Otazka jasna z nazvu temy :-) ak ano, tolerujete mu to, resp.ako na to reagujete?
Prosim odpovede typu, ze aj vy sa predsa pozerate po druhych chlapoch mi neposielajte.
Dakujem
Pozera sa Vas partner po druhych zenach?
Môj priateľ taktiež neprejde okolo cudzej ženy bez toho, aby na ňu nepozeral... nie je to len taký letmý pohľad, ako pozeráme viac menej všetci po ostatných ľuďoch, ale on pozerá niekoľko sekúnd...10 - 15 :D Plus často "mapuje" očami - zhora dole a zasa hore... Nie je výnimkou ani to, keď sa za ženou otočí.... Tiež neviem, čo s tým, vytáča ma to. Snažím sa na to nereagovať, ale nie vždy sa dá zostať pokojná... ideme s partnerom za rúčku, rozprávame sa o našom domčeku ako si ho zariadime a zrazu čumí na nejakú ženu, akoby niečo také ešte nevidel... :( Je to ťažké... viackrát som sa ho pýtala, čo tým sleduje..tváril sa, že si ani neuvedomuje, že tak zíza, že v tom nič nie je, že si nič nepredstavuje.. tak ja neviem. príjemné to ale nie je. Tak ako som písala vyššie, keby pozrel na tri sekundy, ok, ale on zíza a mapuje.
Mna by skor zaujimalo, ze co to znamena ked sa tak muz vela a za kazdou obzera, ci je to zvyk alebo je v tom aj nieco viac ?? Akoze ci je az tak nadr zany z kazdej :D alebo je to len bezny pohlad bez dovodu
kazdy chlap sa pozera po druhych zenach... aj zenati co tlacia kocik pred sebou a este ako :)zvykaj si