Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Antikoncepcia, spaľovače tukov a diéty

Príspevok v téme: Antikoncepcia, spaľovače tukov a diéty
Teriii

Ahojte.
Mala by som pár otázok, čo sa týka chudnutia. Užívam antikoncepciu a to mi hovorili, že sa znižuje jej účinok pri držaní rôznych diét. Preto, ak niekto máte skúsenosť alebo viete, prosím, keď držím diétu, znižuje sa účinok antiky ??
Alebo napríklad.. môžem pri bráni antikoncepcie mať "očisťovaciu kúru" ? Myslím to tak, že napríklad 3-4 dni piť len vodu na prečistenie/detox organizmu ??
A ďalšia záhada.. Ako je to s kombináciou antikoncepcie a spaľovaču tukov ? Športujem a potrebovala by som zhodiť pár kíl, lebo za poslednú dobu váha ide hore.. takže prosím, ak niekto viete, môžem brať aj antiku a aj spalovač tukov ??

Vopred ďakujem za rozumné odpovede.

pišta00

Ahoj, no čo sa toho vplyvu diét na antikoncepciu týka či je to pravda neviem skús sa opýtať nejakého dobrého, skúseného lekára. Čo sa zase takej hladovky týka je to nezmysel a zbytočné týranie a stresovanie organizmu ak už tak max na 1 deň viac nie. Telo je zbytočne v strese. Čo sa ďalej legálnych spaľovačov tuku týka nemajú na spaľovanie tuku žiadne účinky takže ak ti nevadí, že vyhadzuješ peniaze za niečo čo nemá účinok kľudne užívaj, nemyslím že by sa to nejak bilo s antikoncepciou.

Ešte k antikoncepcii, sú to hormóny v tabletke, ktoré dodávaš do tela čo máš v podstate to isté ako v prípade ľudí ktorí užívajú steroidy, tiež do tela posielajú hormóny, líšia sa len svojimi účinkami a tým, že antikoncepcia je legálna ale v základe sú to v oboch prípadoch hormóny ktoré nie sú vyprodukované tvojim telom. Takže treba rátať s tým, že nejaký účinok na nerovnováhu hormónov to má tak isto ako keď niekto užíva steroidy tým pádom sa ti môže stať, že priberáš no treba si aj napriek tomu uvedomovať, že tou hlavnou príčinou prečo priberáš bude vždy strava a životospráva.