Pozera sa Vas partner po druhych zenach?

krasomila

ty si prípad. šak bud rada že si jeho stredom vesmiru a že ťa zbožnuje.
a ty sa obzeras za chlapcami? tak to rob tak aby to nevedel.
Hlavne že sa mate radi, ve´d ty ho navadzas a provokuješ, venujte sa krajsim veciam

Iiiii

Pacient hovorí lekárovi, pán Dr., ja si to musím stále robiť ru.ou, lebo som stále nad.žaný. Lekár mu na to hovorí: chápem Vás, ale na minútku by ste toho mohli nechať, lebo sa Vás snažím práve vyšetriť:-)))
Pacient hovorí lekárovi, pán Dr., poslednú dobu trpím strašnou zábudlivosťou. Lekár sa ho teda opýta: a ako sa to konkrétne prejavuje? Pacient: a čo?:-)))
Lekár sa pýta pacientky: pani, prečo ste si prestrelili ľavé koleno??? Čo Vás to len napadlo??? Pacientka mu na to hovorí: pán Dr., ale však to Vy ste mi povedali, že srdce sa nachádza dva palce pod ľavým prsníkom:-)))

Ernesto

Co ta teda viedlo k vytvoreniu tejto temy? Nejako mi unika jej zmysel, kedze tvoj sa nielenze po zenach nepozera, ale este ty sama mu ich ukazujes :-)

Miiiiskkkaaa4

Dakujem pekne za odpovede.
Ono to nie je tak, ze sa otaca. To nikdy nespravil. Len on mi stale tvrdi, ze ho druhe zeny nezaujimaju..a ja neviem, ci sa da tomuto verit. Sme spolu 10r. Ja mu niekedy aj sama zenu ukazem a on vzdy povie, ze sa mu nepaci. Dokonca aj skusam zistit, aspon aky typ zien sa mu paci a vzdy mi na to odpovie, ze sa mam pozriet do zrkadla , ze taka. Ked mu poviem, ze vsetci muzi sa pozeraju a ze vsetci to hovoria, tak mi povie, ze jeho druhe nazory nezaujimaju..

Avba

Ja mám asi veľké šťastie, lebo toto by si môj chlap nikdy nedovolil :-)) on sa aj čuduje keď na mňa nejaký chlap zíza, že čo to je za retarda, že si to nevie uvedomiť. Pozrieť sa je ok, ale otáčať sa, čisté zvieratko :D. A že podvedome...blbá výhovorka. Takéto veci sa dajú úplne ovládať ak rešpektujete priateľa, aj mne sa páčia iní chlapi a neotáčam sa za nimi. Prosím vás ľudia naozaj majte rešpekt k svojim partnerom.

denissa84

Môj drahý to mal vo zvyku ale ako som mu povedala že sa mi to nepáči a že jednoducho nech sa nepozerá za babami v mojej prítomnosti tak s tým skončil. Jednoducho keď chce nech sa inokedy pozerá, však to mu nejako extra zakázať nemôžem ale keď je so mnou nech to nerobí, zatiaľ to akceptuje

Ernesto

nikdy mi ziadna nevycitala, ked som sa obzeral za dobrou motorkou alebo autom. uz dobre dva roky som uplne nadseny z dizajnu najnovsich Superbov, tie su proste stelesnena dokonalost v mojich ociach, lepsie jak BMW alebo Audi. kedze ich je na cestach neurekom, tak aj ked som siel s nejakou mladou za ruky, tak ma otacalo za superbmi kazde dve minuty jak strelku kompasu za severom :-) nikdy ziadny problem. ale ked som sa otocil za inou, tak to uz je problem :-)

ja to ale chapem, na superba ziadna nebude pozerat jak na svoju konkurenciu a nebude ziarlit, preto sa na holky snazim necumiet ked som frajerku mal vedla seba.

chcem tym len povedat, ze ja sa rad obzriem za peknym objektom, nic za tym nemusi byt. ale mam aj dost empatie, aby som pochopil, ze keby som sa otacal za zenami tak jak za superbikmi, tak asi by som bol k priatelke dost necitlivy. tiez by mi vadilo, keby ocumovala inych chlapov na ulici a moj princip je Nikdy nerob druhemu to, co nechces aby druhy robil tebe :-)

Moireal

Na svete je neurekom peknych objektov, tak preco sa nepozriet? Ocenovanie krasy je potesenie rovnako pre zenu aj pre chlapa. Preco by sme chlapa obmedzovali v jej ocenovani? Je to v poriadku.
Ale vacsina chlapov neostava pri tom, ale to rozsiruju, co je zranujuce pre partnerku slovnymi narazkami, ktore mozu byt aj perverzne.
Podla mna je najlepsie davat si slobodu vo vztahu a mozno aj chlapovi ukazat, ze aha ta je pekna. Nieje na tom nic zle a chlapi su zato radi.
Nie kazdemu to ale staci zial.

Filip TT

Biela Kobra má tiež svoju pravdu. Je tu založených niekoľko tém, kde sa ženy sťažujú: muži na mňa len pozerajú ale k ničomu sa nemajú. Takže áno - činy sú rozhodujúce.