Ahojte, prosím vás o radi či len názor. Mám priateľa, sme dosť mladý a vlastne sme aj dosť krátko spolu. Ide však o to, že doma už niečo tušia a myslím, že sa to hneď prevalí. Bojím sa však, že naňho povedia. Viem, že doma sú názoru, že si mám nájsť staršieho, že to bude všetko lepšie a iné. Problém je v tom, že môj priateľ je rovnako starý ako ja. Bojím sa, že sa im nebude páčiť a všetko okolo. Tým i ja mám pochybnosti, že či je ten správny a stále ho porovnávam s bývalým, že aké by to bolo s ním a mám už fakt pocit, že som bývalého neprestala mať rada. Svojho priateľa ľúbim, ale bojím sa, že to je len z povinnosti, že čo k nemu cítim je len kamarátstvo, že to čo by som mala cítiť k nemu cítim k bývalému. Viem, je to na hlavu postavené, ale vážne neviem čo mám robiť, ako mám zistiť či ho vážne ľúbim alebo nie??? Ako sa mám zbaviť tých pochybností????
Bojím sa, čo naňho povedia doma...
Ked vidim ze niekto nevie rozoznat kde sa pise i/y tak nemam chut to ani docitat. Ale ako pises ste dost mladY tak kasli este na vztahy pokial pises a vztahoch..