Ahojte,
som žena, 18 rokov a pri mojej výške 164 cm nie som spokojná s váhou 60kg. Chcela by som sa dostať na váhu 55kg. Je mi jasné upravenie stravy atd., o to teraz nejde.
Chcem sa vás spýtať na cviky ktoré mi pomôžu schudnuť hlavne z bokov, brucha a zároven vyšportovať zadok. Drepy mi teda velmi na zadok nepomohli, viac menej vôbec- S brušákmi na brucho tiež vidím nulový výsledok, spravím ich vela bezproblémov a nič z toho.Ďakujem
Chudnutie - aké cviky?
Ja som mala hnusnú nádchu, nechutilo mi jesť a hneď som schudla 5 kg. Bez cvičenia :)
tu trenera nazyvaju draha ratacka opakovani :D
spartanrace.sk
Neviem, takychto tem o chudnuti je velmi vela. Neda sa ale presne naordinovat co jest a co cvicit, to musis ty sama odpozorovat, co tebe pomaha, po ktorom jedle sa citis lepsie a pod.
Take ktore tebe vyhovuju, na sebe si odsleduj a to cvic
Insanity workout je dobry cvičiaci program na vyformovanie postavy.
zu to tu bolo omielane lokalne sa chudnut neda.. teda nefunguje to tak ze das brusaky a schudnes z brucha... ono v podstate co sa chudnutia tyka nema cvicenie a taky zmysel.... mozes robit aerobne aktivity potom mozes zjest nieco viac a budes chudnut ako keby si zjedla menej a necvicila, alebo mozes vybudovat nejaky ten sval a tym padom budes palit Kalorie aj ked nebudes nic robit.
urcite by som oslovila nejakeho odbornika aby ti zostavil aj jedalnicek aj spravne cviky
tréner je dobrý nápad, alebo možno by stačilo len trošku stravu upraviť
co tak sa zverit nejakemu trenerovi?