Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Uplne som stratil chut na sex, vobec mi nechyba.... ako to?

Príspevok v téme: Uplne som stratil chut na sex, vobec mi nechyba.... ako to?
nesexer 31

Ludia, po tak dlhej dobe som si zrazul pri citani jedneho clanku na fb o orgazme zien uvedomil ze mne sex uz ani nechyba. Stale pracujem a pridem z prace domov som tak vycerpany ze uz o deviatej zaspavam pri telke. Nepracujem 12 hodin denne mam normalny pracovny aj ked flexibilny prac. cas lenze je tak psychicky narocna ta praca a casto aj fyzicky ze padam doma unavou. Najem sa, precitam noviny alebo nieco na pc robim este, kukam telku a spim. Chut na sex sa vytratila a ja som si to uvedomil az po tak dlhom case odkedy som sa rozisiel s priatelkou. Je to uz pol roka. Od rozchodu som zo zaciatku masturboval ale posledne cca tri mesiace nic ani len mi neprisla masturbacia na rozum. Ako to? Je to tym ze nemam partnerku a tak moje myslienky na sexualne uspokojovanie zmizli? Moze sa u cloveka v mojom veku vytratit uplne chut na sex? Proste aj ked mam volno tak nic. Ziíadny dovod masturbovat. A ked som mal priatelku masturboval som mimo sexu skoro kazdy druhy den pri myslienkach nanu.
Su tu nejaki chlapi bez partneriek ktori maju podobni problem alebo ako je to u vas?
Dakujem
PS: som zdravy si myslim, nemam nijake problemy zdrav. ohladom tohto ustrojenstva. Skor by som to zvalil na psychicke vycerpanie alebo neviem...

Fantasyi

A kde sa podla teba odohrava zenska sexualita? Nie je pravda, ze ta zenska sa v hlave neodohrava, ovela viac, ako muzska.
Ked som bola dlho bez partnera, tiez som chut na sex nemala. Jednoducho som to vytesnila.
Aj ked partnera mam, ak mu nedoverujem, alebo mam kopec problemov, nemam chut.

Zaver: nelakaj sa, maju to viaceri.

Chlapi chlapi

No a co ze nemas chut na sex? Sex neni jedlo ze bez neho neprezijes. Vies bez toho sa zit dá. A ak si najdes babu tak tá chut pride..

eleganzcasopisu

Je tu úplne bežné. Stretne sa s tým každý muž čo má psychicky náročnú prácu. Mužská sexualita sa odohráva v hlave, ženská nie. Takže odporúčam naučiť relaxovať hlavu a všetko sa upraví. Ženy sú hlúpe a za takýmito výpadkami často hľadajú neveru, nezáujem. Máš šťastie, že si teraz sám. Muž pracujúci na mentálnej báze, v strese, pod tlakom je občas zložitá sexuálna hádanka.