ahojte ludia chcem sa spytat kolko budem marodovat ked som si natiahla slachy na clenku? :( v stredu som sa smykla na podlahe mam to opuchnute co mi pomoze liecbu urychlit? dakujem
natiahnute slachy clenka
- vladkousko -
- ako to je? prečo je vlastne potrebné brať toľko tabliet tohto enzýmového lieku? - čo by sa stalo, keby si ich niekto nasadí menej? to by akože nemalo účinok abo ako to je?
Orchidejky súhlasím s tým wobenzymom, len možno kým je opuch a také problémy, tak by bolo vhodnejšie brať aj viac, ako 5 tabliet nie? To už si musí myslím že zvážiť sama, že ako sa cíti ako si myslí, že na tom je. Ale môže jej pomôcť až o polovicu skrátiť liečbu a zotavovanie, čo si myslím, že je fajn.
sa urychlenie hojenia je vhodny wobenzym, na zaciatku min s uzivanim 3x denne po 5tbl, potom sa moze znizovat a samozrejme na odpuchanie treba do organizmu dodat bud aescin tablety alebo reparil tablety s uzivanim 3x1tbl plus je vhodne potierat nejakou mastickou na zmiernenie opuchu, zapalu a bolesti typu veral voltaren flector diclobene ibalgin atd
Tak nie je to sranda takéto problémy. Ale určite na tvojom mieste by som len tak nečakala na zotavenie ale by som robila všetko pre to aby som sa čo najskôr pozviechala. Uvedom si jednu vec ak budeš mať imunitu v dobrom stave tak sa tin to bude aj lepšie hojiť a skôr to odpuchne :)
Tak na zotavenie myslím, že by ti mohli pomôcť enzýmy, tie by mali liečbu urýchliť a skôr sa človeku pomôcť zotaviť. Takéto problémy nie sú sranda, je mi to jasné a už vôbec nie sa z nich vyhrabať.. na tvojom mieste by som sa po enzýmoch obzrela