Otazka jasna z nazvu temy :-) ak ano, tolerujete mu to, resp.ako na to reagujete?
Prosim odpovede typu, ze aj vy sa predsa pozerate po druhych chlapoch mi neposielajte.
Dakujem
Pozera sa Vas partner po druhych zenach?
Fantasyi tak si ma nefsimaj.. nechapem o co ti ide..
a čo čakaš? za akým cielom si zakladala tuto temu???? to si uz dopredu mala napisat ake odpovede ti maju písať...take aby tebe vyhovovali....
ked budes stihačka, nebud prekvapena ked ti chlap zdupka za inou...
lebo rovnako ako ty sa mozes pozrieť na pekneho chlapa! može sa aj on pozrieť na peknu zenu,.. znamena to že je zdravý!!! riesila by som to ak by sa tvoj chlap pozeral za peknymi chlapmi,..to by uz bol problem!
Fantasyi lol ze znechutene to je ako keby som povedal znechutene som nakladal kolegynu cez obednu prestavku a z toho zenchutenia som to na druhy den musel aj zopakovat :-D
Samozrejme. Má oči, tak sa pozerá. Môj muž často neostane len pri pozeraní, ale aj slovne zhodnotí: "To je pekná žena," a pod. A zvyčajne potom dodá: "Má postavu (oči, vlasy atď) ako ty."
Proste neráta sa to, na koho sa pozerá, ale to či sa za tou druhou rozbehne, alebo či ostane pri tebe :)
Je mi luto, ale taku odpoved ti poslat musim. Obaja sa pozrieme, ale tak nenapadne. On si mysli, ze si to nevsimnem, ale vsimnem. Ono to ani tak nie je, ze by nas to zaujimalo, ale tolko zien dnes nechodi oblecene zensky, ale lacno, odhalene ako stetky, v obtiahnutych leginach, co je dost nechutne aj pre muzov a muzi tiez radi ukazuju svaly, ze sa jednoducho pozriet musis, ale nie je v tom zaujem, skor znechutenie.
So zaujmom sa obaja pozerame na prirodzenu krasu a eleganciu. A preco? Jednoducho preto, ze clovek sa rad kocha krasou.
Niektori muzi dokazu, ale cumiet ako teliatka, slina tecie, tam je uz okaty zaujem.
Kazdy sa pozrie, je dolezite nezranovat city partnera, teda nerobit to okato. Aj podla toho spoznas, ci ta ma rad a ci nie je s tebou, len preto, ze na to, na co cumi, nemoze mat.
Filip TT vobec nemyslim... akoze jasne da sa to naucit ale v prvom kroku ked sa za nejakou otocim tak si to ani neuvedomujem... je to to iste ako keby si videl akciu na hamburgeri proste je to nieco co ta zaujme. Da sa naucit nevsimat si reklamy ale to ze si ich pozries nieje vedama cinnost ale Reflex a imho nema zmysel sa ucit nove vzorce len kvoli nejakej histerke
Muzom sa paci vela zien. Nie len ta vlastna. Je to normalka. Naco to riesis, ber to jak to je. Zvyknes si.
Filip, prečo práve Filip??? Veď Filip toto nerobí, či? : D
Muž je nastavený z podvedomia, že ho priťahuje ženská krása, podvedomie pracuje v tých prvých okamihoch, keď zachytí zrakom niečo "zaujímavé".
To je podľa mňa ok, veď to, že je schopný oceňovať ženskú krásu pomáha aj vzťahu k tebe. Toto sa asi ani nedá mužovi vyčítať, toto proste neovplyvní ani keby chcel. Je to proste podvedomie.
Potom prvom okamihu, keď podvedomie upriami jeho pozornosť, nastupuje vedomie a tu už muž má na výber, čo s tým podnetom z podvedomia spraví. Môže chcieť pokračovať ďalej v šacovaní a môže to nechcieť. Môže byť, že aj nechce ale pokračuje v tom ďalej, lebo jednoducho nemá dosť pevnú vôľu aby s tým prestal.
Keď si mu to už vyčítala, a on sa bránil, tak zrejme minimálne v tvojej prítomnosti to nechce robiť a ak napriek tomu to robí, tak nemá pevnú vôľu a podlieha tomu.
Ja by som teda vychádzal z toho, že to nechce robiť, ale nevie si rozkázať. S tým by sa dalo niečo robiť. Skús sa s ním rozprávať takým štýlom, že má blbý zlozvyk, ktorý je dosť trápny a nedôstojný. Budeš to teda viesť takým smerom, že nejde o teba ale o neho. Možno že sa ti v tom otvorí a povie ti, že áno uvedomujem si to. V tom prípade to už bude na dobrej ceste, lebo budete obaja spolu na jednej strane barikády - na jednej strane on a ty a na druhej strane zlozvyk, ktorý VADÍ VÁM OBOM. Teda nebude to tak, že on na jednej strane a ty na druhej a budete proti sebe. Základ je dostať to do polohy, že my dvaja sme spolu proti niečomu.
Potom mu môžeš už len tak jemne bez hystérie (to odpudzuje), keď sa mu to opäť stane pripomenúť: Filip, budíček. Alebo: Filip, máš tu mňa, tu som, ja som tvoja. :)
Sislila chlapi si to praveze naozaj vobec neuvedomuju