Zdravím vás. Potrebovala by som od ludí, možno viac od chlapov radu.
Niekoľko mesiacov sa stretávam s chlapom, s ktorým ideme na vztah pomaly, spoznávame sa, hovoríme, čo nám na druhom vadí a sama vidím, že mu na tom záleží. Pre mňa je to chlap do života, len preto som sa na neho ešte nevykašlala, len odrazu sa niečo stalo. Urazil sa, že som sa mu jeden den neozvala, priam sa na to naštval. Lenže on sa tiež neozval. Proste malichernosť a blbosť. A vraj sa oyýva stále on že ja na neho sere. Čo nie je pravda. Neboli sme ani s polu a teraz mi neodpisuje a ignoruje čo nikdy pred tým nespravil.Neviem čo ďalej urobiť.
Záleží mi na ňom dosť. Viem že vačšina z vás mi povie kašli na to, ale nie je to také jednoduché. Nechcem sa rozísť pre blbosť. Keď sme mali nejaký problém normálne sme si ho vydiskutovali. Len teraz to nemám s kým riešiť. Čo ma trestá alebo čo?Ďakujem. Nepotrebujem poučovanie :)
Ignorácia
treba vyriešiť problém kde vzniká
Nechápem, jak sa môže takto chlap uraziť. Je to trápne a nedospelé. V každom prípade ja to beriem už tak že koniec. Áno, nechám ho tak pár dní, keď už to nevie riešiť inak len cez mobil, potom mu napíšem poriadne dlhú sms čo si myslím, aj keď možno ho to ani netrápi, a dosť bloknem si ho nech ho už ani nevidím...aj ja mám svoju hrdosť nie
Lenze to vobec nie je blbost. Je to dolezita malickost, ktoru by si nemala prehliadat.
Nie je to chlap do zivota. Je to narcisticky manipulator a tyran, co naplno zistis, az ked opadne zamilovanost.
On ta bude tyrat tym, ze sa ti nebude ozyvat, ze bude mat nad tebou moc, ale ty v ziadnom pripade nesmies urobit to iste. Musis mu hladkat ego, tym, ze sa ozyvas prva, tym, ze si pre neho vzdy dostupna.
Myslis, ze prehanam? Vobec nie, ale to si uvedomis az casom, teraz ti podvedomie napoveda, ze jeho chovanie nie je spravne, ale ty to prehliadas, lebo mas este ruzove okuliare.
Tiež si myslím že ako sa môže za takú kravinu uraziť. Ja neviem či mu mám dať čas nech sa ozve sám alebo čo. ale takto sa problémi nerieša. Dosť mi tým ubližuje pritom viem, že by mi nikdy takto schválne neublížil.
niektorí muži chcú aby sa ich partnerka správala podľa ich predstáv a keď to tak nieje tak sa vedia strašne uraziť a najmä ich veľké ego.
potom sa nerozprávajú, nekomunikujú, hrajú urazeného, ignorujú danú osobu ale to je ešte tá lepšia vec lebo niektorí svoju partnerku fyzicky napadnú, slovne dourážajú, vyhrážajú sa jej a zničia jej niečo čo jej patrí.
mužské ego je dosť uražlivé zatiaľ čo ženy sa v takom prípade skôr vedia rozplakať muž ide do boja.
vieš ako sa vraví.
LÁSKA JE LEN KROČIK OD NENÁVISTI
realny problem je urcite niekde inde, toto bola z jeho strany zrejme len zamienka.