otazka pre vsetky zeny...co by sa vam pacilo..co je prevas naj od chlapa..co musi spravit aby ste si povedali ze toto je to naj..je jedno pri akej prilezitosti..ci po hadka..ci romantickej vecer...ci len tak ze si spomenul co by sa vam pacilo...ci hmotne alebo nehmotne..
otazka pre vsetky zeny...co by sa vam pacilo..
Je fascinujúce, ako sa takmer každá podobná téma v komentároch neskôr zvrhne na súperenie medzi pohlaviami. A pritom budúcnosť ľudstva zaručuje porozumenie medzi mužom a ženou.
Ak to doteraz zadávateľ témy nepochopil tak uvediem príklad. Muž kúpi veľkú a predraženú kyticu, ktorou chce ženu ohromiť. Pre ženu je to jedna vec. Múdrejší jej dá kytičku z Lidla, pozve do kina, po kine si dá kávu a na záver jej dá nejakú milú sprostosť. Pre ženu sú to 4 veci čo je logicky viac, ako jedna veľká a drahá kytica.
Navariť si viem sám a vyperie práčka, to sa nedá s vynaloženým usilím napríklad na stavbu doma porovnať. Sú to tisícky tvrdo odpracovaných hodín a roky šetrenia. To nepochopíš. Pár bezcenných gest(myslím tým z časového a finančného hľadiska) je viac ako keď celý mesiac finančne ťaháš domácnosť. Muži sa na to pozerajú inak ako ženy. Myslím, že pre zadávateľa témy je to jasná voľba.
Nie su cennejsie, ale su dolezite preto, aby vztah vydrzal. To nie je len, ze zabezpecis byvanie a buuu do konca zivota nic, cely zivot budes z toho tazit a na tejto vlne sa viest.
To je akoby ti zena raz oprala a navarila a dost, uz viac nemusi, lebo ty mas podla toho vediet, ze ta ma rada, lebo raz v zivote si pre nu nieco urobil.
Vies, nie vzdy zalezi na tom kolko, ale aj co. Muzi to vnimaju cez kolko a zeny cez co.
Nepochopis.
Fantasyi - pozri sa, na nete si nájdem X trefných zaľúbených SMS, chlapa to nič nestojí, občas jednu vypustí do éteru, občas večer vínko, sviečku, hudba, lúčne kvety, zaľúbený odkaz na papieriku, na zrkadle, samé somariny, ktoré chlapa stoja minimálne úsilie a minimálne financie. Veľký efekt za málo peňazí.Takéto somariny sú pre ženy cennejšie ako to, že chlap x rokov drel, x rokov si odriekal a odkladal aby bolo bývanie.
To nie je bezcenne smetie ty blb, ale prejavy citu. Ano, vazime si aj velke veci, ale tak ako vy nechcete zdutu mumiu, ci hysterku, my nechceme Frankestaina bez citov.
presne ako už tu bolo napísané - drobnôstky pre potešenie, alebo len tak hocičo - aspoň sms aby som vedela, že na mna myslí aj počas dňa, alebo pomoc v domácnosti s čímkoľvek, nieže musím povedať 5x aby niečo urobil aj tak to musím nakoniec urobiť sama:((
Robiť veci spoločne, aspoň večer, ked nie sme spolu celý deň.
Žiadne drahé dary ani nič podobné, láska sa nemeria zlatom.
Malé bezvýznamné somarinky, ktoré veľa nestoja a nezaberú veľa času ich potešia, ale veľké veci, ako napríklad zabezpečíš bývanie, stále všetko platíš a to tak, aby aj ona mala pocit, že sa podieľa aj ona, aj keď je to v porovnaní s tebou smeť a pod. berú ako samozrejmosť, za to sa vďaky nedočkáš.Takže zasyp ich bezcenným pozlátkom a oni budú šalieť, aký si výnimočný:)
Ak mi venuje svoj ČAS! Čas je, okrem života, najdrahší na svete, lebo sa nedá kúpiť, nedá vrátiť... : )
konecne pozitivna tema ziadne problemy :) mne sa strasne paci ked ma partner pochvali ked sa na neho len pozriem a vidim ze je stastny pri mne....ked mi prinesie nejaku drobnost...len tak...ked oceni co pre neho spravim :)))))ked sa vyberieme na romanticku prechadzku... alebo niekam si sadnut...do kina... :) to ma vie potesit...