Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zena povaha

Príspevok v téme: Zena povaha
matej matej

Ahojte,aky mate nazor na zenu ,sme spolu 5mesiacov,nastal problem ze,slecna si asi trosku z mojho dojmu mysli ,ze je nieco viac ako obycajny clovek ,hra sa na damu a mysli si, ze sa toci svet okolo nej ,aspon moj dojem niekedy z jej chovania,ale problem je v tom ze poslednu dobu jej vadi ,ze sa spotite a do oci vam splechne smrdite apritom pridete s prace a je jasne ze ak pracujete sa aj spotite ked mate manualnu pracu,vadi jej ze ste chlpaty pritom mam svetle chlpky ale vadi jej to a stale len hundre oholit a detilovat a pritom vie ze ja to neurobim, proste je my to proti srsti sa holit na celom tele uplne do hola, ved je to chore, ako nepoviem pazuchy a na imtivnom mieste sa striham ,ale nie do haldka lebo mne osobne sa to nepaci na mne,alebo zasrandujete hned ste decko a naivny ,robite spolocnu cinnost a vsetko je pre nu trapne z mojej strany,alebo mate zapas hokejovy a vedel som ze budem hrat v jeden den dva zapasy bol cirkus ,ze je vsetko prednejsie len nie ona a pritom mohla byt na tom zapase somnou, alebo umna doma kym by som siel na zapas ,co za celu dobu neprisla a dovod neviem doteraz preco ,len ja k nej mam chodit ,ona ku mne nie a argument ze v dome je brat a mama je trapne kedze mame kazdy svoj vstup svoje sukromie bez zasahu do seba,alebo vas obvinuje ze len kricitite a ste agresor len preto ze vie ze mam problem zo sluchom a nedokazem hovorit tichgsie ako zdravy clovek lebo nepocujem dobre tak som hlasnejsi,poslednu dobu stale provokuje aby som vybuchol a hned je na koni ze som agresor a neviem co ako mozem lubit ked som taky ze ,mater ma mala vychovat a som bezcharakterny hajzel pritom moj vybuch je len reakcia na jej provokovanie ,kedze casto nereagujem ,bude provokovat dovtedy kym nevybuchnete a nepoviete svoje a potom uz som vsetko mozne a ona nevynna ,viem ze raci si nikdy chybu nepriznaju ani neospravedlnia ,ale,moze my vysvetlit niekto je toto normalne chovanie zeny?stretol sa niekto s niekym takym?pritom obaja mame 35 a 36r a stale s alen prisposobovat a toto nie tamto nie samy zd achore ze jeden sa ma rpisposobovat len tomu druhemu a ziaden kompromis

matej matej

zaujala ma tym ze sme mali spolocne zaluby,a zozaciatku aj nazory a halvne obaja chceli rodinu a uz to co vtomto veku sa patri len z jej strany poslednu dobu vsetko co spravim je detinske zasrandujes urazi sa ,urobis uskrn na spolocnej foto zacne ze som 5r dieta a pritom len srand aved je normalne zasrandovat si,stale pocuvat ako vyzeram a toto nejedz tamto,a ked s azoprem tak som hned agresor a bezcharakterny hajzel ako ma nazval cim sa ohanala potom ze to bolo v hneve ale toto sa odpustit nedapretoze priatelovi povedat toto je myslim zle kedze to ze nastane hatka neznamena ze hned mam byt hajzel a agresor ved je jasne ze ak uz prejde hranice kricim iked je mi luto lebo kricat na zenu by sa nemalo ale to sa neda,ale hned byt agresor ako mam aj ja chyby tazka povaha a prtky ale zasa nekricim na nu bezdovodne a len zo zabavy snazim sa byt akym som som zva srandovna povaha a nie vazny ako na cintorine len nechapem ako sa moze zena tak chovat ze on sa ma zmenit cely aona nic ako chapek ak ej clovek dlho sam tazko si zvyka na druheho viem podla seba ked som bol dlho sam tiez som si hned nezvykol ze uz sme dvaja ale zasa toto ,neviem naozam vo mne budi dojem ze ten zly som ja lebo ako fakt uz neviem ci je to vo mne ci vnej,ako ved v kazdom vztahy nastane iskra zla ale su tam predsa aj srandy utahovanie si srandicky ved ,niesme v kostole ze byt vazny a hrat sa na bohvie co ked nim niesom

Kycera

Matej, každý z nás máme hranice, ktoré ak druhá strana prekročí, nie sme ochotní TOLEROVAŤ. Kde sú tie Tvoje? Chráň si svoje územie, bráň svoje záujmy! Ľudia sme rôzní, nájdu sa aj takí, že pri obhajovaní svojich práv sa staneš pre nich impulzom na SMIECH.

kafe

matej, nuž aj takéto ženy existujú. Ak ju nedokážeš poslať do prdele, obmedz s ňou kontakt, neprispôsobuj sa. Začni si vážiť trochu samého seba, veď si fajn chlap a svoj čas venuj niečomu inému. Čo je na tejto kočke pekné? Čím ťa zaujala?
Druhá strana si vždy dovolí len toľko, koľko si ty ochotný tolerovať. Ak je k tebe drzá, tak jej jednoducho povedz, nech si na také sprosté správanie nájde iného debila. A ty sa poobzeraj po milej, slušnej babe. Neboj, je ich dosť.