Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prejedanie sa zeleninou

Príspevok v téme: Prejedanie sa zeleninou
Sambala

Potrebujem od Vás ľudkovia poradiť. Od mala som bojovala zo svojou váhou, tuším už asi od nejakých 10-11 rokov. Bojujem s tým aj do teraz (21 ročná). Už nebojujem ale s kilami ale so psychikou. Prešla som si aj anorexiou, sebapoškodzovaním, snažením sa o bulímiu a podobný začarovaný kruh. Nikdy som sa ale neliečila ani nič podobne, snažila som sa vysporiadať si to sama zo sebou. Veľmi mi pomohlo prejsť na zdravú stravu cvičenie a podobne, aj keď jednu dobu to najviac pohoršilo ale nakoniec som sa dostala na tú najsprávnejšiu cestu a to vegánstvo na ktorom som už 2 roky a bol to najlepší krok. Fyzicky som už na tom v poriadku, už nie som vychudnútá, mám normálnu váhu. Lenže tá psychika je stále potvora. Neustále myslím na jedlo, ale iba na zdravé. Jem veľmi veľa zeleniny čo je aj kameň úrazu lebo jej na posedenie viem zjesť gigantické množstvo až to cítim že to nieje zdravé a potom sa za to hanbím a cítim previnilo. Inak jem vyvážene. Len hlavne taký ten pocit že zeleniny môžem zjesť koľko chcem ma veľa krát privedie k zjedeniu neskutočného kvanta a potom taký ten blúdny kruh neustále riešenie jedla čo si môžem dať, koľko toho zjem, čo je najzdravšie si dať a podobne. Veľmi mi pomohla jóga a meditácia ale tieto myšlienky sú o niečo silnejšie a hnevá ma to že celý môj deň sa točí iba okolo jedla, lenže ten hlas v mojej hlave nejde vypnúť. Vie mi niekto poradiť ?