Zdravím vás. Potrebovala by som od ludí, možno viac od chlapov radu.
Niekoľko mesiacov sa stretávam s chlapom, s ktorým ideme na vztah pomaly, spoznávame sa, hovoríme, čo nám na druhom vadí a sama vidím, že mu na tom záleží. Pre mňa je to chlap do života, len preto som sa na neho ešte nevykašlala, len odrazu sa niečo stalo. Urazil sa, že som sa mu jeden den neozvala, priam sa na to naštval. Lenže on sa tiež neozval. Proste malichernosť a blbosť. A vraj sa oyýva stále on že ja na neho sere. Čo nie je pravda. Neboli sme ani s polu a teraz mi neodpisuje a ignoruje čo nikdy pred tým nespravil.Neviem čo ďalej urobiť.
Záleží mi na ňom dosť. Viem že vačšina z vás mi povie kašli na to, ale nie je to také jednoduché. Nechcem sa rozísť pre blbosť. Keď sme mali nejaký problém normálne sme si ho vydiskutovali. Len teraz to nemám s kým riešiť. Čo ma trestá alebo čo?Ďakujem. Nepotrebujem poučovanie :)
Ignorácia
Je to ťažké lebo je ťažko zastihnuteľný a ja nejsom ten typ čo ho bude niekde nahánať. preto neviem, či mu mám naďalej vypisovať alebo počkať kým sa sám ozve. Stále nemôžem uveriť, že je taký že už sa neozve
Mirr
tak, ked uz nechcela ani pisat :)), tak si jej mal nieco nakreslit, mozno srdiecko. Je to cele divne...., ak nemala ziaden dovod ta ignorovat, mozno uz mala niekoho ineho. Aj tak dobre.
Autorka, kludne ho mozes ist napriklad navstivit domov.
No ale nedá sa osobne stretnúť, ako mi neodpovedá. Ja som tiež za osobne riešiť problémi nie cez fon ved to nema zmysel. Ale tiež nepojdem do jeho roboty a nebudem tam na neho vyčkávať ako debil a psychopat. Len ja som mu Už písala či sa hneva aj druhý deň len neodpisuje vobec nereaguje. To mu stále písať?
Mozno sa nechcela iba hadat, tak cakala kym ju to prejde. Ci by si radsej harpiu, ktora by vrestala ako zmyslov zbavena?
Ajaj, akoby som cital o svojej ex. Chvilku to clovek vydrzal ale kazdou dalsou jej ignoraciou to vo mne chladlo. Ako ti tu pisu, skus to este raz osobnym stretnutim a uvidis. Ale tu pisajuci asi nezazili vedla seba partnera, ktory dokaze takto ignorovat. Moja ex nechcela ani pisanim ani ustne osobne komunikovat, to vzdy sa otocila chrbtom ku mne alebo len tak kukala do prazdna a takto vedela stravit v mojej pritomnosti zvysok vecera. Po case ked som videl, ze sa blizi takyto ignor tak uz som siel radsej von. Jej pristupom vo vztahu bolo ignorovat par dni a potom sa tvarit, ze sa nic nestalo. Takze, skus to raz a uvidis, ale urcite to neskusaj viac krat. Nestoji to za to...
Ja odporúčam pokúsiť sa o osobné stretnutie a následne viesť dialóg o skutočnostiach pred týmto obdobím.
No dobre, je pravda že ja som sa na neho tiež raz takto urazila a tiež sommu nepísala. To som sa skôr s ním ani stretnuť nechcela a rozmýšľala som o konci našom. potom som sa ozvala a vidiskutovali sme si to. ale tam bol vážnejší dôvod než má teraz on. ako čo mám teraz robiť?
Nielen osoby ženského pohlavia majú to právo urážať sa či ignorovať partnera.
Je to malichernost a blbost ako sama pises.
Zdvihni zadok a chod si to s nim vykonzultovat, ak ti na nom tak zalezi.
No. len Ja by som ho rada vyriešila a odstránila.vždy to tak bolo. ale on nekomunikuje...