Zdravím vás. Potrebovala by som od ludí, možno viac od chlapov radu.
Niekoľko mesiacov sa stretávam s chlapom, s ktorým ideme na vztah pomaly, spoznávame sa, hovoríme, čo nám na druhom vadí a sama vidím, že mu na tom záleží. Pre mňa je to chlap do života, len preto som sa na neho ešte nevykašlala, len odrazu sa niečo stalo. Urazil sa, že som sa mu jeden den neozvala, priam sa na to naštval. Lenže on sa tiež neozval. Proste malichernosť a blbosť. A vraj sa oyýva stále on že ja na neho sere. Čo nie je pravda. Neboli sme ani s polu a teraz mi neodpisuje a ignoruje čo nikdy pred tým nespravil.Neviem čo ďalej urobiť.
Záleží mi na ňom dosť. Viem že vačšina z vás mi povie kašli na to, ale nie je to také jednoduché. Nechcem sa rozísť pre blbosť. Keď sme mali nejaký problém normálne sme si ho vydiskutovali. Len teraz to nemám s kým riešiť. Čo ma trestá alebo čo?Ďakujem. Nepotrebujem poučovanie :)
Ignorácia
Ak sa takto detinsky správa pre takú blbosť, tak naňho kašli....Jednoducho to nie je partner s ktorým ťa čaká : " žili šťastne až kým nepomreli" :o)) Ale vážne, predstav si situáciu o pár rokov, že mu zabudneš povedať že musíš ostať dlhšie v práci a on musí ísť pre dieťa do škôlky, hoci pôvodne chcel ísť na futbal....Chlap ktorý sa urazí pre blbosť a má takého detinské správanie nie je chlap pre manželstvo a ani na vzťah....
Zdravím všetkých/autorku
Môj názor na to všetko: Ak sa ti neozýva tak skus mu napísať sms že čo sa deje či je koniec alebo čo sa deje ...normálne mu to napíš a neboj sa.....a ak sa ozve tak sa dohodnite a choďte spolu von čo najskôr a povedz mu na rovinu čo ťa trápi a čo sa ti nepáči môžno ho to preberie a hlavne sa to spolu pokúste vyriešiť ...a nebuď ticho lebo on prvý nezačne a ak áno tak ho zastav a opýtaj sa prvá na všetko čo sa stalo a podobne ....nie že to ukončite kvôli takej blbosti .....a ak to trvá už tak dlhšie tak sa ho spýtaj čo sa deje a prečo sa tak správa .....a hlavne ak sa niečo spýta tak nehovor že "NIČ" lebo tu odpoveď priam nikto nemá rad....proste mu odpovedz čo ťa trápi a nebuď ticha a určite sa chytí aj on a v pohode si to všetko vyrozprávate :) a ešte jedná vec keby náhodou ti tvoj chalan/chlap niekedy volal a už by ti to fakt vadilo tak mu to povedz a nie že s ním budeš ešte cez telefon rozprávať ako keby ti niečo urobil ....možno chce počuť tvoj hlas a porozprávať sa alebo ho niečo trápi je smutný a proste chce počuť tvoj hlas :)
Ak mate niekto niečo proti tomu ani to nekomentujte zbytočné už tu neprídem a za ďalšie sloboda prejavu :) každý môže povedať vlastný názor a autorka si môže niečo s toho zobrať a ak nie tak to odignoruje ....
Ďakujem s pozdravom Ten ktorý by tu už nechcel byť :/
on ignoruje teba, ty ignoruj jeho a nelez mu do zadku, ak budeš stále dostupná bude si ťa nevážiť.
www.youtube.com
Ako mu to môže robiť dobre?? to ma akože chce trápiť lebo som sa jeden den neozvala že on sa neozve niekolko dni ?, ja už mu tiež nepišem tak ako teraz mam čakat??
jemu to robí dobre
Neukoncil, len mu robi dobre, ze trpis a ze sa mu doprosujes.
Hej, je to vyčerpávajúce. Už si to uvedomujem. No koľko môže byť preboha urazení a koľko môže ignorovať?Týždeň?Ja už si aj tak myslím že on to skôr takto ukončil už
ani si nečítam predchádzajúce komentáre, iba ti napíšem od srdca a priamo, kedže to mám v živej pamäti: aj ten môj sa urazil pre malichernosť už na začiatku všetkého toho pekného... povedala som si, že sa musíme spoznať a nebudú už žiadne nedorozumenia a urážky, lenže urazil sa druhý, tretí aj päťdesiatykrát a ver mi - fungovať v takom vzťahu je vyčerpávajúce.
medikament
nemala nikoho popri mne, ona bola taka povaha po cely 3r vztah. Keby tu napisem priklady kedy ma ignorovala, tak sa tu vsetci zdesia, ze som to vydrzal 3 roky :-D Aj napriek tomu bola super, len som chcel autorke ukazat, ze taki ludia su, ktori ignoruju. Mozno keby sa najdu taki dvaja, tak by im to vyhovovalo, ale autorka rada riesi problemy priamo (veru aj ja) a ze s takym clovekom to nema vyznam do buducnosti, ale mozno to je len chvilkova zalezitost. Aj muzi maju svoje dni :-)
Ser nanho, nechaj ho mamkinho milacika, takto sa detinsky dospely muz nesprava len mamickin rozmaznany syn.