smeruje to niekam??

Príspevok v téme: smeruje to niekam??
dobre uz bolo

uz je to 4mesiace co sa somnou rozysla priatelka..mesiac sme neboli v kontakte..potom sme zacali potroske stertavat..a teraz celkom aj sme..ale ja to nechapem..nevyznam sa som zmateny..uplne...chcem ju spat a ona vie ze ju mam stale rad...a stale mi hovori ze jej je somnou dobre..pracujeme v zahranici...no a boli sme spolu na veceri..asi pred mesiacom a tam som jej oznamil ze asi pojdem naspat na svk ze tu uz nechcem byt..tak hned sa zarazila..ze preco a tak..ale ok daako ta vecera presla isli sme na aute domov a zrazu plac..tak som sa pytal co sa deje a tak..a povedala ze predstava ze ma uz nikdy neuvidi ze jej pride tak luto..ze somnou nechce vztah ani nic ale ze by jej to bolo luto..plakala dlho ale ok....dalsie stretnutie asi o tyzden zas plac..nechapal som preco to tak bere ze chcem odyst ..ona ze ma ma rada a take kadeco rozpravala..no ale potom mala meniny a samozrejme aj ked som ex chcel som jej kupit darcek ..a pozvat na veceru...tak sa to vsetko aj dialo bolo to super...krasna vecera darcek sa jej pacill isli sme kumne..samozrejme sex spolu nemame..ale umna sme sedeli rozpravali tancovali spolu skoro ma aj pobozkala..ale daako sa potom odtiahla..a teraz som mal meniny cez vikend zas ja..samozrejme kupila mi darcek nie lacny..ani ja som nekupil ale samozrejme mi kupila drahsi a pozvala na veceru vsetko bolo zas krasne..mam pocit ze je primne stasna uplne sa tesi ... ale ked sme odseba mam pocit ze ako keby som bol ako kazdy ..nikto zvlasny ..neozve sa mi vobec..a ked jej napisem pise len tak ako keby musela..ja neviem ci ma chce ci to len je take kamaratske ja neivem..a som z toho zmateny

qweqweqwe

az teraz som si precitala, ze ma pri sebe otca a kamaratky. ale aj tak tvoj odchod daleko znamena, ze z jej zivota odides. ma ta rada ako cloveka. ale nic viac.

qweqweqwe

ma ta rada ako cloveka, ved donedavna ste boli partneri, tak chapem, ze sa aj stretnete, aj si date darceky a ze place, ak by ta nemala stretavat. ale to neznamena vobec, zeby ta chcela naspat ako partnera. je to este viac podporene, ze ste v zahranici a ona strati s tvojim odchodom velku emocionalnu podporu a istotu. ale urcite za tym nie je to, ze by ta chcela. to by ti uz daaavno povedala alebo by ti to dala najavo tak, ze by si o tom vedel. radsej sa uz pohni dalej, vrat sa domov tak, ako si chcel, len ti to prospeje, ze sa jej stratis z dohladu.

dobre uz bolo

boli sme spolu rok...a nie nema nikoho...a ani nechce ako tvrdila..ma tu oca a ma tu aj kamaratov...aj najlepsie kamosky takze sama by tu nebola..

George cigan

Ako dlho trval Váš vzťah, nemá niekoho iného? je možné že ta nechce stratiť preto lebo nechce ostať sama v zahraničí.