Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

strata

Príspevok v téme: strata
letnyvanok

...my muži sme občas hlupáci...velmi neskoro zistíme, že sme skutočne zamilovaní...zistíme to v momente, keď už je neskoro, keď je už preč.....keď je už cesta spálená....keď si uvedomíme, že sme sa bránili niečomu , čo mohlo byť fakt , že úžasné, lebo sme vedeli, že to tak bude.....keď sme jej mohli ukázať lepšiu cestu životom založenú na skutočných hodnotách a nie tých, ktoré doposiaľ poznala.....ale nie, my to pos..rieme svojím dementným egom a domýšlaním...a s odstupom času nám to dôjde v takej sile...akoby nám niekto vytrhol srdce...bezducho chodíme. myslíme na ňu...že sme boli kreténi....takým ako mne treba kameňom do gebule...nech si šťastná, prajem ti to...

altynaj

letnyvanok, byt tebou, rozhodne by som jej to povedala. tiez som prisla o niekoho velmi doleziteho - bol pre mna najlepsim priatelom, jedinym muzom, ktoreho som milovala, ktory mi pomohol v mnohom bez toho, aby to vedel a vdaka ktoremu som sa vyhrabala z dna. neustale bola medzi nami silna chemia - pokaslala som to najprv ja, ked som odmietla jeho pokusy o vztah - neskutocne som sa bala, ze to nevyjde a pridem onho. ked som si to uvedomila, a vsetko mu povedala, pre zmenu sa zatvrdil a odmietol to riesit dalej on. v nejakom zvlastnom polovztahu (realneto bol vztah, ale nik to nepovedal nahlas) sa to tahalo dalsi rok - kym sa nevratil po mesiaci stravenom doma s rodicmi do mesta, kde studujeme, ako uplne chladny, neznamny clovek, ktory mi nasledne neskutocne svojimi vyjadreniami ublizil.
lenze ak raz niekto k niekomu citil nieco hlboke a intenzivne, nevytrati sa to zo dna den... skus prist za nou a otvorit sa jej, ako si to urobil tuna - clovek by nemal vstupit dvakrat do tej istej rieky, ale kazda vzdialenost je na nieco dobra - objavis vacsmi sam seba, utriedis si myslienky a city - a ten druhy vstup do rieky moze byt novym zaciatkom, pretoze do nej vstupujes uz s inou skusenostou a vedomim. skus to. hop alebo trop. nikdy nevies, ci napriek vsetkje bolesti nedufa prave v to, v druhu sancu pre vas dvoch - a naozaj silna laska dokaze odpustat.

qweqweqwe

ironia je, ze keby si dostal sancu a zasa mohol byt s nou, tak by si sa aj tak vratil k starym chybam

toto su len take emotivne vylevy zo smutku, ktory je po skonceni vztahu bezny

rozvarenyzemiak

tak to uz byva...clovek ublizi druhemu ale po case zisti, ze ublizil v konecnom dosledku najviac sebe... skus jej poslat / povedat toto co si napisal tu... neviem ako to medzi vami je - ste aspon v kontakte?

Fantasyi

No lebo na normalnu zenu vobec nefunguje to, co si vy muzi myslite.
Logicky, preco by mala byt zena s niekym, kto svoju pozornost venuje inym a nie jej? S niekym, kto jej vycita to aka je, alebo ako vyzera?
Vy by ste snad boli so zenou, ktora by vas chcela prerobit a ocumovala, stretavala, ci spavala s inymi?
Chapem, ze sa hrate na velkych macov, ale my chceme prave to, aby ste sa nebali nam prejavit svoje city a boli pre vas jedine a vynimocne.
Tak, ako vy pre nas.

Treba si vazit to, co mate, aj ked to nie je dokonale, lebo prave tie male nedostatky nas odlisuju a robia vynimocnymi.

lipnik

je taka ludova mudrost
"hlbka lasky sa pozna az v hodine odlucenia"
Vanok co ti brani ju objat, pohladit vo vlasoch..?

Kycera

Letný vánok : www.youtube.com
Keď ju nájdeš, povedz jej presne to, čo si tu napísal. Budem Ti držať päste, aby si ju získal späť. : )

0vecka

to je klasika nikdy si nevazime to co mame... hlavne to neposer znovu a nespravaj sa pri dalsej jak idiot.. zu vidim ako druhu zahrnies pozornostou a ona ti povie prepac ale si namna moc dobry...

Kycera

Povedz mi, dokáže VÁNOK ublížiť viac ako víchor? : )
Veď si dáky chlap a chlapi sa nevzdávajú. Musíš začať bojovať, nesmieš sa vzdávať. Ono je to v živote tak, že ľudia si ubližujú, ale aj odpúšťajú.
Áno, čas už nevrátiš, ale chyby dokážeš napraviť. Dokážeš sa ospravedlniť, či?
A strach je tu od toho, aby si ho prekonal. A že sa popáliš? Garantujem Ti, že to nebude prvý a ani poslednýkrát! Dôležité bude, aby si sa nespálil!
Neboj, nie si v tom sám, všetci sme na na niekom už popálili a dokázali si oceniť veci vtedy, keď sme ich stratili. Ale život ide ďalej...