Ahojte, prosím vás o radi či len názor. Mám priateľa, sme dosť mladý a vlastne sme aj dosť krátko spolu. Ide však o to, že doma už niečo tušia a myslím, že sa to hneď prevalí. Bojím sa však, že naňho povedia. Viem, že doma sú názoru, že si mám nájsť staršieho, že to bude všetko lepšie a iné. Problém je v tom, že môj priateľ je rovnako starý ako ja. Bojím sa, že sa im nebude páčiť a všetko okolo. Tým i ja mám pochybnosti, že či je ten správny a stále ho porovnávam s bývalým, že aké by to bolo s ním a mám už fakt pocit, že som bývalého neprestala mať rada. Svojho priateľa ľúbim, ale bojím sa, že to je len z povinnosti, že čo k nemu cítim je len kamarátstvo, že to čo by som mala cítiť k nemu cítim k bývalému. Viem, je to na hlavu postavené, ale vážne neviem čo mám robiť, ako mám zistiť či ho vážne ľúbim alebo nie??? Ako sa mám zbaviť tých pochybností????
Bojím sa, čo naňho povedia doma...
Ja som svojho predstavila 4 mesiace pred svadbou a úplne stačilo a to som už bola tehotná.
Keby si si zacala so zenatym tak chapem ze sa to doma nemusi pacit ale ze je rovnako stary? A nie je to tvoja vec? Vsak ho doma ani nepredstavuj, naco zatial, je moc skoro. A ci k nemu nieco citis alebo nie, na to musis prist sama. Je ti s nim dobre, tesis sa ked sa stretnete? Ak ano tak sa stretavajte dalej a taka vacsia laska pride postupne.
a teraz si predstav, že sa rozídete ... bola by si smutná ? alebo by to s tebou až tak nepohlo ??
ak je chorý, či už len chrípka bojíš sa o neho ??
chceš byť s ním každú voľnú chvíľku alebo ťa otravuje ísť s ním von ??
odpovedz si na tie otázky a zistíš či ho miluješ :-)
Ty rozoberas plno problemov naraz. To ze rodicia chcu starsieho je ich vec, ty si najdi aj mladsieho, ked sa ti taky bude pacit, nie sme v indii, aby ti do toho kecali.
Keď niekoho miluješ, tak sa o tom nepotrebuješ presviedčať a zakladať témy... Ale vieš to a si tým 100% presvedčená ..:)
Hovorím, že tam malo byť u, ale keďže som to písala na telefóne tak sa mi tam nejako dostalo i... A keď som si to všimla, tak už bolo neskoro to opraviť.Ako keby sa to ešte nikdy nikomu nestalo.
Tak sa zdokonaľuj v slovenčine, gramatike...Prospeje Ti to. A priateľ Ťa chce, vzhľadom na tú tvoju gramatiku?
Nie, mám 16, onedlho 17 ...
Tam malo byť slovo radu nie radi...
Ty budeš mať tak 8 rokov typujem.