Uplne som stratil chut na sex, vobec mi nechyba.... ako to?

Príspevok v téme: Uplne som stratil chut na sex, vobec mi nechyba.... ako to?
nesexer 31

Ludia, po tak dlhej dobe som si zrazul pri citani jedneho clanku na fb o orgazme zien uvedomil ze mne sex uz ani nechyba. Stale pracujem a pridem z prace domov som tak vycerpany ze uz o deviatej zaspavam pri telke. Nepracujem 12 hodin denne mam normalny pracovny aj ked flexibilny prac. cas lenze je tak psychicky narocna ta praca a casto aj fyzicky ze padam doma unavou. Najem sa, precitam noviny alebo nieco na pc robim este, kukam telku a spim. Chut na sex sa vytratila a ja som si to uvedomil az po tak dlhom case odkedy som sa rozisiel s priatelkou. Je to uz pol roka. Od rozchodu som zo zaciatku masturboval ale posledne cca tri mesiace nic ani len mi neprisla masturbacia na rozum. Ako to? Je to tym ze nemam partnerku a tak moje myslienky na sexualne uspokojovanie zmizli? Moze sa u cloveka v mojom veku vytratit uplne chut na sex? Proste aj ked mam volno tak nic. Ziíadny dovod masturbovat. A ked som mal priatelku masturboval som mimo sexu skoro kazdy druhy den pri myslienkach nanu.
Su tu nejaki chlapi bez partneriek ktori maju podobni problem alebo ako je to u vas?
Dakujem
PS: som zdravy si myslim, nemam nijake problemy zdrav. ohladom tohto ustrojenstva. Skor by som to zvalil na psychicke vycerpanie alebo neviem...

Lunarnasa

Môj muž prestáva mať chuť na sex, prišlo to tak pozvoľna a stále sa to zhoršuje, nemám mu to za zlé. Asi za tým bude andropauza a starnutie, však? Ale dá sa s tým niečo robiť? On si to uvedomuje a pokojne niečo vyskúša. Môžu pomôcť nejaké bylinky na podporu, alebo nejaké cvičenie a podobne? Určite nechceme žiadne lieky, ale naozaj neviem, čo by mohlo pomôcť.

Biela Kobra

Fantasyi, nehádaj sa s ním. Možno má skúsenosti len so suchými, do ktorých sa musí nasilu predierať, tak to považuje za štandard.

Fantasyi

Ty si este sex nemal, vsak? Zena tu dieru nemoze nastavit kedykolvek. Aby bol koitus mozny, tak ako musi byt penis stoporeny, ta diera musi byt mokra a svaly v nej uvolnene. Skus preniknut do diery, ktora nie je. No a tomu sa hovori vzrusenie, ako u muza, tak aj u zeny a vzrusenie nie je zalezitostou iba fyzicna, ale aj psychiky, teda hlavy.

Ale ty si zrejme pan najmudrejsi a evidentne gay, lebo tvoje prispevky su plne nenavisti voci zenam. Zajdi s tym za psychosom a neutravuj s tym tu ludi. Nikoho tvoja nenavist nezaujima.

divocina1

ani sa ti necudujem...kto by mal uz len na Slovensku chut este sexovat...nasa vlada nas vykastrovala svojim systemom...

eleganzcasopisu

Biela Kobra, Fantasyi ideme tu zas polemizovať?
Zúžim to extrémne, zvulgarizujem to na maximálnu možnú mieru. Koitus sa nedá vykonať s údom, ktorý nie je stoporený. Zdôrazňujem vulgarizujem, diera ženy bude vždy len diera do ktorej môže preniknúť len stoporený úd muža inak koitus nie je možný.
Žena tú dieru môže nastaviť kedykoľvek, muž ak má unavenú hlavu ten úd nestoporí ani za svet.
Opakujem, zdôrazňujem zvulgarizoval som to na maximálnu možnú mieru a potvrdí to každá sexuoligička, alebo sexuológ!
To, že kvalitná sexualita obnáša milión dôležitých vecí, vzrušenie, emócie, spoločné naladenie,predohru, fantáziu, dotyky, bozky tu nebudem popisovať. Zas tu ženy opomínajú prírodu a pohlavné orgány.

Biela Kobra

Darmo sa nehovorí, že pre sex nie je dôležitý ten orgán, čo má chlap medzi nohami, ale ten, čo má medzi ušami...

Ako tu bolo povedané, nič sa nedeje, že nemáš chuť. Problém nastane o pár rokov, keď uvidíš, že za sebou nič nevidíš a že si sám - pretože sexuálny apetít je prvým motorom v naháňaní potenciálnej životnej partnerky (alebo partnera). A možno tých pár rokov neskôr ani nenastane, pretože ťa pri tomto životnom štýle skosí infarkt alebo iná pliaga.

Nielen pre obnovenie chuti do sexu, ale celkove pre tvoj vlastný život by si si mal nájsť nejaké formy psychohygieny, ktoré by ti pomáhali odbúravať stres a začať žiť naplno. Nepredpokladám, že to pôjde lusknutím prsta, ale ak niečo neurobíš, nedopadne to dobre. Na sexuálny apetít jednoznačne pozitívne vplýva pobyt na slnku. Chodíš vonku? Chodil si dakedy? Bol si športovo aktívny? Ak áno, skús sa k tomu vrátiť. Daj si aspoň 10 minút denne, keď sa budeš venovať nejakej fyzickej aktivite, v nedeľu vypni mobil a choď do prírody. Robí to divy.
Ak nie si tento typ, tak si spomeň, aké zábavky ťa bavili predtým - či párty, dobrodružný román na gauči alebo babranie sa v dielničke - a tiež si tomu vyčleň čas. Aspoň minimum času denne si vyčleň pre to, aby si si nejakým spôsobom robil dobre, čím teraz nemyslím masturbáciu, ale aby sa ti proste vyvetrala hlava a podľa možnosti aj natiahli svaly a kosti. Ak sa ti bude dať, postupne pridávaj, aby z toho bola hodina každý deň a aspoň časť víkendu.

Do chémie sa nepúšťaj. Jednak tvoju nechuť treba riešiť komplexne, nielen nejakým zdvihákom, navyše je to dvojsečná zbraň a zvyčajne funguje len krátkodobo a potom príde ešte horší stav.

Ináč, to že mužská sexualita sa odohráva v hlave, ženská nie, je pekná povera. Chcela by som vidieť babu, čo príde o šiestej večer uštvaná z práce, doma ju čaká "druhá smena" a keď všetko dokončí, tak sa ešte teší na sex.

evisliva12

Mojej sestre pomohla cista vcelia materska kasicka, budes aj menej unaveny a budes mat aj chut do sexu, pri tom je pripodny produk, ziadna chemia.

ja som ina u nich nasla: www.vceliamaterskakasicka.sk, ale mozno ze sa predava aj inde

assan

neplac niesi jediny v dnesnej dobe inac by nebol taky dopyt po erektilnych povzbudzujucich liekoch od muzov a kolko mladych tym trpi.
stresujuca doba=vystresovane penisy