Ahojte, neviem už na koho sa obrátiť, tak píšem sem. Budem vďačná každému za každú dobrú radu, akým smerom sa mám ďalej uberať.
Ani neviem kde mám začať, v každej oblasti môjho života je to zlé, pritom ľudia naokolo si myslia, že nikto sa nemá lepšie. Pritom ja som psychicky hotová a myslím často na to aká by som bola šťastná keby zomriem, ale nie som taký sebec, aby som to spravila rodine.
Zhrniem to asi tak, som slobodná, bezdetná a bývam s rodičmi. Som ako večné dieťa, pritom mám už 28 rok, nemôžem si už dlhodobo nájsť prácu, som neschopná a neovládam nič, viem, že som si za toľký čas mohla porobiť rôzne kurzy, ale už sa neviem prinútiť a zas len študovať a nepracovať, neviem čo robiť. Ďalší problém je partner, s ktorým viac trpím a ešte viac ma potápa akoby som bola šťastná. Rozišla som sa s ním už xy-krát, ale vždy som zlyhala a vrátila sa a utešovala niečim, pritom som aj tak stále sama a počúvam niekoľko rokov výhovorky prečo nemá na mňa nikdy čas, je chladný a večne unavený alebo pracuje. Kamarátky žiadne nemám, nakoľko aj tie posledné čo mi zostali sa vydali a čakajú bábo. Som vo všetkom sama a neviem sa posunúť, neviem ako ďalej. Stokrát som sa premáhala a vstala na nohy, že musím niečo robiť, ale aj tak som zakaždým padla, lebo môj život je len sklamanie za sklamaním. Nechcem lamentovať, ani sa ľutovať, ale ja naozaj neviem čo spraviť, lebo mám pocit, že čo krok to chyba a veľká. Moje dni teraz vyzerajú tak, že celé dni len sedím, ležím a plačem, plačem v intervaloch, také záchvaty až sa trasiem...sem tam idem von prejsť sa, samozrejme sama, trochu mi to pomôže a potom zase len plačem a plačem, lebo som bezradná, že neviem čo mám urobiť.
Boli ste niekto v podobnej situácii? Čo vám pomohlo alebo čo by ste mi poradili? Viem, že určite sa tu nájde niekto kto ma hneď odpíše a naloží mi, ale už som s tým zmierená vopred a to mi absolutne nepomôže, lebo moja psychika je veľmi slabá narušená a labilná. Vopred ďakujem každému, dobrému aj zlému komentáru.