Ani neviem prečo to sem píšem, no som zmätená a potrebujem to zo seba dostať. Mám priateľa, ktorého moc lúbim . Pri nikom som ešte necítila také silné city a príťažlivosť . Lenže keď spolu spíme, ja vôbec niesom vzrušená, práveže naopak ..bolí ma to . Skrátka je mi to neprijemné a vzdychám ale od bolesti a čakám kedy sa urobí. Jediné čo ma uspokojí je pocit, že on sa uspokojil. Nechcem to predstierať, no tiež nechcem o neho prísť. Pre upresnenie nie je to len pri sexe , bolí ma aj keď mi tam dá prsty a vždy ma to bolelo s každým. Urobím sa iba klitoriálne, ostatne je pre mňa bolestivé. Neviem či je to normálne či to tiež niekto tak má, alebo som nejaka divná ? hm ? Je to psychikou alebo fyzicky problem ?
Ďakujem za rady.
Milujem ho ale nevzrušuje ma
naco budes s chlapom ktory ta nevzrusuje???
ToJeJedno tak si o Tom poklaboste ... mozno ti ho tam nemusi vzdy pchat ked ti je to neprijemne, su aj ine moznosti ako to mozete robit.
moze to byt kludne aj psychicky problem, ale kludne aj zdravotny - napr. nedostatocne zvlhcovanie a preto to boli. idealne by bolo riesit to s gynekologickou, ze mas pri styku bolesti, my ti tam nevidime
Práveže mám 21, preto sa pýtam či nemá niekto podobný problém ....
Debil 67, je to skoro, ale takymito prispevkami tomu ale nezabranis ani nepomozes :) Takze zbytocne konstatovanie. Je to ina doba v akej sme vyrastali my.
Ja poznam uz 13 rocne ktore pravidelne mrd... :( za chvilku uz deti 9rocne budu sa bavit o sexe ako prostitutky pri kave
No presne tiez mi pride, ze si prilis mladucka a mozno nie esi este na sex pripravena. Kedze ta to bolelo aj pri predoslom priatelovi tak problem bude skor v tebe, mas problem sa uvolnit a vseobecne sa vzrusit aj keby sa priatel akokolvek snazil. Psychika zohrava v tomto velmi vela. Tiez je dolezite ako dlho ste s priatelom spolu, ak kratko, tak proste chce to cas aby si mu zacala uplne doverovat a takto sa mu oddala. Ja ked som bola mladucka a zalubena tak sice som sa s chlapcom vyspala a az neskor som zistila, ze som nato absolutne nebola pripravena...tiez som si to nevedela poriadne uzivat. Daj tomu cas...rozvijajte hlavne vztah spolocnymi zazitkami, vyletmi...
Dúfam že dievča máš tak 15 rokov. A aj si to myslím.