ahojte ludia chcem sa spytat kolko budem marodovat ked som si natiahla slachy na clenku? :( v stredu som sa smykla na podlahe mam to opuchnute co mi pomoze liecbu urychlit? dakujem
natiahnute slachy clenka
zdenika enzýmy sú vhodné aj pri opuchoch a dokonca aj pri bolestiach, len dôležitá je pravidelnosť aby enzýmy správne a pravidelne mohli pôsobiť na tom mieste a dať ho do poriadku keďže to istý čas trvá :)
Barborica súhlasím - mnohí ľudia si myslia, že čím viac liekov a vitamínov budú brať tým lepšie a pritom to vôbec tak nie je podstatné je brať niečo kvalitné a pravidelne a výsledky sa dostavia :-)
Lintea je to skrz to aby tie enzýmy účinkovali tak ako človek čaká. A ide aj o to, že do tej jednej tablety sa nezmestí toľko enzýmov aby pomohli telu, je preto potrebné ich brať viac ono všetko má svoje opodstatnenie :)
zdenika stačia aj enzýmy, oni majú aj protizápalový aj protiopuchový účinok, takže pri takýchto problémoch by mali byť takou prvou pomocou, keď sa človek chce rýchlejšie zotaviť. Takže nie je nejako enzýmy teda konkrétne wobenzym potrebné kombinovať s inými liekmi. Úplne stačí ak bude človek brať len ten a pravidelne.
Lintea už to tu zaznelo, čo sa týka konkrétne tohto enzýmového lieku tak v obale je príbalový leták a tam je to všetko pekne vypísané aký problém aké dávkovanie a ako dlho by bolo vhodné toto dávkovanie dodržať, že ako dlho by mala liečba trvať a všetky takéto veci
aj mne pomohli enzymy, konkretne wobenzym.
Mňa by zajímalo ako to je čo sa opuchov týka. Tie enzýmy nepomáhajú aj tomu aby rana nejako odpuchla? Na to je potrebné užívať niečo iné, alebo stačia enzýmy? ...nikdy sme nič také nemuseli riešiť, až teraz...preto sa radšej opýtam...
Myslím že záleží aj od toho o aké enzýmy sa jedná, ak ide o tie čo napísal vladkousko, tak k nim budeš mať aj príbalový leták a tam budeš mať dávkovanie presne popísané, ale dá sa nájsť aj na internete ak by si si to chcela skôr pozrieť.
- 7klaudiinka7 -
- lenže klaudi ako ja tam viem koľko tabliet by som práve mala brať pri tom a tom probléme? Je to niekde napísané, že pri akých problémoch sa aká dávka enzýmov odporúča? -
Lintea nemali by enzýmy účinok ..presne ako si napísala.. Na to aby enzýmy pôsobili tak ako majú správne a rýchlo, tak je potrebné isté množstvo enzýmov :)