Ani neviem prečo to sem píšem, no som zmätená a potrebujem to zo seba dostať. Mám priateľa, ktorého moc lúbim . Pri nikom som ešte necítila také silné city a príťažlivosť . Lenže keď spolu spíme, ja vôbec niesom vzrušená, práveže naopak ..bolí ma to . Skrátka je mi to neprijemné a vzdychám ale od bolesti a čakám kedy sa urobí. Jediné čo ma uspokojí je pocit, že on sa uspokojil. Nechcem to predstierať, no tiež nechcem o neho prísť. Pre upresnenie nie je to len pri sexe , bolí ma aj keď mi tam dá prsty a vždy ma to bolelo s každým. Urobím sa iba klitoriálne, ostatne je pre mňa bolestivé. Neviem či je to normálne či to tiež niekto tak má, alebo som nejaka divná ? hm ? Je to psychikou alebo fyzicky problem ?
Ďakujem za rady.
Milujem ho ale nevzrušuje ma
No tak v tom pripade utekaj na ženské. Nemas na co cakat.
Partnerovi povedz o co ide a skuste teraz vydrzat kym nenavstivis lekára
Niesom s nim koli peniazom preboha :-O súdiš podla seba? ...
A pripravená som bola, verím mu... v tom problem isto nemože byť... A som aj dosť vlhká, práveže by som povedala, že až moc... No bolí to, boli ma aj keď si tam dam sama prsty.. preto neviem čo už s tym mam robiť...
mozno si urobila chybbu v tom ze si liezla do postele skor nez si bola pripravena s nim spat. Je tak? Ty si nechcela ale on robil natlak.
Da sa to riešiť aj tak ze si kupite vaginalny krem ktory pouzijete.Ten nahradi to ze nie si dostatocne pripravena.Ak nepomoze,treba ist za gynekologom.
ALE JEHO PENAZENKA TA URCITE VZRUSUJE , rajda vypocitava
Messje.. Ja by som mu to aj povedala, ale sama neviem ako a prečo to tak mám. Chyba je vo mne pretože, ma to bolí pri všetkom. Keď mu to poviem tak naozaj neviem ako to zoberie a ako to budeme riešiť.. či sa to aj dá riešiť...
On netusi ze problem mate?Mmmm to je co povedat ked si chlap nevsimne ze jeho partnerka si to neuziva ale trpi.
Preco mu to nepovies ale sa pretvarujes?Takto sa to same ale nevyriesi.Pri dobrom vztahu by mali partnery rozpravat o všetkom,hlavne ked jeden z nich ma problem tvojho typu.Nechces mu o tom povedat?Tak potom nemate dobry vztah
Čo sa týka iných veci vo vzťahu tak všetko je fajn, dáva mi lásku, rozumieme si, cítim sa s nim dobre. Jedine v čom je problém je sex, on teda vlastne ani netuší, že nejaky problem máme. Ale myslím, že sa to nezlepši časom....A neviem, či sa mám iba koli tomuto rozchádzať...
naco ti je chlap, ktoremu sluzis len ako umela anca ba uspokojenie???
ved ty nic z toho vztahu nemas len bolest.
si normalna alebo ta matka takto submisivne vychovala?
niesi stroj na uspokojovanie!!!
mas pravo byt aj ty stastna tak prec z toho vztahu!!!!
myslis ze sa to casom nezlepsi? ako dlho uz spolu chodite?