strata

Príspevok v téme: strata
letnyvanok

...my muži sme občas hlupáci...velmi neskoro zistíme, že sme skutočne zamilovaní...zistíme to v momente, keď už je neskoro, keď je už preč.....keď je už cesta spálená....keď si uvedomíme, že sme sa bránili niečomu , čo mohlo byť fakt , že úžasné, lebo sme vedeli, že to tak bude.....keď sme jej mohli ukázať lepšiu cestu životom založenú na skutočných hodnotách a nie tých, ktoré doposiaľ poznala.....ale nie, my to pos..rieme svojím dementným egom a domýšlaním...a s odstupom času nám to dôjde v takej sile...akoby nám niekto vytrhol srdce...bezducho chodíme. myslíme na ňu...že sme boli kreténi....takým ako mne treba kameňom do gebule...nech si šťastná, prajem ti to...

letnyvanok

...podla mňa už je zarúbaná, neviem, či niekoho má alebo nemá....povedal som jej zase slová, ktoré neboli pravdivé...strach z popálenia sa...čas už nevrátim...nech je šťastná

letnyvanok

ja som neflirtoval s inými...doteraz ma žiadna iná nezaujíma....tam boli iné "veci"...teraz som zistil, že ľúbim ju takú aká je...so všetkými chybami...tiež čo by som dal za to objať ju, pobozkať, pohladiť po vlasoch...a konečne vykročiť životom tak akom sme to chceli...zrejme prežívam prvú ozajstnú lásku...

Kycera

Je od Teba pekné, že si si uvedomil to, že si spravil chybu a kde, že si sypeš popol na hlavu. Dáva Ti to šancu, že sa z daných chýb poučíš a v budúcnosti ich už nespravíš.
Ale prečo sa nazývaš "kreténom", povedz? A ten kameň do "gebule" tiež neodporúčam, keďže si homo sapiens. : D
Si si istý, že cesta k nej je už zarúbaná?

zimnyvanok

nazdar bratme, tiež som natom podobne ako ty. Keď bola pri mne ignoroval som ju a flirtoval som s druhými pred ňou, vedel som že ju tým asi nazlostím ale robil som to preto aby ma chcela aby mi ukázala že tým že bude na mňa žiarliť mi preukáže svoju lásku. Lenže ona sa vedela dobre až veľmi dobre ovládať a nepatrila k hysteričkám.
keď bola pri mne nevenoval som jej toľko pozornosti ako som mal. Venoval som jej toľko ako iným babám a tým to brala asi tak že o ňu nestojím a je mi ukradnutá ale opak bol pravdou. Lenže čas sa nedá vrátiť a vzal si ju iný pre svoje srdce.
tie jej oči, ten úsmev, ten smiech... ach čo by som dal zato aby som ju mohol stretnúť a chytiť jej ruku a viac nepustiť, držať ju pevne nech mi neutečie do neznáma.
.. chytiť jej ruku, drzo a hlboko sa jej zadívať do očí a potom ju vášnivo pobozkať na ústa tak aby sa nemohla odtrhnúť a újsť preč... prečo som vtedy nemal v sebe toho bojovného ducha čo mám teraz?! Prečo?!