. Preco? Lebo je to priemer vsetkych platov.
Niekto zaraba aj 10 litrov mesacne a niekto 400. To nie je realna mzda.

tatarka

No normalne som nahnevana, ako som si ten clanok precitala, tusim si zacnem aj ja hladat miesto s takym priemernym platom :D www.cas.sk