smeruje to niekam??

Príspevok v téme: smeruje to niekam??
dobre uz bolo

uz je to 4mesiace co sa somnou rozysla priatelka..mesiac sme neboli v kontakte..potom sme zacali potroske stertavat..a teraz celkom aj sme..ale ja to nechapem..nevyznam sa som zmateny..uplne...chcem ju spat a ona vie ze ju mam stale rad...a stale mi hovori ze jej je somnou dobre..pracujeme v zahranici...no a boli sme spolu na veceri..asi pred mesiacom a tam som jej oznamil ze asi pojdem naspat na svk ze tu uz nechcem byt..tak hned sa zarazila..ze preco a tak..ale ok daako ta vecera presla isli sme na aute domov a zrazu plac..tak som sa pytal co sa deje a tak..a povedala ze predstava ze ma uz nikdy neuvidi ze jej pride tak luto..ze somnou nechce vztah ani nic ale ze by jej to bolo luto..plakala dlho ale ok....dalsie stretnutie asi o tyzden zas plac..nechapal som preco to tak bere ze chcem odyst ..ona ze ma ma rada a take kadeco rozpravala..no ale potom mala meniny a samozrejme aj ked som ex chcel som jej kupit darcek ..a pozvat na veceru...tak sa to vsetko aj dialo bolo to super...krasna vecera darcek sa jej pacill isli sme kumne..samozrejme sex spolu nemame..ale umna sme sedeli rozpravali tancovali spolu skoro ma aj pobozkala..ale daako sa potom odtiahla..a teraz som mal meniny cez vikend zas ja..samozrejme kupila mi darcek nie lacny..ani ja som nekupil ale samozrejme mi kupila drahsi a pozvala na veceru vsetko bolo zas krasne..mam pocit ze je primne stasna uplne sa tesi ... ale ked sme odseba mam pocit ze ako keby som bol ako kazdy ..nikto zvlasny ..neozve sa mi vobec..a ked jej napisem pise len tak ako keby musela..ja neviem ci ma chce ci to len je take kamaratske ja neivem..a som z toho zmateny

Alessandra999

Vyzerá to tak, že váš vzťah naďalej pokračuje, len vy obaja sa tvárite, že ste akože už rozídení.... Ach jaj

A typujem, že ona má okolo 22 a ty okolo 25 rokov :)

dobre uz bolo

ano tancovali a nie raz...vikendy travime celkom spolu...a tak sme si len tak zatancovali ona to navrhla..a ja ze ok...tak sme si pustili pekne pesnicky...a bolo to super prvy krat len tak jasne...ale uz potom dalsi krat ked sme tak uz to bolo viac a viac take ine..pritazlive moc...ona sa primne smeje je stasna..urobila mi kolac ktory mam rad...kedysi prisla kumne na navstevu tak na hodinku teraz je aj dlhsie pride o 10 a domov ide o 2 rano...citim z nej aka je stasna..poznam ju rok om snou bol...ale zas dakedy mi pride ako keby som bol..obycajny ..ked sme spou uplne je super mila a tak vsetko ..

osol

To tancovala sa mi zda cudne. Naco spolu tancujete, ked spolu nic nechcete mat. Zbytocne to niekomu potom mata v hlave. Neviem preco sa tak chova, ale tebe pomoze odchod domov a nie pobyt tam. Ale zas tu to nie je ruzove, tak radsej zahranicie, ale ine mesto, kde budes mat novych ludi. Vela stastia.

dobre uz bolo

je to pravda vsetko co som pisal..je tam toho omnoho viac...ale to keby som tu napisal...tak by sa to nikomu nechcelo citat..ja tu zenu strasne mam rad..a rad by som sa kunej vratil..nemam sa skym otom bavit pretoze..som v zahranici...a ja som tu sam..nemam tu nikoho kamaratov ano ale nebudem hadam snimi rozoberat taketo veci...preto som sa obratil tu..uz som tu toho pisal viac...ja som hlupy ja viem..ze osm robil chyby keby som ich nerobil nemusel by so tu pisat...ale co stalo sa...a dalej ist chcem ale samota mi moc nevonia..

Alessandra999

Podľa mňa by si to mal definitívne ukončiť a nekontaktovať ju.
Zbytočne jej motáš hlavu a ty tiež si z toho zmätený. Keď ste sa rozišli načo ste v kontakte a ešte sa stretávate? Och, to je to najhoršie.

Nepoviem, keby že sa vidíte po X rokoch, kedy je už všetko uzavreté, prebolené a tak, ale rozísť sa a chodiť hneď nato spolu po večeriach mi príde totalne zle.

PRESTAŇ JU KONTAKTOVAŤ !!!

Keď sa chceš vrátiť na SR, tak sa vráť, ona to tam saama zvládne, Píšeš, že má tam otca, kamošky,,a aj keby nie, nie je 5 ročné decko, ktoré sa nevie o seba postarať.

A nekontaktuj ju ani keď ti bude vypisovať, vyvolávať, nariekať. (lebo s veľkou pravdepodobnosťou to robiť bude) - tak buď silný.

yxcvbnm

Mohlo by ísť o trošku hanblivé, ale slušné dievča, ktoré neroztiahne nohy hneď každému. Ona asi potrebuje trošku viac času, kým dôjde k sexu a nevie byť taká živočíšna v tomto ako zajac, že hneď vyskočiť na penis každému bez rozdielu :) Je len na tebe, ako sa zachováš. A záleží asi dosť aj od výchovy akú dostala. Keď je náhodou kresťanka, tak keby mala sex pred svadbou, tak by si robila výčitky svedomia, že je to hriech, ale to by ti mala povedať, aby si aj ty vedel, na čom si.

0vecka

podla mna to len zbytocne predlzujes... ukonci to radsej kym to bude ako tak dostojne a nie az ftedy ked ti z usmevom na tvari povie ze si nasla toho praveho