Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zena povaha

Príspevok v téme: Zena povaha
matej matej

Ahojte,aky mate nazor na zenu ,sme spolu 5mesiacov,nastal problem ze,slecna si asi trosku z mojho dojmu mysli ,ze je nieco viac ako obycajny clovek ,hra sa na damu a mysli si, ze sa toci svet okolo nej ,aspon moj dojem niekedy z jej chovania,ale problem je v tom ze poslednu dobu jej vadi ,ze sa spotite a do oci vam splechne smrdite apritom pridete s prace a je jasne ze ak pracujete sa aj spotite ked mate manualnu pracu,vadi jej ze ste chlpaty pritom mam svetle chlpky ale vadi jej to a stale len hundre oholit a detilovat a pritom vie ze ja to neurobim, proste je my to proti srsti sa holit na celom tele uplne do hola, ved je to chore, ako nepoviem pazuchy a na imtivnom mieste sa striham ,ale nie do haldka lebo mne osobne sa to nepaci na mne,alebo zasrandujete hned ste decko a naivny ,robite spolocnu cinnost a vsetko je pre nu trapne z mojej strany,alebo mate zapas hokejovy a vedel som ze budem hrat v jeden den dva zapasy bol cirkus ,ze je vsetko prednejsie len nie ona a pritom mohla byt na tom zapase somnou, alebo umna doma kym by som siel na zapas ,co za celu dobu neprisla a dovod neviem doteraz preco ,len ja k nej mam chodit ,ona ku mne nie a argument ze v dome je brat a mama je trapne kedze mame kazdy svoj vstup svoje sukromie bez zasahu do seba,alebo vas obvinuje ze len kricitite a ste agresor len preto ze vie ze mam problem zo sluchom a nedokazem hovorit tichgsie ako zdravy clovek lebo nepocujem dobre tak som hlasnejsi,poslednu dobu stale provokuje aby som vybuchol a hned je na koni ze som agresor a neviem co ako mozem lubit ked som taky ze ,mater ma mala vychovat a som bezcharakterny hajzel pritom moj vybuch je len reakcia na jej provokovanie ,kedze casto nereagujem ,bude provokovat dovtedy kym nevybuchnete a nepoviete svoje a potom uz som vsetko mozne a ona nevynna ,viem ze raci si nikdy chybu nepriznaju ani neospravedlnia ,ale,moze my vysvetlit niekto je toto normalne chovanie zeny?stretol sa niekto s niekym takym?pritom obaja mame 35 a 36r a stale s alen prisposobovat a toto nie tamto nie samy zd achore ze jeden sa ma rpisposobovat len tomu druhemu a ziaden kompromis

drazdis

matej matej
22.11.2016 19:29:52

mozno ju drazdis tym, ako pouzivas interpunkcne znamienka. Nepouzivas ziadne. To sa neda citat a cloveka to len rozculuje, aby po tebe lustil, kde zacina veta a kde konci.

Pouvazuj na jej spravanim a uvedom si. Keby si pocul kamarata, ze rozprava o nejakej zene, ako sa sprava, co by si si pomyslel ? Nezaujato. A podla toho sa riad.

Niektore zeny su ako divoke kone. Potrebuju mat pri sebe chlapa, ktory ich vie skrotit. Bez takeho su inak ako harpie a pri kazdom slabsom chlapovi detto. Take zeny su schopne opustit dobreho muza a najst si fuzateho bruchateho pupkaca s umastenymi fuzmi, ktory ich da do laty. Ty si asi narazil na taku. Mozes si byt isty, ze zena, ktora vie takto manipulovat s muzom, nim bude pohrdat a jej vztah k nemu nebude dlhy a opusti ho. Mas moznost ju skrotit, alebo ak sa to nepodari, sam zistis, ze ti tie nervy nestoja za to a niekto z vas sa uz k rozchodu dopracuje velmi rychlo.

Este dobra rada na zaver: INTERPUNKCIA, INTERPUNKCIA, INTERPUNKCIA :)

a_dr1a

Pozri. Ked sa toto deje po 5 mesiacoch vztahu, tak nie je o com. Lebo ked uz teraz nema zabrany ai, je lepsie odist z kratcsej cesty. Neviem si vas predstavit po 5-10-15-20-30r spolocneho zivota. Ak ju mas rad, sadni si s nou a povedz jej pekne, co ta tazi prekaza vadi. Porozpravajte sa o tom. Co ti ona vytyka, co sa zas tebe na nej nepaci. Nie krik hadky zosmiesnovanie cynizmus hnev. Ale konstruktivny rozhovor. A treba aj povedat, ze ak neviete spolu, mozno bude lepsie kazdy zvlast alebo s niekym inym.
Ale ja by som to asi nechala tak. Lebo teraz moze zacat hrat divadlo pretvarovat sa ai. Myslim, ze ta sa uz prejavila aka skutocne je. Nepasujete k sebe, je viac toho co vas rozdeluje nez spaja. Trapis sa a trpis v tomto vztahu

tarapaca

matej, matej, co riesis, kasli na nu, lepsie to uz nebude, len horsie. normalne sa rozidte a najdite si vhodne protejsky.

Ernesto

jaaaaaj tak toto je na cisty rozchod, tu ani komunikacia nepomoze :) po 5 mesiacoch toto? vies si predstavit s nou byt cely zivot? vies si predstavit jaka furia to bude, ked si bude tebou uz nacisto ista - budete po svadbe a mat doma decko?

neviem ci si cakal nejake rady ako to napravit, ale tu je toho fakt moc, aby to vobec stalo za riesenie. po x rokoch vztahu este nepoviem, ale po 5 mesiacoch neni o com ...

Kycera

Matej, je lepšie ak tieto povahové črty vyplávajú na povrch skôr, akoby sa váš vzťah nachádzal UŽ vo vyššom leveli. Dievča si Ťa začína pretvárať na svoj obraz, na muža, akého chce mať vedľa seba. To ale nie je dôvod nato, aby si sa k nej zachoval hrubo. Si slušný inteligentný chlapec, a tak dúfam, že aj Tvoje ďalšie kroky sa budú od toho odvíjať. Takže Ti odporúčam, aby ste si spolu sadli a úprimne sa spolu POROZPRÁVALI, snažili sa nájsť kompromis. Ak ho nenájdete, potom je čas, aby ste sa, tak ako odporúča Biela Kobra, slušne rozišli. Žiadne "posielanie do prdele", veď ste spolu prežili aj niečo krásne.

ANGEL-DEMON

sa rozídte... povedz jej nech zájde za psychiatrom... alebo ked jej nevyhovujes na čo? je s tebou...????? už len to že jej smrdíš nie je v poriadku... lebo to znamena ze nefunguje chemia... chlap a zena si maju navzájom vonať aj ked nemaju na sebe liter parfumu...

denissa84

Zbytočne len bránite jeden druhému si nájsť druhého človeka s ktorým bude či ona alebo ajt y potom neskôr šťastejší, zbytočne sa len trápite

Biela Kobra

Pozri, spočiatku vás možno niečo k sebe priťahovalo, ale keď ste sa lepšie spoznali, zistili ste, že máte celkom odlišné názory na život a odlišné priority. Ona chce niečo celkom iné ako ty. Nemyslím si, že je jednoznačne ona na vine, ale proste si spolu nerozumiete v zásadných veciach. Škoda sa hádať a znepríjemňovať si život. Nechaj ju ísť, nech si nájde takého, akého chce. Ty si určite časom nájdeš ženu, ktorá sa k tebe hodí. Ale nabudúce buď opatrnejší a skús si všímať aj to, čo si baba myslí a čo chce, a nielen to, ako vyzerá. Športu zdar.