otazka pre vsetky zeny...co by sa vam pacilo..

denissa84

To nechcite aby som napísala čo by sa mi páčilo, to by bolo toľko vecí že nikdy by som chlapa takého nezohnala :D :D

sob rudolf

Keď mi dá muž najavo, že som preňho výnimočná, to je niečo. A pozor, jediný pohľad plný lásky, uznania, obdivu dokáže viac, ako sto červených ruží.

Pohlad zeny

Chlapa, ktory sa vie pritulit pohladkat pevne objat dlho sa bozkavat bez toho aby hned za tym hladal sex. Lebo vacsinou tieto veci robi ked ho chce a ked nechce tak sa sprava ako kamarat ziadne bozky objatia. Potom hlavne aby bol sam sebou. To ma na chlapovi zaujme najviac. Nemam rada ked sa ma chlap silou mocou snazi zaujat napr vola na vecery alebo sa pretvaruje ze ma rovnake zaluby ako ja a ked uz spolu chodime tak s pretvarovanim skonci a vsetko to pojde dole vodou. Jednoducho vzdy nech je sam sebou. Asi takto

datum

mne sa zda ze zakladatel temy sa chce inspirovat tym co mu zeny napisu, co maju rady a vedia ocenit na muzoch, aby si z toho nieco vybral a aplikoval u seba doma. Ale takto to nefunguje. Sam musis byt vynaliezavy, chyba ti prekvapivost. Zopar neodveci komentov co tu bolo, boli uplne bezne, nicomu sa nevynimajuce a vztah neokorenujuce. U mna a jedneho priatela to bolo uplne inac. Kazdy den bol vynimocnym ale my sme vedeli premenit malickosti na velke zazitky. O tom to je. Vediet sa vynajst, prekvapit niecim obycajnym ale pritom to pozmenis a vytvoris nieco neobycajne co sa vam obom vryje do spomienok. Konkretizovat nebudem. Nech kazdy popusti svoju fantaziu vo vztahoch a nech nie je nudny.

Messje

Dobre uz bolo
Ty si pravdepodobne s byvalou priatelkou ten vztah neobnovil a tak sa pokusas zistit co este viac by si mal urobit.Ja ti pisem...nic.Nerob uz nic.Niekedy to chlap s tou naklonnostou a prilisnou opaterou prehana..Potom si ho zena prestane vážiť. Aj my chceme trosku o vas bojovat a nie dostat vsetko na dlani len co zazmurkame.Ty musis spraviť krok späť. Opacny efekt ako na co sa pytas tu v teme.
Viem ze teraz sa niekto chyti toho ze co vlastne chceme.Ked mame vsetko aj tak sme nespokojne.Ale my nepotrebujeme saska co nam bude dobre ze nie za dverami zachodu stat a cakat kym nam zadok utrie.
Aj my chceme trosku dobyvat.

dobre uz bolo

pisal som zeny..chcel som aby pisali zeny...pretoze som nechcel aby sa tu niekto hadal co a ako...kto da viac kto menej...ze co chlap chce a hluposti..ja chcem vediet co chcu..zeny co sa im paci...co im vycaruje usmev na tvary...co sa im paci od chlapa ked prene spravia...nic v tom neni...len som chlap ktory zeny uznava a vazi si ju...uz len preto ze su...a rad zene davam vsetko co mozem..a chcem vediet viac..pretoze vacsina co tu je napisana tak to davam...som typ chlapa ktory pre zenu spravy uplne vsetko...a co tu je napisane vela som robil ale chcem viac a viac...stale sa ucim a stale chcem zene dat viac...

Kycera

A ešte fascinujúcejšie je, že to robia ľudia, kt. predtým i iných témach písali ako ich nebaví čítať komentáre iných a je im jedno, či daná osoba útočí alebo sa bráni.
Činy a slová sú ako bumerang, vracajú sa späť... : )

Fantasyi

To nie je superenie, ale nie je to prave to porozumenie, lebo zeny funuju inak, ako muzi. Neviem, ci teda nechcu zit radsej s chlapmi.

Fantasyi

Hej, mne osobne toto na muzoch vadi. Ten ich kalkul, na vsetko sa pozerat cez peniaze, nic si neuzit a vyblakovat furt, co vsetko on urobil a kolko to stalo.
Ja osobne dom mam a stavala som ho vlastnymi rukami.
Ale viem, ze stastnejsi ludia dokazu byt niekedy v malom zaprdenom podnajme.