Jeden večer sa mi stalo že po mne vybehla žena pretože začala žiarliť len tak na nič a nevedel som ju nijak zastaviť tak nakoniec som povedal že už nepoviem nič . To ju natoľko vytočilo že ma zbila mobilom ktorý rozbila o môj spánok . keď som ju v slzách prosil nech prestane , začala sa mi smiať. Že keď som sa pobil s chlapmi tak to som vydržal .. hmm ale to som sa vtedy bránil. Prosenie nepomohlo snažiť sa skryť do kútu nepomohlo tak som ju zvalil na postel nech si uvedomí že nemôže do mňa silou lebo ani ja svoju silu nepoužívam. Na to mi zase buchla päsťou do tváre a povedala udri ma asi 5 krát !! Tak som jej dal fakt ale prisahám že fakt slabulinkú facku na to začala jačať že som jej dal päsťou .. čo mám teraz čakať ja som fakt teraz ten zlý ? snažil som sa prosiť.. otáčať sa aby ma nebila nič nepomáhalo nič povedal som jej že ma to bolí .. smiala sa mi . . ach .. prešiel týždeň a napísala mi že môžem byť rád že mňa neudá a že ja by som ju mal prosiť s kyticou .. no lenže ja si to nemyslím :( ako jej mám ukázať že urobila chybu a nech ma proste nebije .. keď si myslí že ma môže byť ako jej mám ukázať že je to zlé .
Zbila ma žena zastaviť som ju vedel len fackou :/
Jak ja neznasam take j*bnute histerky. Moja matka bola taka cely zivot, nakoniec sa rozviedla a nervy si vybijala na nas. Fuj, to niej zena, ale hovedo. To chytit za vlasy a fackat, kym sa nezosti, lebo to s tak psychicky narusenymi nemozes inac. To kde si taku suku nasiel? Uz len kvoli detom ti taku zenu netreba. Take psychopatky treba kastrovat, aby deti nikdy nemali. Radsej si najdi psychicky zdravu zenu a s nou si zaloz rodinu, a nie take cudo...
to co za furiu a xantipu si si nasiel? :-D
ak toto nieje fake tak vy ste pekny parik :-D
Nerozumiem jak si sa nedokazal ubranit zene inak ako fackou. Ved pokial by na mna neutocila nozom alebo nejakou inou zbranou (mobil neratam pokial to nebola Nokia 3310 ), tak nema sancu. Keby utocila zbranou, tak nevaham a preventivne utocim, kludne hadzem po nej stolicky a idem plnou silou vpred. Ale ona ta len udierala??? A ty si sa otacal a vravel jej, ze ta to boli??? Sa jej nediv, ze sa ti smiala. Ved len jej chytim ruky za zapastia a uz nic nezmoze.
Uprimne, ani neviem aku radu ti dat. Ja by som asi s nou skoncil, toto sa bude tazko napravat. Kym toto totiz date naspat do normalneho stavu, tak skor vybudujes novy vztah i s povedzme 1 rocnym hladanim novej. Ako dlho ste spolu? Kolko mate rokov? Mate deti?
Mňa školili tak, že hlavou rodiny je chlap. Buď budeš dominantný ty alebo ona. Je to aj o tom.
-----------------------------------------
A čo sa týka toho singlovania, it´s all an illusion. Mňa sa toľko naohovárali, plus iné (zo závisti), že to snáď ani nie je možné, akurát, že som do toho videl a tých ľudí som zo svojho života vylúčil. Len peniaze, nič iné nie je podstatné.
Neviem na čo mi je vzťah bez dostatku peňazí?! A kto ich má dostatok? Poznám takých ľudí, že sa Vám ani nesníva a ani tí nemajú peniaze. Však to je na depku, minimálne:-(
A čo s ľuďmi, ktorí sa nemôžu ani zaevidovať na ÚP, lebo majú dlh na zdravotnej poisťovni? To je čo za zákon? A tie aktivačné práce? Postáť dve hodinky pri me.le je aká aktivácia?
Stopercentná zamestnanosť, iné riešenie týchto depresií, ani ničoho iného nie je. Kde je podpora chudobných regiónov? V lese je dosť roboty, trebárs.
Vyberte si z toho, čo chcete, ja sa do toho isto veľmi miešať nebudem a ani nemienim.
Niečo je síce funny, ale veľa vecí funny nie sú.
Takze. Ak tema nie vymyslena, tak ta este aj obdivujem, ake mas dobre nervy vydrz a ze si jej dal iba facku) Vravi sa, ze zenu ani kvetinou neudries. Ale tak ta tvoja ma od zeny fakt daleko. Sice kazda akcia vyvolava reakciu, ale toto?, to kde sme?) Iba obcas zasnem nad inym (aj tu ked citavam obcas tie prispevky). Ze dobre zenske ci muzi su single ai....a ti "ini" su vo vztahoch ci manzelstvach)) A este) oslovujes ju zena. To je akoze tvoja manzelka?)
To by som fakt bral no keby to bol fake a áno zo začiatku som ju sotil čo mi následne tresla . potom prišla tá facka čo ma fakt mrzí . ale keby bola silná nepoviem nič .. najhoršie je že ju miluješ a pamätáš si časy kedy aj ona mňa . len proste ja jej sa to snažím vysvetliť že to nie je správne. No môj názor nepočúva proste nezoberie to môžem akokoľvek rozprávať že toto nie je dovolené a pekné . Jej výhovorka "ty si mi strelil facku" ale prečo nie je už podstatné ani že som sa snažil akokoľvek to riešiť ináč .. a už následne vyhrážky "buc rád že som to nikomu nepovedala" .. no je mi to nepríjemné a nechcem to pretože každý si po mne pomyslí potom svoje a nikto nebude brať ohľad že prečo sa to udialo. Viete v kútiku duše čakáte pardon už sa to nestane alebo dačo také nie ... proste "buc rád že som to nikomu nepovedala"
Nemal si jej dať facku, mal si ju len trochu sotiť, aby si sa ubránil.
A prečo ťa tak bila jak malé decko? A ešte k tomu aj mobilom do spánku? Chcela od teba sex, ale teba bolela hlava, či o čo išlo? Ak by ťa lepšie trafila, tak neviem, neviem, ale ráno by si sa možno zobudil už len mŕtvy.
Určite nie ste ten zlý Vy. Vami opísaný typ žien si zaslúži len rozchod a následnú samotu. V prípade, že sa na Vás rozhodla zaútočiť, je obrana "fackou" určite namieste. Sám by som sa nenechal mlátiť bez adekvátnej obrany, a to bezohľadu na pohlavie.
Pri dnešných osobách ženského pohlavia môžme akékoľvek morálne dogmy "hodiť do koša".
Toto je snáď zlý vtip. Chlape wake up. Alebo ak toto nie je fake...