Napísať prvá?

Príspevok v téme: Napísať prvá?
sportrelaxforum

Ahojte, trošku trápny problém riešim :D Ale ak Vám to nevadí môžete mi napísať Váš názor..Na nete som si dala taký inzerátik že hľadám parťákov na jednu záľubu čo rada robím..ozval sa mi taký týpek...ale odpísala som mu že nehľadám vzťah že mu to hovorím takto hned na začiatku že iba proste parťákov na taký jeden šport a nič viac nech je s tým uzrozumený..nenapísal mi dlhú dobu a teraz znova že dlhšie tam nebol a že jasné chápe..potom mi poslal svoj nik na fb aby sme si písali tam..poslala som mu žiadosť o priateľstvo (iba preto že mi poslala svoj nik na fb aby sme si písali tam ) trochu sme si písali ale ukončil potom knverzáciu že musí ísť..no potom mi prišlo ľúto že som mu napísala že nehľadám vzťah lebo sa mi zapáčil aj podľa foto a tak :D a neviem ako to teraz vyriešiť..či len čakať kedy niekedy napíše..alebo mu napísať prvá..viem, že je to trápne že to riešim..ale chela by som si s ním písať no niečo mi vraví že by sa ozval keby chcel a skúsil by to aj ked som napísala že vzťah nehľadám....čo vy na to? :D

0vecka

autorka jj neboj sa vsetci chlapi vedia ze ak zena povie ze nema zaujem o vztah tak to znamena ze nema zaujem o vztah so mnou :-D

autorka

Joj ste super že sa o to tak zaujímate :) NO odpísal síce tiež len tak podobne ako ja :D ale je tu šanca..povedala osm si že skúsim tak pomaly odpisovať a potom možno navrhnúť konkrétny termín túry..a tam by som mu radšej už osobne vysvetlila ako som to myslela :D držte palce..teraz to len nepokaziť :D
A hej viem že som reagovala ako magor ale vtedy som bola takto von s viacerými a oni chceli niečo viac lenže z mojej strany nepreskočila iskra a už som nechcela nikoho zraňovať nebodaj dávať márne nádeje :/ Cítila som sa tak čudne vinne že som s nimi bola von a potom už nič... a bola som aj trochu zranená ešte z predošlého vzťahu...

tarapaca

Tak moja kamoska vcera tiez boli s frajerom hikovat a ze skvele bolo, maju krasne fotky. Kto ma rad turistiku, tak ju ma rad celorocne. Zas vzdychat a ochkat a nadavat na pocasie mi pripada take nesportove. :) To by napriklad v Anglicku nikto ani nos nestrcil do lesa, co tam stale leje.

rosebud

Ja by som prvá nepísala ale možno by nebolo od veci pár dní počkať a potom skúsiť.Lebo zasa niekedy len čaká jeden na druhého a potom si nepíšu aj keď by chceli kvôli maličkosti :-D

0vecka

neviem111111 no zalezi ako mu to povedala... ak to napisala len tak medzi recou ze teraz nikoho nehladam bla bla tak mi to nepride az take ale ak to tam priamo nanho hrkla tak by som si to tiez asi rozmyslel... :)

neviem111111

inak ja sa mu ani necudujem, pretoze si na zaciatku zareagovala ako magor. tak ty si das inzerat, ze hladas partaka na turistiku, a ked ti napise v reakcii nan nejaky muz, prve mu z fleku supnes, uplne odveci, ze ty nechces vztah...???

autorka

Inak ste zlatí že mi tu radíte s takou somarinkou :D ale cením si to..hej bolo to trápne ale chcela som aby to pôsobilo tak proste "nevtieravo nezáväzne" nevedela som čo vypotiť :D no áno napadá ma možnosť počkať na priaznivé počasie a vhodný víkend a dať priamy návrh a ked ani to tak čau párky bejbe :D a strč sa heheheeh