Jeden večer sa mi stalo že po mne vybehla žena pretože začala žiarliť len tak na nič a nevedel som ju nijak zastaviť tak nakoniec som povedal že už nepoviem nič . To ju natoľko vytočilo že ma zbila mobilom ktorý rozbila o môj spánok . keď som ju v slzách prosil nech prestane , začala sa mi smiať. Že keď som sa pobil s chlapmi tak to som vydržal .. hmm ale to som sa vtedy bránil. Prosenie nepomohlo snažiť sa skryť do kútu nepomohlo tak som ju zvalil na postel nech si uvedomí že nemôže do mňa silou lebo ani ja svoju silu nepoužívam. Na to mi zase buchla päsťou do tváre a povedala udri ma asi 5 krát !! Tak som jej dal fakt ale prisahám že fakt slabulinkú facku na to začala jačať že som jej dal päsťou .. čo mám teraz čakať ja som fakt teraz ten zlý ? snažil som sa prosiť.. otáčať sa aby ma nebila nič nepomáhalo nič povedal som jej že ma to bolí .. smiala sa mi . . ach .. prešiel týždeň a napísala mi že môžem byť rád že mňa neudá a že ja by som ju mal prosiť s kyticou .. no lenže ja si to nemyslím :( ako jej mám ukázať že urobila chybu a nech ma proste nebije .. keď si myslí že ma môže byť ako jej mám ukázať že je to zlé .
Zbila ma žena zastaviť som ju vedel len fackou :/
oprava :)
-zakodované
-namaľovanou papuľou
Chlapi si vraj hľadajú partnerky podľa povahy svojej matky. Ak mali matku fúriu a xantipu ktorá ich otca držala pod papučou čo tu spomínate tak aj syn bude mať sklon hľadať si takú partnerku lebo matka mu je vzorom.
Z toho vyplýva že aj keď je žena dominantná vo vzťahu, takému mužovi to bude asi vyhovovať lebo potrebuje aby ho tak buzerovala ako jeho matka. Oni to proste potrebujú,, potrebujú dominantnú partnerku majú to v sebe zadokované. Nevedia sa toho zbaviť lebo ich matka je im vzorom. Darmo že je kopa milých singl báb s ktorými by partnerstvo bolo šťastnejšie, oni chcú fúriu načinčanú s vysokými šteklami a namašovanou papušou, s veľkými blancármi na ušiach.. oni takú chcú ktorá bude rozhodovať o majetku, o peniazoch, o jeho živote. Alebo nemusí byť načinčaná môže to byť aj 100kilová buchta s odútým xichtom.
Ja nechapem, kde vy chlapi taketo partnerky a zeny hladate. Je vela milych zien, kt. su single, ale kedze nie su mrchy, tak zjavne nie su v kurze :). Ja len zasnem...
Moj zlaty tam uz je problem asi niekde na zaciatku to ako je mozne ze si tu podpapucnost nechal zajst az tak dalko ze ta zena bije? Ja by som s nou na tvojom mieste nezostala
@ Thefreedom, ak si tu napísal pravdu, tak si spravil niekoľko
chýb :
1. dal si len slabulinkú facku,
2. nevyhľadal si lekársku pomoc,
3. nepodal trestné oznámenie,
4. chceš sa zahrať na psychiatra
a
5, CHCEŠ S ŇOU ZOSTAŤ, a to je tá najväčšia !!!
Vieš, byť Ťa môže, ale biť rozhodne NIE!!!
@ Elegán z časopisu, : ). A áno, ako uviedol, existujú ženy - tyranky. O tom, že tyranizujú svojich partnerov a deti, sa len málo vie. Už zďaleka nie sme to nežné a jemné stvorenie, stačí sa porozhliadnuť tu po fóre.
Je to tak, že nie si od nej silnejší. Ani fyzicky, ani psychicky. Keby si bol silnejší fyzicky, tak jej proste chytíš ruky alebo ju podržíš ďalej od seba a vybavené. Keby si bol silnejší psychicky, tak ju jednoducho zahriakneš. Ak sa chceš zachovať v tvojej situácii kóšer, jediná možnosť je utiecť (múdrejší ustúpi) a zamknúť sa niekde v kúpeľni, kým ju to neprejde. Máš pravdu v tom, že facka nie je riešenie, a mrzí ťa, že si sa k nej správal násilne. Problém je, že ju nemrzí, že sa ona správala násilne k tebe. Manželia sa proste nebijú! Manželia sa dohodnú, pohádajú, vysvetlia si, ale biť sa navzájom, to ste homo sapiens?
Hovoríš, že kedysi to nebývalo. Nepíšeš, ako dlho ste spolu, čo vás spolu spája, aké máte spoločné záväzky, aká je manželka stará. Možno zmeny jej stavu spôsobujú hormonálne zmeny, ktoré prichádzajú s vekom. Možno si kedysi dačo vyviedol a v nej to dlho bublalo a teraz to vybuchlo. Možno sa v skutočnosti hnevá za dačo celkom iné ako za tú facku, a preto čaká, že sa jej ospravedlníš. A možno dačo vyviedla ona a nevie sa s tým vysporiadať ináč, ako tým, že ťa provokuje, aby si bol na ňu zlý, a tým pádom má ona čisté svedomie, že ste si fifty-fifty. Manželské bitky obyčajne predstavujú hlbší problém.
Musíš sa s ňou vážne porozprávať, ale zamysli sa aj sám nad sebou, čo sa mohlo stať, že to prišlo až do takéhoto stavu. Možno si si nevšímal náznaky, že niečo nie je v poriadku (niektoré ženy vedia, že chlapom všetko treba povedať narovinu, a podľa možnosti aspoň 5x, iné si myslia, že ak naznačia, chlapovi to docvakne). Ak sa pri rozhovore k ničomu nedopracujete, tak je to jednoznačne prípad pre psychológa. Ináč to môže dopadnúť zle, keďže je pravdepodobné, že táto bitka bola len počiatkom ďalších konfliktov, ktoré sa budú stupňovať, pokiaľ sa skutočný problém nevyrieši.
Držím palce.
Toto si si vymyslel, to nemože byť pravda. Lebo ak je, tak tvoja žena je hysterka a od takej čo najskor preč. S takou to nikdy nebude lepšie, len horšie.
Ženy agresorky sa dajú uzemniť len aktívnou obranou. Dobre mierená, vzduchom chladená, primeranou silou vedená facka bola na mieste a nemáš si čo vyčítať.
Jediné čo vyčítam ja tebe je to, že ešte vôbec nad ňou uvažuješ. Jednoznačne koniec bez mihnutia oka.
Útok predmetom na spánkovú časť hlavy by dokázal skúsený právnik kvalifikovať ako možný pokus o zabitie. Luxusné mobily majú aj kovové časti, ľahko sa ten kov premení na takpovediac nôž, nožničky.
Milé dámy existujú aj ženy tyranky, ktoré tyranizujú svojich partnerov. Takže tie prekvapené výrazy, že ako je to možné nie sú na mieste.
a na čo si s nou??? s takou kravou,.. nech sa ide liečiť, ked si nevie poradiť s nervami....mal si jej tresnuť aj druhu,..niektoré si fakt zaslužia, nevedia čo so sebou...
thefreedom - prepánajána to nemyslíš vážne, že toto sa fakt stalo takto ako si to opísal...
Som žena, ale takéto správanie je od ženy neprípustné, nenormálne, neospravedlniteľné, iba ak by mala nejakú duševnú poruchu, čo zjavne aj má
Bez ohľadu na dôvody aké na to mala, takým spôsobom sa problémy neriešia.
Ak si ešte aspoň v kútiku duše vážiš sám seba, daj jej zbohom